Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
ben-csab
tag
Sziasztok!
Nemrég vásároltam egy Kingston V200 128GB-os SSD-t. Át is tettem a rendsezeremet, beállítottam minden szükséges paramétert, alignáltam a partíciót. Általános esetben elégedett is voltam a teljesítményével, leszámítva, hogy úgy éreztem, hogy néha akad a gépem. Ha másolok az ssd-re, vagy programot telepítek, akkor a nete szinte nem is tudom böngészni, egyéb esetben csak néha van kis akadás. Ekkor kezdtem a netet bújni, és már látom, hogy belenyúltam sajnos egy rossz modellbe.
Kinek mi volt még a tapasztalata, esetleg van rá megoldás? Garanciális cserélvel érdemes szerintetek próbálkozni másik típusra? Állítólag Kingstonék már javítják a problémát. Ráadásul HDSentinel szerint 3 hét alatt már 2 adatátviteli hiba volt rajta, emiatt a kondíciója csak 98%. Ez normális lehet?
Üdv: Csaba
Aktív témák
- 2.5" 100% noti HDD-k Western Digital, Seagate 250Gb 320Gb 500Gb és 1Tb is!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED WD40EFAX HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Micron 5200 ECO 480 gb 100/100 (2db) - Professzionális SSD akár otthonra is
- Samsung 990 pro 4Tb M2 SSD
- Eladó Redmi Note 10 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M32U Arm Edition 31,5 144Hz IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 2019 MacBook Air Retina 13" i5 8GB 128GB Rose Gold
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Alienware 17r4 olvass
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest