- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Home server / házi szerver építése
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS blog: Aludj nyugodtan!
- Otthoni időjárás-állomás
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
Maximum1
üzenetére
Abba valami spéci "asus szabvány" ssd ment nem? Ha ilyen 8-16GB-os valami az biztos nem volt sebességbajnok. Ahhoz legalább 64MB-os kell MLC-ből ahogy elnéztem, de a jobb 32-esek is azért már elfogadhatóak. Nekem a 64-essel se volt bajom noteszban, 15-17 sec boot és indult pöccre minden. 96-ost lehet azért éreztem gyorsabbnak mert drágábban is vettem

szerk: szg88: Működik persze. Max nem lesz olyan gyors a szekvenciális olvasása. Feltéve ha olyan ssd-t tervezel ami 1ébként tényleg sata3 tudású és 300MBps felett tud, nem csak ráírták a sata3-at mint pl a kingston 64-es v200-ra, olyanokon sata2-.nek sincs mit visszafognia.
Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Crimson Desert
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Home server / házi szerver építése
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- Elemlámpa, zseblámpa
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Kingston NV2 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- OnePlus Nord CE5 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 28MQ780 - Dual Monitor - Nano IPS - 2560x2880 - HDR10 - USB Type-C - AMD FreeSync - MacBook Ready
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp 855 G7 Ryzen 7 4750U 8 mag 16 szál 16Gb Ram Radeon Vega számlával boltból Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest