Hirdetés
Aktív témák
-
Bodor
veterán
(#28074) jNk :
Gondoltam, hogy evvel kapcsolatban is találsz majd valamit, amibe bele lehet kötni. Mi most itt 2 SSD RAID0-ba való kötéséről beszélünk, nem valószínű, hogy sok értelme lenne az itt fórumozó felhasználók többségének SSD-ket RAID 1, 5 vagy akár 10-be kötni, ezért a mi esetünkben elég ha "csak" RAID 0-ban lesz TRIM támogatás.(#28084) Yany
Igazad van , a 128-asok minimálisan gyorsabbak, mint a 64-esek, de korántsem érik el a 2 db RAID 0-ban összekötött 64 GB-os sebességét. Mint írtam is , "majd nem annyiba kerül " ,mindenki eldöntheti, hogy ér-e neki a + sebesség 6-7 ezer forintot.
Ez az MTBF meg nem kicsit túllihegett dolog, itt a fórumon már többször beszéltünk róla, hogy mire betelne az adott írási limit, már rég nem ez az ssd lesz a gépek többségében, stb stb. ..Nem kötelező senkinek sem ez a megoldás, én csak feldobtam a lehetőséget, hogy ez a módszer is választható, a 120K-s PCI-os drága SSD helyett.
Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- Sorozatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- World of Warships
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- ÁRESÉS! ÚJ! BONTATLAN! Külsők SSD 500GB,T5-T7Samsung,SandiscExtreme,Seagate,Adata480GB
- SAMSUNG PM9E1 "9100 PRO" 2 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-12.500 MBs - Eladó!
- Samsung 990 PRO 4TB (MZ-V9P4T0BW) PCIe 4.0 NVMe M.2 - Garancia: 2028.12.03 -ig
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Eladó XpertVision GT 1030 Silent 2GB videokártya
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest