Hirdetés
Aktív témák
-
Peetry
senior tag
Üdv!
Én is SSD vásárláson töröm a fejem, de annyi az infó és új vagyok hogy nem igazán igazodok el. Milyet érdemes most venni, ha az ár/érték az elsődleges szempont?
A jelenlegi rendszerem 60GB, és az új már 64bites lesz, ez némi plusz helyet igényel. Ezért a 64GB-os SSD-kel kapcsolatban kicsi szkeptikus vagyok, nem szeretnék hetente törölgetni. EGy 80-90 GB-al már kiegyezek.
Ennél nagyobbra szerintem nem fog nőni. Ezen tárolom a böngésző cache-t, és a thunderbird leveleket is, ez jó, vagy azt inkább vinyóra kéne tenni?Néhány dologgal jó lenne tisztában lenni a használat tekintetében is, mint pl pagefilet rajta érdemes tárolni, vagy vinyón? Mennyi ideig húzzák ezek, 5 évet legalább ki kéne bírnia.
Erről mi a vélemény: Kingston SSDNow V+ 100 96GB (SVP100S2/96G) ?
Egész jó árban van.SSD-t is partícionálhatom több felé úgyanúgy mint a vinyót?
Tudtok valami programot amivel mondjuk meg tudom nézni, hogy most a vinyó mennyit ír a rendszerpartícióra meg miket napi használat során?
köszi előre is
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- LENOVO Gaming topik - még frissebb lista (2026.01.21)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest