Hirdetés
- Kiemelt figyelmet fordít a biztonságra az MSI szélsebes SSD-je
- Kis híján zsebre vágható 2 az 1-ben gépet villantott a TENKU
- A végletekig optimalizálja a SensorPaneleket az új AIDA64
- Egy kritikus technológiában nem ért egyet a TSMC és a Samsung az Intellel
- Mégis van lekvár a Donut Lab szilárdtest fánkjában?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD FX
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Dögrováson lévő Samsung telefonból még mindig csinálhatunk DeX-es minigépet
- E-book olvasók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Tápos kibeszélő offtopik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- koxx: Légpárna az egérpadon: ATK A9 Air gamer egér
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
jozsi252
veterán
Nos keddre meglesz elvileg az agility 3, és akkor arról énis tudok dobni teszteket majd ha vkit érdekelne esetleg.
Annyi lenne a kérdésem, hogy mivel régóta akarok venni és most szántam rá magam ezért a topicot elég sokat olvastam, az elejétől fogva, azokat a dolgokat amik kérdések felmerültek bennem.
1; Volt hogy valakinek azért laggolt az ssd mert 4k-s clusterméret volt beállítva, ez a mostani ssd-knél lehet gond, vagy ezeknél már nem? Így nemfontos feljebb állítani?
2;
- Trim-el gondolom nemlesz gond alapból menni fog
- Defragot kikapcsolom majd
- Rendszervisszaállítás se kell mivel soha nemvolt még rá szükségem, stabil a rendszerem
- Prefetch és SuperFetch-et kikapcsolom ezekse kellenek
- Indexelés se kell
- Hibernáció alapból off volt eddig ( majdnem egész nap megy a gépem )
- Lapozófájlt átrakom a sima hdd-mre3; Alignálás nos itt vagyok kicsit gondba, mindig win7 telepítővel formázom meg a winyót. Partíciót elosztottam 4096-al ahogy olvastam itt és egész érték jött ki. Csak ugye van 100 megás partíció ott 1 048 576 az eltolás, elvileg akkor a c meg a d partíciómnak is annyinak kellene lennie az eltolásnak nem? Itt lenne a kép a mostani állapotról. [link]
Aktív témák
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4513
- Új Alienware 16X Aurora QHD+ 240Hz G-Sync Ultra9 275HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 5070 Win11 Garancia
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest