Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amazon Alexa
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
Aktív témák
-
Jakuu
őstag
válasz
kleinguru
üzenetére
Jah sikerult Puppy Linux alol nagy nehezen.
Kozben elkuldtem az OCZ supportot is jo parszor a melegebb eghajlatokra.
Megakartak nekem magyarazni a foumukon, hogy milyen jo nekem, hogy igy frissithetem le ezt a szart a regi 10 masoperces frisstes helyett hosszu orakat tokolve.Olyen tanacsokkal lattak el, mint hogy telepitsek egy uj OS-t egy masik vinyora es onnan frissitsek, mondtam nekik es mi tortenik akkor ha valakinek csak egy SSD van a rendszereben, akkor vegyen egy uj vinyot a hulyeseguk miatt ?
Erre egyik nagy eszkombajn azt tanacsolta, hogy kuldjem el nekik a meghajtot es majd ok frissittik.
DEzeket a barmokat lol. Meg is irtam nekik, hogy szanalmas a supportjuk es egy 10 masodperces frissitest igy bonyolitjak egy tobb oras monyákolos frissitesse.
Aztan meg probaltak fenyezni magukat, aztan ott hagytam oket, mert a hulyeseget utalom, ha megakarja magyarazni valaki.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED86A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

D