Hirdetés
Aktív témák
-
Jakuu
őstag
válasz
kleinguru
üzenetére
Jah sikerult Puppy Linux alol nagy nehezen.
Kozben elkuldtem az OCZ supportot is jo parszor a melegebb eghajlatokra.
Megakartak nekem magyarazni a foumukon, hogy milyen jo nekem, hogy igy frissithetem le ezt a szart a regi 10 masoperces frisstes helyett hosszu orakat tokolve.Olyen tanacsokkal lattak el, mint hogy telepitsek egy uj OS-t egy masik vinyora es onnan frissitsek, mondtam nekik es mi tortenik akkor ha valakinek csak egy SSD van a rendszereben, akkor vegyen egy uj vinyot a hulyeseguk miatt ?
Erre egyik nagy eszkombajn azt tanacsolta, hogy kuldjem el nekik a meghajtot es majd ok frissittik.
DEzeket a barmokat lol. Meg is irtam nekik, hogy szanalmas a supportjuk es egy 10 masodperces frissitest igy bonyolitjak egy tobb oras monyákolos frissitesse.
Aztan meg probaltak fenyezni magukat, aztan ott hagytam oket, mert a hulyeseget utalom, ha megakarja magyarazni valaki.
Aktív témák
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- BestBuy topik
- Kuponkunyeráló
- Proxmox VE
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Gyúrósok ide!
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
- 27% - Dell S2721NX IPS Monitor! 1920x1080 / 75Hz / 4ms / FreeSync
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

D