- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Felfedte a Xeon 600 sorozat sötét titkait az Intel
- Projektor topic
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Apple MacBook
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen házat vegyek?
Aktív témák
-
FishAir
senior tag
válasz
zetecR
üzenetére
Én is küzdöttem vele, de nekem sem megy fel. Az Intel chipset drivert ha felrakod lesz ICH9 Sata 4 port AHCI drivered azt jól is vagy, én úgy gondolom. Aztán meg lehet, hogy tévedek.
Úgy is megpróbáltam, ahogy DV mondja. Elindítottam a rapid storage telepítőjét, kiírja, hogy hát ez nem fog menni. A lényeg, hogy itt ne okzd le, hanem menj a C:\Windows\Temp-be és onnan az IIF2 (asszem, vagy valami hasonló
) könyvtárat másold ki valahová, így meglesz az inf fileod. Aztán mehetnek azok a lépések, amit DV linkelt. Egy baj van, hogy én nem mertem felrakni, mert mikor kiválasztom, hogy ICH9R azt mondja, hogy bajok lehetnek.
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Felfedte a Xeon 600 sorozat sötét titkait az Intel
- Arc Raiders
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Horgász topik
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- MWC 2026: Megérkezett a NXTPaper AMOLED
- További aktív témák...
- Használt Steelseries Arctis 7P+ vezeték nélküli gaming headset / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-12. gen gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) könyvtárat másold ki valahová, így meglesz az inf fileod. Aztán mehetnek azok a lépések, amit DV linkelt. Egy baj van, hogy én nem mertem felrakni, mert mikor kiválasztom, hogy ICH9R azt mondja, hogy bajok lehetnek.