Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Bluetooth hangszórók
- Színes hardvercsomag a téli szürkeségben
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós kamerák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Aktív témák
-
FishAir
senior tag
válasz
zetecR
üzenetére
Én is küzdöttem vele, de nekem sem megy fel. Az Intel chipset drivert ha felrakod lesz ICH9 Sata 4 port AHCI drivered azt jól is vagy, én úgy gondolom. Aztán meg lehet, hogy tévedek.
Úgy is megpróbáltam, ahogy DV mondja. Elindítottam a rapid storage telepítőjét, kiírja, hogy hát ez nem fog menni. A lényeg, hogy itt ne okzd le, hanem menj a C:\Windows\Temp-be és onnan az IIF2 (asszem, vagy valami hasonló
) könyvtárat másold ki valahová, így meglesz az inf fileod. Aztán mehetnek azok a lépések, amit DV linkelt. Egy baj van, hogy én nem mertem felrakni, mert mikor kiválasztom, hogy ICH9R azt mondja, hogy bajok lehetnek.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) könyvtárat másold ki valahová, így meglesz az inf fileod. Aztán mehetnek azok a lépések, amit DV linkelt. Egy baj van, hogy én nem mertem felrakni, mert mikor kiválasztom, hogy ICH9R azt mondja, hogy bajok lehetnek.