Aktív témák
-
FishAir
senior tag
válasz
zetecR
üzenetére
Én is küzdöttem vele, de nekem sem megy fel. Az Intel chipset drivert ha felrakod lesz ICH9 Sata 4 port AHCI drivered azt jól is vagy, én úgy gondolom. Aztán meg lehet, hogy tévedek.
Úgy is megpróbáltam, ahogy DV mondja. Elindítottam a rapid storage telepítőjét, kiírja, hogy hát ez nem fog menni. A lényeg, hogy itt ne okzd le, hanem menj a C:\Windows\Temp-be és onnan az IIF2 (asszem, vagy valami hasonló
) könyvtárat másold ki valahová, így meglesz az inf fileod. Aztán mehetnek azok a lépések, amit DV linkelt. Egy baj van, hogy én nem mertem felrakni, mert mikor kiválasztom, hogy ICH9R azt mondja, hogy bajok lehetnek.
Aktív témák
- AKCIÓ! 1TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó ÚJ - 0 napos OEM WD PC SN740 1TB NVMe SSD (PCIe 4.0)
- 2db WD Purple 3TB HDD (WD30PURX) - 100/100% Kondíció, Hibátlan!
- AKCIÓ! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 2 db WD Purple 4TB SATA HDD (100/100% hibátlan állapot, HD Sentinel képekkel)
- 27% - Crucial 96GB (2x48GB) DDR5 5600MHz CT48G56C46S5 Notebook RAM!
- 27% - ASUS Hyper M. 2 X16 V2 4X M. 2 PCI-e SSD Beépítõ Kártya!
- ASUS ROG Strix SCAR 16 / Ultra 9 275HX / RTX5090 / 32GB / 2TB NVMe! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) könyvtárat másold ki valahová, így meglesz az inf fileod. Aztán mehetnek azok a lépések, amit DV linkelt. Egy baj van, hogy én nem mertem felrakni, mert mikor kiválasztom, hogy ICH9R azt mondja, hogy bajok lehetnek.