Hirdetés
- NVIDIA® driverek topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Milyen széket vegyek?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Aktív témák
-
alvaro
senior tag
válasz
GSzarkaTAT
üzenetére
Szerintem ezt beszoptam, az előző vinyóm nem adott ennyi hangot - az "csak" rázta a házat, mellette tartottam inkább egy szivacslapon, úgy nem volt zavaró
Most pedig direkt a PH teszt miatt vettem samsung ecogreent wd caviar green helyett, mert kiemelték, hogy a wd nyüszített, a samsung meg csöndben volt - hát nekem nem. A vicces pedig az, hogy két 5400-ast akartam venni, de végül csak egy 5400-es volt, és 7200-assal pótoltuk meg - a gyorsabb pedig egyúttal csöndesebb is
De az a másik gépbe ment, ott rendszervinyó, szóval oda jobb a gyorsabb.
Aktív témák
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Most pedig direkt a PH teszt miatt vettem samsung ecogreent wd caviar green helyett, mert kiemelték, hogy a wd nyüszített, a samsung meg csöndben volt - hát nekem nem. A vicces pedig az, hogy két 5400-ast akartam venni, de végül csak egy 5400-es volt, és 7200-assal pótoltuk meg - a gyorsabb pedig egyúttal csöndesebb is
De az a másik gépbe ment, ott rendszervinyó, szóval oda jobb a gyorsabb.