Hirdetés

Hirdetés

  • Retro Kocka Kuckó 2024

    lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!

  • Hardverek pünkösdre

    ph E-book olvasók, komponensek és perifériák kerültek hétvégi összeállításunkba.

Aktív témák

  • szacsee

    nagyúr

    Kingston 425 S2/64Gb vs Intel X25V 40Gb vitához visszanyúlnék még ha nem gond, elvileg WD Silicon Edge Blue és a Corsair Reactor is ezt a vezérlőt használja.

    4K-ban így teljesítenek (forrás):

    fLeSs hsz-ának örülök, hiszen én is most készülök SSD-t venni és ha nem bírom idegekkel addigra elvileg mire teszt lesz nekem is már a gépembe fog virítani, de lenne pár ötletem.
    Lehet volt már, vagy nem tudom... mivel most kezdem kóstolgatni a témát újra, de ha hülyeséget írnék nézzétek el... köszönöm! :D :R

    Szóval ma volt már Raid 0 vs SSD vita ez viszont beültette a szöget a fejembe.
    Anno mikor volt nálam Raid0-ban 2 320-as WD, akkor lazán írtam DVD-re közben pedig játékkal untattam magam. Egyik PH-s ismerősöm is megemlítette, hogy sokkal egyenletesebb az olvasási tároló (90% feletti), ha Raid tömbről pörköli a DVD-ket nagy sebességen. Nem tudom most mi a tendencia, de ki lehetne próbálni, hogy játék közben DVD-t írni gyorsabb tempóval és nem akadozik-e a játék... min fps, vagy micro stuttering méréssel. Ha 1 DVD meghajtó kevés kiakasztani, akkor lehet szükség lesz 2-re, mivel ismerősöm sem egyesével írja a cuccot. Azt már nem tudom pontosan, hogy pl ugyanazt írta-e a DVD korongra, vagy más dolgot írt a másik lemezre... ezt már passzolom.
    Szerintetek?

    Másik, hogy valami Photoshop (nagy méretű rajz... pl A1) :DDD projektjét lefuttatni, hogy mi eltérés van köztük... esetleg szintetikus 3D render teszt.. pl Cinebench. Igaz előbbihez izmos vas kellene, de ha nincs elég memória legalább a swap-hoz nyúl ami meg az SSD-re lenne pakolva.. :F ;]

    Esetleg Raid 0-ba pakolt HDD is lehetne a tesztben 7200-as, vagy Veloci.. bár utóbbi beszerzése cinkesebb és ha összejönne akkor is van vele meló dögivel..

    Colos1: Partíció kezdetét tudod osztani 4096-al és egész szám az eredmény?

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák