Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen házat vegyek?
- AMD FX
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
Aktív témák
-
szacsee
nagyúr
Kingston 425 S2/64Gb vs Intel X25V 40Gb vitához visszanyúlnék még ha nem gond, elvileg WD Silicon Edge Blue és a Corsair Reactor is ezt a vezérlőt használja.
4K-ban így teljesítenek (forrás):

fLeSs hsz-ának örülök, hiszen én is most készülök SSD-t venni és ha nem bírom idegekkel addigra elvileg mire teszt lesz nekem is már a gépembe fog virítani, de lenne pár ötletem.
Lehet volt már, vagy nem tudom... mivel most kezdem kóstolgatni a témát újra, de ha hülyeséget írnék nézzétek el... köszönöm!

Szóval ma volt már Raid 0 vs SSD vita ez viszont beültette a szöget a fejembe.
Anno mikor volt nálam Raid0-ban 2 320-as WD, akkor lazán írtam DVD-re közben pedig játékkal untattam magam. Egyik PH-s ismerősöm is megemlítette, hogy sokkal egyenletesebb az olvasási tároló (90% feletti), ha Raid tömbről pörköli a DVD-ket nagy sebességen. Nem tudom most mi a tendencia, de ki lehetne próbálni, hogy játék közben DVD-t írni gyorsabb tempóval és nem akadozik-e a játék... min fps, vagy micro stuttering méréssel. Ha 1 DVD meghajtó kevés kiakasztani, akkor lehet szükség lesz 2-re, mivel ismerősöm sem egyesével írja a cuccot. Azt már nem tudom pontosan, hogy pl ugyanazt írta-e a DVD korongra, vagy más dolgot írt a másik lemezre... ezt már passzolom.
Szerintetek?Másik, hogy valami Photoshop (nagy méretű rajz... pl A1)
projektjét lefuttatni, hogy mi eltérés van köztük... esetleg szintetikus 3D render teszt.. pl Cinebench. Igaz előbbihez izmos vas kellene, de ha nincs elég memória legalább a swap-hoz nyúl ami meg az SSD-re lenne pakolva..
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Esetleg Raid 0-ba pakolt HDD is lehetne a tesztben 7200-as, vagy Veloci.. bár utóbbi beszerzése cinkesebb és ha összejönne akkor is van vele meló dögivel..
Colos1: Partíció kezdetét tudod osztani 4096-al és egész szám az eredmény?
Aktív témák
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Arc Raiders
- Okos Otthon / Smart Home
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen házat vegyek?
- AMD FX
- Windows 11
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.500-12.700 MBs - Eladó!
- WD Blacck SN8100 4 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.900-14.000 MBs - Eladó!
- Samsung 990 PRO 4TB (MZ-V9P4T0BW) PCIe 4.0 NVMe M.2 - Garancia: 2028.12.03 -ig
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Logitech G920 Kormány szett 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

projektjét lefuttatni, hogy mi eltérés van köztük... esetleg szintetikus 3D render teszt.. pl Cinebench. Igaz előbbihez izmos vas kellene, de ha nincs elég memória legalább a swap-hoz nyúl ami meg az SSD-re lenne pakolva..
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)