Aktív témák
-
én meg nagy ívben teszek rá, hogy meddig bírja az ssd-m. mindig ettől kellene paráznom? ha kimegyek az utcára, akkor mindig attól parázzak, hogy mikor fognak elütni? vigyázni kell persze, de addig tart, ameddig tart. feleslegesen kavarjátok az agyatokat befelé ezzel a megdöglés dologgal. dögöljön meg ha meg kell neki! amit írnak, hogy érdemes beállítgatni, azt én is megcsináltam, aztán onnantól addig tart, ameddig csak tarthat. attól, hogy 300 helyen megnézem, meg 600 helyen beírom/megkérdezem, hogy most akkor meg fog-e dögleni, nem lesz jobb.
amúgy intel x25-v +1.
üzleti+3d-s felhasználásra meg biztos jobb 4 hdd raid-ben, viszont nekem a boot nem 3mp-el lett gyorsabb, hanem harmadannyi lett, pedig én is raid0-ról váltottam, amit nem éreztem lassúnak. C: meghajtónak nekem tökéletes. (van még rajta civilization 5 is, ami a vinyón állandóan kifagyogat a betöltésnél, pedig fizikailag nincs baja a hdd-nek. ez mitől lehet vajon?)
Aktív témák
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 7. nap: The Callisto Protocol
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Horgász topik
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Kuponkunyeráló
- Yettel topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Apple MacBook
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest