Hirdetés
-
PROHARDVER!
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
válasz
marilllyo #89198 üzenetére
Ez a harom van most. Ami megerhet egy ezrest az eurocenterben.
Kevin hart fele tinglitangli vigjatekokat birom, egyszer. A masik kettot a zuzas miatt neztem, persze tudom, hogy szar mindketto megtekinzes nelkul is, de ki melyiket javasolja, melyik a kevesbe szar? Nem ke kritika, csak egy velemeny -
marilllyo
veterán
válasz
Viszlát #89190 üzenetére
Rájöhetnének egyébként, hogy ma már a cgi-vel nem tudnak eladni egy filmet. Mindenkinek csömöre van a szilánkokra hulló várostól. 2000-be lerobbantotta volna a fejünket a helyéről. Akkoriban egy ilyen városzúzás"fest" nagyon menő lett volna.
Jó lenne visszatérni azokhoz az időkhöz amikor ehhez még nem volt technika és egy filmnek jó sztori és feeling kellett. Amikor még cipő sem kellett.... egy szakadt véres trikóval meg egy unalmas toronyház díszleteivel tökéletes filmet lehetett csinálni.
-
cyberkind
félisten
válasz
maximilian4 #89191 üzenetére
Ez sokkal jobb annál: Eden Lake - Gyilkos kilátások
-
maximilian4
addikt
Az utolsó ház balra c. filmhez tudnátok hasonló thrillert mondani?
-
Viszlát
addikt
válasz
marilllyo #89189 üzenetére
A zuzas stimm, szepnek nem mondanam, rohejes volt, hogy mennyire nem tudtak tartani az aranyokat, egyszer ekkora ket perc mulva meg nagyobb majd kisebb, vicc... Humorosnak SZANT egysorosok, de nagyon nem jottek ossze. Olyan faek sztori, amit szerintem egy kiscsoportos ovodas banda is osszehoz egy fel delutan alatt, tele logikai bukfenccel, megmagyarazatlan, levegoben logva marado esemenyekkel.
Valoszinuleg mar ket het mulva sem...
-
Viszlát
addikt
Independence Day ujrabuzgulas vagy mi: tessek idekepzelni a fekalia osszes letezo szinonimajat. Es akkor meg finom voltam...
-
bbmt
senior tag
válasz
dokee78 #89183 üzenetére
És még egy:
Beneath Hill 60 -
Bad Pritt
félisten
válasz
dokee78 #89172 üzenetére
Csak Gallipoliról raklapnyi film készült, azokkal érdemes szemezgetni.
Van egy minisorozat, The Passing Bells, dicsérték nekem, még nem láttam. Amit láttam és tetszett az a Deadline Gallipoli, nem a háborúra van kihegyezve, de nyilván ott játszódik.
-
dokee78
félisten
Szenvedélyek viharában (Legends Of The Fall, 1994)
Szerelemben, háborúban (In Love And War, 1996)
Hosszú jegyesség (Un long dimanche de fiançailles, 2005)Ezek romantikusak is gondolom,azért húznám ki.
-
@rglaaf
veterán
válasz
dokee78 #89172 üzenetére
Búcsú a fegyverektől (A Farewell To Arms, 1957)
Arábiai Lawrence (Lawrence Of Arabia, 1962)
Johnny háborúba megy (Johnny Got His Gun, 1971)
Nyugaton a helyzet változatlan (All Quiet On The Western Front, 1979)
Gallipoli (1981)
Szenvedélyek viharában (Legends Of The Fall, 1994)
Szerelemben, háborúban (In Love And War, 1996)
Hosszú jegyesség (Un long dimanche de fiançailles, 2005)
A Vörös Báró (The Red Baron / Der Rote Baron, 2008)
Hadak útján (War Horse, 2011) -
ígyvanferi
addikt
válasz
dokee78 #89172 üzenetére
Akad azért még: Nyugaton a helyzet változatlan, Fegyverszünet karácsonyra, Hosszú jegyesség (ezt mondjuk nem láttam, de Tautou, Cotillard, Foster, és a pontszám sem rossz), esetleg a Búcsú a fegyverektől valamelyik megfilmesítése.
-
dokee78
félisten
Jóféle első világháborús filmeket tudtok?
-
eeXaa
addikt
válasz
james001 #89113 üzenetére
...tuti hogy zsenálisan tökéletes film, megyek is a moziba, amint helyben meg tudom nézni..
...ha az only god forgives stílusában halad a film, már meg is előlegezek neki egy 10/10 et csak a tréler alapján.#89138: perfekt film, aki lehúzza, az szimplán nem ért a filmekhez.... és még a dedpúlt rakják mellé, mint aminek a szintjét közel sem éri el.... ...háát basszus ... röhög a vakbelem...
-
Grave_444
nagyúr
válasz
ígyvanferi #89162 üzenetére
Nekem tetszett ez a film, ajánlom.
-
Zola007
veterán
Tudtok nekem ajánlani valami jófajta, intelligenciát nem, csak bambulást igénylő zomib/vámpír/szörny-hentelős filmet?
Mint a Resident Evil 1 vagy Doom, esetleg Underworld-szerűség is jöhet -
spammer
veterán
Mivel úgyis arra mennek, hogy minél szélesebb közönség számára eladható legyen, ezért erős kétségeim vannak. Viszont Johansson hangja legalább biztos jó lesz, hasonlít az anime angol szinkronjához.
más:
Green Room (2015): ez nagyon rossz volt. Öncélúan erőszakos, hatásvadász, és a forgatókönyvet kb. egy noteszlapra írhatták. Nem annyira fos, mint az Eden Lake, de nem tudom, miért voltak ettől elájulva pár helyen.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ghost in the Shell - Ez egy nemzetközi film lesz
"Minden rajongó boldog lesz a végeredményt látva" - Miért vagyok biztos én ebben, hogy ez nem így lesz?
-
atike
nagyúr
válasz
ígyvanferi #89151 üzenetére
Jó kép.
Na meg ott van Mel Brooks is, ha már Mel...
Na meg Mel Damski, Mel Stuart, .
-
WayneGace
őstag
Megnéztem én is a Warcraft filmet. Szerencsére alig voltak a moziban. Elég hangulatos volt így nézni. Hozta az elvárhatót. Elég lineáris a történetvezetés. Karakterek bemutatása jól sikerült. A sztorival se volt nekem semmi gondom. Szerintem könnyedén elérte a képregény adaptációk szintjén. Remélem folytatják és akkor a következő részekben már lehet mélyebb karakterábrázolást bemutatni. Bár a bővített BD kiadás is hozzátehet majd érdemben a látottakhoz.
Összességében tetszett. 7/10. -
ígyvanferi
addikt
válasz
Bad Pritt #89149 üzenetére
Az öreg Mel Gibbon.
Besz.rsz, de tényleg van egy ilyen nevű rendező egyébként: [link].Elég jól hangzik ez a Hacksaw Ridge. Remélem minimális lesz a pátosz, meg a patriotizmus, és annál több a harctéri akció leszakadó végtagokkal, kiforduló belső szervekkel, csak úgy Ryan közlegény megmentése vagy Elit alakulat stílusban.
-
gyuromoj
veterán
-
Bad Pritt
félisten
Hacksaw Ridge poszter
Mel Gibbon új rendezése, Andrew Garfield egy többszörösen kitüntett 2. vh-s felcsert alakít benne. Nyilván a kitüntetések megszerzéséről szól.
-
Pearce
aktív tag
New MAD MAX Boxed Set Will Include The Black-And-White Version Of FURY ROAD - egyelőre még csak a németeknél
-
válasz
gyuromoj #89146 üzenetére
Helikopterből bőven elég volt inkább a Silmarillion jöjjön vagy egyéb Tolkien mű filmen, mondjuk nem feltétlenül kell trilógia mint a Hobbit esetében, de Peter Jacksont alá és had szóljon, ő ért hozzá, bár azok a kaszkadőrös Legolas mutatványokból egy kicsit sok volt szvsz...
...
kamu szaga volt.
-
.LnB
titán
válasz
Bad Pritt #89139 üzenetére
Sokat vártál. Nem újraforgatták ezt a filmet. És az, hogy benne maradtak dolgok az nem meglepő. Ez csak bővítve lett nem átalakítva.
Mondjuk nekem most tűnt fel, h SP először azt mondja
"Hagyni fogod meghalni Martha-t" Vagy "Miattad fogja megölni Martha-t" pontosan nem emlékszem. És azért egy picit tompít azon is ez a mondat. Nem tudom eredetileg ez benne volt e?! -
Bad Pritt
félisten
Végignéztük párommal, vele néztem moziban is. Ő csak a két nagyobb bővítést vette észre (
), az apróbb, pár másodperces plusz jelenetek tényleg csak a jelenetváltások dinamikája miatt kellett. Viszont:Lois Afrikában, Clark nyomozása Batman után, ezek amúgy tényleg kellettek, jól is voltak összerakva a Superman ellen felszólaló fekete nő szálát ha már berakták, jobban ki kellett volna bontani, mert így a szenátor nézett ki totál hülyének, hogy addigra tudta, hogy Luthor manipulálta a szálakat, mégsem tett semmit ellene, pedig szemtől szemben álltak. Doomsday itt már gyilkol, kemény két helikoptert levadászott, igazi pusztítógép, a Steppenwolfos jelenet pedig ritka szar helyre került be, bár máshova nagyon nem is lehetett volna.
Összességében ha valakinek ajánlanám, akkor nyilván a hosszabbat ajánlanám, R besorolást csak Batman bunyói kapott, kicsit véresebbek lettek, de a totál karakteridegen dolgokat bennehagyták, úgyhogy annyira nem érzem nagy eresztésnek ezt a bővítést.Pont a fanoknak nem kellett volna még hosszabb, az alapfilm szól nekik.
Az átlag néző kaphatott volna magyarázó Ultimate Director's Superhero Cutot.
-
madgie
titán
Tegnal néztük meg, én másodszorra a mozi után, az asszony elsőre, hirhedten unja a hosszú filmeket, de itt egy sóhajt sem lehetett hallani, tetszett neki mind a három órája a filmnek. Nem mondom, néha magyarázni kellett neki, ki kinek a fia borja, de mondom, élvezte a filmet.
Az első jelenet nekem meg továbbra is full libabőr, tudom, Snyder meg Watchmen, meg ezerszerláttukmárlassítás, de azok a vágások, a hangok
, egyszerűen brrr, imádom.(az ökölbe szoruló bőrkesztyű, széthulló gyöngyök, stb) -
.LnB
titán
válasz
Bad Pritt #89102 üzenetére
Sokkal folyamatosabb, gördülékenyebb lett a film. Jobban össze vannak fűzve a jelenetek, és ez főleg a nagyobb jelenet váltásoknál volt zavaró a moziváltozatban. Egységesebb, letisztultabb az összkép. És a két fő karakter játékideje is kiegyensúlyozottabbnak hat. Most már úgy érezni nem csak Batmanről szól a film.
R besorolás nem annyira lenne indokolt. De ez Amerika miatt van.
Kellett ez a változat nagyon. Így kellett volna moziba kerülnie és jöhetett volna a fanoknak egy 3,5-4órás Ultimate cut.
-
PeeterssoN
őstag
Tudom sokan megírták itt a véleményeket és persze sok igazság is van benne, de ez a film engem nagyon megfogott, imádtam minden percét. Hihetetlenül magával ragadó, kedves, szerelmes, szomorú, vicces.
Zeneileg is kimondottan kellemes.
Ami nagyon tetszett: Magyarországon játszódik: Csudapestena hatvanas éveket idéző, mégis nyugati kultúrával elegyedő.
Majd olyan technikai megoldás is fellehető, ami csak a 80as-90es években kezdett elterjedni.
(fénymásoló)
Ha nem is feltűnő hétköznapi ember számára, de művészetileg olyan helyen jártunk ami a kor (belső)építészeti remekműve. (Ludvig úr irodaháza,)
Liza a rókatündér
történet 10/9
képi világ 10/9
humor 10/8
zene 10/9
szereplők 10/8 -
gyuromoj
veterán
-
-
Pearce
aktív tag
Sully - Official Trailer [HD] - Tom Hanks leteszi a gépet a Hudson folyóra. Igaz történet, Eastwood rendezte.
Bleed for This - Trailer - jól néz ki, Miles Teller pedig boxolós szerepben.
-
Emu
őstag
Köszönöm, leírás alapján nekem is a Rendes fickók tetszik jobban
Gyerekekkel nem próbálnék moziba menni, egyelőre a 20 perc egy helyben maradás is necces esti mese alkalmával
-
emiki6
veterán
válasz
FollowTheORI #89126 üzenetére
+1 Én is benéztem..
-
-
Dilikutya
félisten
válasz
FollowTheORI #89123 üzenetére
Pont ez az, hogy szerintem gyerek nélkül. Akkor Rendes fickók.
-
-
Emu
őstag
Hétvégén kicsit el tudunk szabadulni a gyerekektől és elmennénk moziba. Az alábbi két film közül melyiket ajánlanátok? (Valami könnyű, kikapcsolódós filmet keresek)
Rendes fickók
Központi hírszerzés -
-
Dilikutya
félisten
válasz
FollowTheORI #89119 üzenetére
Az első tényleg egyszernézős. Mi moziban láttuk, 20+ éve imádtam a régi rajzfilmet, meg a filmeket, a másodikat kétszer is megnéztem moziban anno, az elsőt DVD-n is megvettem, elsőre ez is tetszett. Otthon is nekikezdtem, de kifújt. A régieket viszont bármikor.
A 3D az elsőnél semmitérő volt, nem is akartam úgy nézni, de nem volt más. -
Megnéztem énis az új Tini Nindzsákat végre... nos, van annyira jó/rossz, mint az első film. Szóval akinek az bejött /megnézte és nem bánta/ az ezt is megnézheti nyugodtan. Talán még kicsit jobb is itt ott nyomokban.
Jó kis bugyutaság egyszernézős filmbe iktatva...
6/10 pontot kap tőlem.
-
dokee78
félisten
Na akkor gyertyagyújtás mellé egy kis:
Lo chiamavano Trinità... -
gyuromoj
veterán
-
Pearce
aktív tag
A Zsivány Egyes nem csinál mesedélutánt a háborúból -nyilatkozik a rendező és a Lucasfilm vezetője, Kathleen Kennedy.
A Keanu magyar címe pedig Macskaland lesz...
-
james001
veterán
Haverom volt megnézni ezt a Neon Démont,és hát ahogy elmesélte miről szól,elég beteg egy film lehet
Bár ahogy mondta,főleg az utolsó 20-30 perc csak az igazán "érdekes".
-
lionshamlet
senior tag
A The Shallows c. filmet látta már vki?
(külföld egyelőre) -
Bad Pritt
félisten
válasz
madgie #89106 üzenetére
A MoS mint adaptáció baromi jó, a legjobb történeteket dolgozza fel és jól elkapja pl. az All-Star Superman főszereplőjének a dilemmáját.
Kick-Asst tartják még jónak, annak az alapját nem ismerem annyira, az első Raimi-féle Pók is jó lett, még nem volt annyira uncsi az eredettörténetesdi. Ha a Burton-féle Batmanből kivesszük a Joker eredetsztorit, akkor az is hű az alapjaihoz. -
Bad Pritt
félisten
Dawn of Justice Ultimate Mega Final R-Rated Extended Director's Choice Cut
Röviden: full felesleges.
Hosszan: az R-es besorolás jó nagy placebo (ahogy azt előre lehetett sejteni...), a plusz jelenetek csak tűzoltásra jók és néhányhoz megintcsak plusz háttérismeret kell. Amit vártam volna, hogy bővítik a nagy párharcot, ez nem történt meg, kemény 5 másodperccel, meg egy dobással lett hosszabb. A film eredeti hibáit nem fedi el, minimális pluszt ad, amolyan szokásos bővített változat. Akinek tetszett az alap, annak ez is fog, akinek nem, az ezzel sem lesz közelebb a nirvánához, csak kicsit talán árnyalja a képet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen3 AMD - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest