Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bad Pritt

    félisten

    válasz .LnB #89137 üzenetére

    Végignéztük párommal, vele néztem moziban is. Ő csak a két nagyobb bővítést vette észre (Lois Afrikában, Clark nyomozása Batman után, ezek amúgy tényleg kellettek, jól is voltak összerakva), az apróbb, pár másodperces plusz jelenetek tényleg csak a jelenetváltások dinamikája miatt kellett. Viszont: a Superman ellen felszólaló fekete nő szálát ha már berakták, jobban ki kellett volna bontani, mert így a szenátor nézett ki totál hülyének, hogy addigra tudta, hogy Luthor manipulálta a szálakat, mégsem tett semmit ellene, pedig szemtől szemben álltak. Doomsday itt már gyilkol, kemény két helikoptert levadászott, igazi pusztítógép, a Steppenwolfos jelenet pedig ritka szar helyre került be, bár máshova nagyon nem is lehetett volna.
    Összességében ha valakinek ajánlanám, akkor nyilván a hosszabbat ajánlanám, R besorolást csak Batman bunyói kapott, kicsit véresebbek lettek, de a totál karakteridegen dolgokat bennehagyták, úgyhogy annyira nem érzem nagy eresztésnek ezt a bővítést.

    Pont a fanoknak nem kellett volna még hosszabb, az alapfilm szól nekik. :D Az átlag néző kaphatott volna magyarázó Ultimate Director's Superhero Cutot.

    [ Szerkesztve ]

    Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

Új hozzászólás Aktív témák