Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- 3D nyomtatás
- TCL LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- Plazma TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Mini-ITX
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
toxicjew
addikt
Én se tartogattam soha, de haverom felvetette az ötletet még november végefele én meg rávágtam, hogy miért ne. A játék elején kegyes volt velem Vancouver, meglátjuk idény közben hogy alakul. A coin végig gyűlt közben, most már annyira kevés lapom van, hogy muszáj az sbcket félig-meddig piacról megoldani, de a rendszeres g2 meg az sb reward simán fedezi és még ígyis növekszik picit a balance. Vszinű nem volt jó ötlet és nem fogja megérni a várakozás, de legalább lesz egy nagyszabású nyitásunk
Aztán majd jövök szitkozódni ide, hogy mekkora nyomorék buzi cég ez
(bár ez ettől függetlenül is igaz). Terveim már bőven vannak az új csapatra, CR-t nagyon szeretném kipróbálni, mert 3 év alatt még nem volt lehetőségem (a szeptemberi Toty CR picket nem számítom ide, mert ott már gyakorlatilag nem játszottam semmit), de akár szó lehet Mbapperól is. De elsődlegesen CR-re fáj a fogam most, elvileg nagyon meta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Sorozatok
- Apple asztali gépek
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Autós topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460 i7 10700 32GB DDR4 512GB SSD ASUS TUF RTX 3070TI 8GB Lian Li LANCOOL 207 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Aztán majd jövök szitkozódni ide, hogy mekkora nyomorék buzi cég ez
(bár ez ettől függetlenül is igaz). Terveim már bőven vannak az új csapatra, CR-t nagyon szeretném kipróbálni, mert 3 év alatt még nem volt lehetőségem (a szeptemberi Toty CR picket nem számítom ide, mert ott már gyakorlatilag nem játszottam semmit), de akár szó lehet Mbapperól is. De elsődlegesen CR-re fáj a fogam most, elvileg nagyon meta.