Hirdetés
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
toxicjew
addikt
Én se tartogattam soha, de haverom felvetette az ötletet még november végefele én meg rávágtam, hogy miért ne. A játék elején kegyes volt velem Vancouver, meglátjuk idény közben hogy alakul. A coin végig gyűlt közben, most már annyira kevés lapom van, hogy muszáj az sbcket félig-meddig piacról megoldani, de a rendszeres g2 meg az sb reward simán fedezi és még ígyis növekszik picit a balance. Vszinű nem volt jó ötlet és nem fogja megérni a várakozás, de legalább lesz egy nagyszabású nyitásunk
Aztán majd jövök szitkozódni ide, hogy mekkora nyomorék buzi cég ez
(bár ez ettől függetlenül is igaz). Terveim már bőven vannak az új csapatra, CR-t nagyon szeretném kipróbálni, mert 3 év alatt még nem volt lehetőségem (a szeptemberi Toty CR picket nem számítom ide, mert ott már gyakorlatilag nem játszottam semmit), de akár szó lehet Mbapperól is. De elsődlegesen CR-re fáj a fogam most, elvileg nagyon meta.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE85QN95CAT) 215CM 4K NEO Q LED SMART 120HZ ! ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65QN800b) 165CM 8K NEO Q-LED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- 4Hónapos Apple iPhone 17 Pro 512GB Silver 1OO% ! még 8 Hó nemzetközi APPLE GARANCiA
- SAMSUNG (QE85LS03FWUXXN)215CM Q-LED FRAME PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (SP-LSP7TFAXXH) 120" DLP LÉZER TV ! MAX 300CM !!!! AKCIÓ!
- Surface 4 - 15" 2496 x 1664 ~2k touch, i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- RGB GAMER PC! i7-13700K / RTX 4080 / Z790 Strix / 32GB 3600MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Aztán majd jövök szitkozódni ide, hogy mekkora nyomorék buzi cég ez
(bár ez ettől függetlenül is igaz). Terveim már bőven vannak az új csapatra, CR-t nagyon szeretném kipróbálni, mert 3 év alatt még nem volt lehetőségem (a szeptemberi Toty CR picket nem számítom ide, mert ott már gyakorlatilag nem játszottam semmit), de akár szó lehet Mbapperól is. De elsődlegesen CR-re fáj a fogam most, elvileg nagyon meta.