Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi haladó szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mini-ITX
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
EA's hit
addikt
válasz
kapeti07
üzenetére
Én Dybalát is kiraktam a hétvégén, meg egy rakás 85+ upgradet, azokba is belement sok fodder, plusz csütörtökön sajnos az előző ikon picket is kiraktam. Egyébként transfer bannom van, folyamatosan üres is a klubom, mégis rengeteg magas sbc-t ki tudtam most rakni. Iszonyatosan könnyű most már foddereket szerezni, rengeteg objective ad packokat (ott a hétvégi, ami a kölcsön promo lapok mellé ad asszem összesen 15 db 25k-s packot is, meg a végén egy ultit, vagy ott a 200 wines, stb), meg mivel 150 promo lap nyitható most, nekem pl még a 7500-as pack is 88-as tots-ot adott tegnap este. Fel van húzva a packluck, sok jó objective van (kihúzod pl Adamát, és a két gyengébb lapját már rakhatod is sbc-be, igaz, én a legjobbat is beleraktam már
), jól adják a packok, a 81+ upgrade is dobálja a foddereket, illetve érdemes a 85+ upgradeket húzni, mert kis szerencsével 6-8 90 körüli foddert simán kapsz belőle.Szóval bár a klubom üres, venni ugye senkit nem tudok, mégis ki tudtam rakni csütörtökön az ikon picket, hétvégén Dybalát, legalább 10-12 85+ upgradet, és Eusebioból is kész van már a három 89-es csapat és egy 88-as is. Ilyenkor már lehet ezzel haladni, más kérdés, hogy alig lesz időm Eusebiot kipróbálni

Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Futás, futópályák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÁR ALATT "RTX 4090" GARANCIÁLIS GAMER LAPTOP! - i7-13700HX, RTX 4090, 32GB DDR5, 1TB SSD
- Stellar Blade PS5 / 1x kijátszott / Alza vásárlás
- MSI MPG 271QRX QD-OLED 360Hz 1440p Gamer Monitor Garanciás 2027.12.03-ig
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Plus 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- iPhone 15 Pro Max 256GB 84% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), jól adják a packok, a 81+ upgrade is dobálja a foddereket, illetve érdemes a 85+ upgradeket húzni, mert kis szerencsével 6-8 90 körüli foddert simán kapsz belőle.