Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bodnar123

őstag

válasz Nandinagy #17827 üzenetére

A gond, hogy nem tudsz ez ellen mit csinálni. Mármint a cselezés ellen. A letámadás ellen még inkább, és az még mindig reálisabb, mint ez az idegrángás szerű, fél tized másodpercre hangsebességet elérő játékosok. És akkor még jön az a probléma, hogy ha megnézed a Solod, kétszer szerelhetett volna a játékos még az elején, csak a gond, hogy a B semmire nem jó. Mellé lép a labdának. És akkor jön a másik probléma. Melyik foci meccs az ahol csak 6 játékos védekezik? És ez van bármit állítasz be. És ebben a 6 ban is igazából csak az aktív akit irányítasz. Pl a solodnál a második távolabbi középpályástól egyszer másfél méterre mész el de az füle botját sem mozdítja. Szóval ennél nagyobb cheat nincs a játékban. Persze mondod, hogy tanuljon meg cselezni. Csak szerintem sokan focis játékkal játszanának, nem pedig ilyen idegrángásos fossal. Amúgy nem véletlen adják ki idén sorra a 80+ sebességű szuper védőket szinte ingyen. Csak nem megoldás, mert akkor is a hangsebességen rángó támadókat nem lehet lereagálni, hát még ha van egy kis connection hátrányod. És akkor még jön a probléma amikor nyomsz egy cselt, egy kb egy milliós Dembelével, gyakran az ellenfél védőjét egy hurrikán kapja el és hangsebességgel elszáll. Szóval továbbra is én tartom, hogy lehet ügyes vagy, jól "cselezel" (bár szerintem ezeket túlzás cseleknek nevezni), de igazából az ellenfeled max annyit érhet el, hogy ő is így cselez, és akkor jön a vízilabda meccs. De ott már EA bácsi is belenyúl, és valakit butít, vagy mindkettőt, és nem jön be a trükk solo festival. A gond, hogy ha EA bácsi megcsinálná hogy a játékosok kb 1-2 másodperc alatt gyorsulnának 30 km/h ra még egy gyengébb 28-ra akkor nem tudnád ezt megcsinálni, és akkor nem ölnél bele sok-sok órát (vagy valaki pénzt is), hogy mindig nálad legyen a játékosbeli fölény, hogy szuperül végig cselezd a 6, de valójában mindig 1 védőt. Szóval olyan lenne, mint a PES. Szóval, nem lehetne függővé válni. Egy barátom co-op-ban benne volt a világ top 100-ba. Régen játszottam vele, de nem így tolta, mert valszeg ott nem is lehet ilyet. Kérdés, hogy ha ez itt nem lenne, küzdenénk-e ennyi időt nem kímélve, egy jobb csapatért. Valószínűleg nem. Idén végre elértem, hogy legyen csak egy Prime Daglishem... Egy laza 700 coinos pc-n. És hirtelen én is lőttem, pár solos gól, még csitti fitti cselek nélkül is. Valahogy az ellen mindig mellé ment a labdának. És akkor jön még a press bekapcsolása, amint én is megtettem láttam, hogy az ellenfél játékosa indokolatlan helyre passzol, és a gép odarántja hangsebességgel a védőm. vagy nyomok egy bachhealt vagy mit, és tőlem 4 métérre álló védő hirtelen egy indokolatlan irányba elszállt 5 métert. Biztos nem az ellenfél csinálta. Persze meg kell csinálni a cselt, meg kell tudni csinálni. Csak sokan inkább egy focis játékot tolnának, és nem akarnak, vagy connection gondok miatt, vagy idő hiányában megfelelő játékosok nélkül nem kezdenek el ezzel szórakozni.

Új hozzászólás Aktív témák