Hirdetés
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinya_24
csendes tag
Úgy látom ez a friendlies meccsek alatti mentalitás egyre rosszabb. Mikor lett divat,hogy 3 gólos hátrányban még cserélgessünk,meg taktikát állítsunk? Esküszöm legalább vagy 10x kiléptem előnyből is,mert kb senki nem szeretne kilépni,inkább szenvedne 90 percig végig,hátha talál egy nyamvadt gólt. Mindenkinek ilyen sok ideje van,hogy egy friendliesbe is inkább izzad,mint hogy haladna?
Én jófej vagyok,első gólnál kilépek,ő is haladjon,meg én is. De az ellenfelek totál máshol járnak,ezt sose fogom megérteni miért akar mindenki 3-4 gólos hátrányból is fordítani,meg hozzák be a loan iconokat,eszem megáll.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Dell notebook topic
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Cam I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4365, 100% Akkumulátor
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest