Hirdetés
- PCI Express 7.0 – Brutális sebesség, de minek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kérsz egy pohár hardverbólét?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Az a baj, hogy ez nagyon egyénfüggő. Én tudom magamról, hogy kurvára versengő típus vagyok és ha belekezdek egy wlbe, akkor mintha lehúzták volna a rolót. Ha kikapok egy jobb ellenféltől, állítom se a pulzusom, se a vérnyomásom nem változik, max minimálisan, mert egyszerűen tudom, hogy jobb volt, attól meg nem szégyen kikapni. Na de ha kezdődik a bullshit maraton.... Na ott van baj
2 meccset játszottam le ma csak, mert megint villogott a jelzőlámpa egész idő alatt. 2. meccs egy csöves szar pl csapat ellen volt, de olyan lassan történtek meg a dolgok, hogy éreztem vörösödik a fejem
Végül kijött a tudásbeli különbség, de éreztem a handicapet. Na ilyenkor képtelenség ép ésszel hatni magamra, hiába tudom, hogy ez csak játék, a túlzott igazságérzetem (szopat a játék) és a versengés együtt dolgozik olyankor bennem.
Öreg vagyok én má ehhez
Új hozzászólás Aktív témák
- PCI Express 7.0 – Brutális sebesség, de minek?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Router gondok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Bittorrent topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- XPEnology
- További aktív témák...
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Gigabyte GeForce RTX 4070 SUPER WINDFORCE OC 12GB GDDR6X
- Lenovo ThinkPad L450 használt notebook olcsón
- LG 27G850A - 27" Nano IPS - UHD 4K - 240~480Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Honor Magic 8 Lite 8/256GB Midnight Black használt, újszerű garancia 2029.02.11-ig
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- 241 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
2 meccset játszottam le ma csak, mert megint villogott a jelzőlámpa egész idő alatt. 2. meccs egy csöves szar pl csapat ellen volt, de olyan lassan történtek meg a dolgok, hogy éreztem vörösödik a fejem
Végül kijött a tudásbeli különbség, de éreztem a handicapet. Na ilyenkor képtelenség ép ésszel hatni magamra, hiába tudom, hogy ez csak játék, a túlzott igazságérzetem (szopat a játék) és a versengés együtt dolgozik olyankor bennem.
Öreg vagyok én má ehhez