Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• |AP|

veterán

válasz |AP| #15917 üzenetére

16 winnel zártam végül. A 17-ért az utolsó hármat zsinórban kellett volna nyerni, de ott már nem görcsöltem, az már csak a jutalomjáték volt. Teljes nyugalommal be is húztam az első kettőt, aztán valami hiba csúszott a gépezetbe és bár a jelek alapján hazai meccsnek kellett volna lenni, idegenben zártam.
    Mondanom sem kell, esélyem sem volt, mintha nem is ugyanazzal a játékkal játszanánk. Ami a legbosszantóbb, hogy nem volt jobb nálam, de hozzám képest minden kétszeres sebességgel történt, amíg az én játékosaim korcsolyáztak belassulva a gyepen.
    Szóval nem lett meg a G2, de leszarom, a két pick volt a cél.
    Ez volt a legstresszesebb hétvégém a játékkal, a LaLi miatt nagyon ráforogtam. Innen már nem érdekel, jön a pickekből/csomagokból ami jön, a jövő hetet még megtolom sbc-kel, aztán ha vége a hétnek akkor utána játszok azzal ami van/jön.
    WL-t is csak akkor tolok ha épp úgy alakul az időm/kedvem, nem ér ennyi stresszt ez a fos.

Coutinho-nak viszont örülök! Jöhet cam-ba, Moralest eladhatom amíg még ér valamit, és talán tudok venni még egy laligás TOTS játékost (nyitni úgysem fogok)

Mostantól próbálok sokkal nyugisabban játszani, ha vége lesz a LALis hétnek, nálam új játék kezdődik :)

szerk: most látom Trippier is jött. Alakul ez :) Lehet elengedem Zambrottát

Új hozzászólás Aktív témák