Hirdetés
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eM'82
addikt
Twitteren azt csicsergik hogy a Fifa22ben visszatér a régi módi. Ahhoz hogy WL-t játsz, minden héten kvalifikálnod kell magad. 3xor lehet próbálkozni, és 5ből 3 meccset kell nyerni Rivalsban.
Ja, és a WL meccsek száma kevesebb lesz mint 30.Nem tudom mennyire igaz. Régebben így volt, és anno szétidegeskedtem az agyam, és szinte sose sikerült bejutnom. :) Igaz azóta eltelt pár év, és talán valamennyit fejlődtem is, de akkor is, nem kell a plusz stressz még a bejutásért is.
Ha így lesz, akkor az átlagos játékosok kevesebbszer fognak WLben flikk-flakkolni, megmarad a WL a jobb játékosok kávéházának.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beats Solo 4 vezeték nélküli fejhallgató, bontatlan.
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest