Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• evibly

senior tag

válasz Nandinagy #15218 üzenetére

Én is azon gondolkodtam, hogy minden 7végén tuti nem tudom ezt lenyomni. Itthon egyértelműen kijelentettem a családnak, hogy a következő kiadást nem veszem meg, sztem ez az egyetlen körülmény engedi, hogy ennyit időt töltsek ezzel a szarral :DD De az Elite tényleg most, a TOTS alatt látszik elérhetőnek.

A tévéről én régen leszoktam, dolgozóban, monitorral nyomom, talán az is segít, hogy impulzusvásároltam egy Series X modellt, minden gyorsabb így.

Előbb lemaradt, hogy Moments Nedved hatalmas csalódás, semmire nem mentem vele CAM, LCAM poziban. Lassú, nincs dinamikája, az tény, hogy ha odakerül, bever mindent. Emiatt három wingert (Hazard, Atal, Diatta) kell valahogy bepasszíroznom a csapatba kezdéskor, ami nem túl jó, mert Diatta így 5 chemen kezd. Valami baszó Icon támadó középpályás/csatár lenne a megoldás, még agyalok rajta, mert Mbappé nagyon megy nekem ST-ben. De lóvé meg így nincs rá, mert Hazard linkelése miatt jött prime Lothar (nagy tanár az öreg), Cruyff meg elfogyott az utóbbi hónapokra, így neki mennie kellett.

Tudom, komoly problémáim vannak :C

Új hozzászólás Aktív témák