Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bubuska10

senior tag

Hát ez a Weekend League... Pénteken első 5 meccs 5 vereség, 1 db gólt lőttem. Utána semmit nem csináltam csak lecseréltem Goretzkát loan Verónra, 5 győzelem vele. Goretzka vissza, 2x kikapok. Szerkezetváltás Goretzka nélkül Baggioval középcsatárba Dybalával CAMba, majd jön egy győzelmi széria. Úgy feküdtem le, h na, még a végén életemben másodjára a gold 2 is meglehet. :D Szomorú vasárnap. Első meccsen 0-6 és 1 db helyzetem volt (pedig nem tűnt jobbnak, Mbappét szöktette végig, a védőim meg direkt belegabalyodtak, 1 cselt nem csinált vagy bármi, csak tolta a gép), a másikon meg rare gold Lucas Mourás csapat vert meg 5-1re úgy hogy eszementül tolta a gép de jobb játékos is volt. A perfect link ellenére Kessié képtelen odapasszolni 5 méterre Dalotnak (abból jött az első gól, utána összeomlás a düh miatt). A high/high Vidalok és Kessiék pressurenél egy helyben állnak és lesnek... Egy szóval nem mondtam nekik ezt. :D Tegnap mi a faszért tudták felszántani a pályát ahogy az elvárható lenne tőlük? Az égvilágon semmit nem állítottam.

Új hozzászólás Aktív témák