Hirdetés
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hobby elektronika
- Milyen alaplapot vegyek?
- Raspberry Pi
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bluetooth hangszórók
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
játszottam pár divrivals meccset, és hát azt kell mondjam, hogy ha a hét végén is ilyen (vagy rosszabb) lesz a gameplay a WL-ben, akkor én nyugtatókkal (vagy sok-sok szesszel) fogok csak nekivágni.
Totál kiszámíthatatlan, teljesen véletlenszerű, hogy mi történik a pályán... A csapatom néha teljesen megbolondul, a CB-k a félpályán helyezkednek (persze, hogy lekontráznak), a maradék meg vagy össze-vissza rohangál, vagy áll egy helyben. Aztán a következőn meg megordul a dolog, nálam működik minden, az ellenfél védője meg az utolsó percben öngólt rúg felszabadítás helyett... totális kabaré és lutri az egész játék.Ha valami logikát kell benne keresni: mintha tényleg az lenne, hogy az idegenbeli meccseken az én csapatom használhatatlan, a hazaiakon meg az ellenfél. Korábban volt már itt róla szó, hogy van aki már nem is kezd meccset idegenben. Ez oké, de honnan lehet az elején tudni, hogy hazai, vagy idegenbeli lesz a meccs?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Linux Mint
- Milyen routert?
- Google Pixel topik
- Milyen autót vegyek?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Sorozatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJÉVI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest