Hirdetés
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubuska10
senior tag
válasz
toxicjew
üzenetére
Még mindig sokkal jobb annál, mint amikor full rare gold csapattal kiálló pro aláz meg 98% passzpontossággal, minden helyzetből góllal, minden egyes cseled vagy indításod leszerelésével, tipikus időhúzó és idegesítő szemétkedéssel... Megy 4-2-re, ziccere van, és ahelyett hogy belőné elkezdi kifele vezetni... De nagy jampi vagy.
Pont ellenem kell ilyennek is jönnie. Sztem fél kézzel megvert volna. Az ilyen fasszopók miatt fogom abbahagyni az egészet a jövő héttől. Így is sok időt tettem a játékba, de ilyen beteg kocka szintre sose akarok eljutni, a folyamatos megalázkodásra meg nincs szükségem, bőven ossza a pofonokat az élet is. A kikapcsolódás akkor már legyen kellemes. 
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Fűnyíró topik
- Path of Exile (ARPG)
- Gumi és felni topik
- Gitáros topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- További aktív témák...
- Garanciális ASUS DUAL GeForce RTX 5060 8G OC
- GIGABYTE B760I AORUS PRO Alaplap + Intel Core i5-14500
- Ubiquiti UniFi Switch Flex 2.5G 8 PoE + 210W tápegység
- MacBook Pro 14" 2021 - M1 PRO - 16GB - 1TB - Space Gray - Fóliázva
- iPad Pro 11" M1 - 3. gen - 256 GB - Space Gray - Cellular - HIBÁTLAN - Logitech Billentyűzet
- Dell UltraSharp 24 USB-C Hub Monitor - U2422HE - 27% ÁFÁs
- iPhone 13 256GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pont ellenem kell ilyennek is jönnie. Sztem fél kézzel megvert volna. Az ilyen fasszopók miatt fogom abbahagyni az egészet a jövő héttől. Így is sok időt tettem a játékba, de ilyen beteg kocka szintre sose akarok eljutni, a folyamatos megalázkodásra meg nincs szükségem, bőven ossza a pofonokat az élet is. A kikapcsolódás akkor már legyen kellemes.