- Megjött a vezetékmentes SteelSeries Aerox 3 egér ráncfelvarrott kiadása
- Elindult a szomszéd robotaxi szolgáltatása
- Pénzköteggel párnázta ki a memóriaszektor a Samsung negyedévét
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- Jó lenne, ha ez a monitor megtalálná az útját Európába
- Home server / házi szerver építése
- Autós kamerák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPad topik
- Xiaomi Pad 8 Pro – a hardver felnőtt a névhez
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- Apple MacBook
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raunchy
tag
válasz
Madn!ght
üzenetére
A fent említett problémával én is találkoztam, és úgy érzem találtam rá megoldást :
Az első csapat 4-5-1 ben áll fel, ami egy ún base formáció. Erről ingame alakzatot váltani a 4-2-3-1 re és a 4-1-4-1 re lehet úgy, hogy hamar rendeződjenek a sorok, és a beállított utasítások is akár egy támadáson belül is érvénybe lépjenek.
A második csapat viszont 4-2-2-2 ben lép pályára, aminek a base formációja a 4-4-2.
Fent említett kettő formáción kívül erről eredményesen válthatsz a 4-1-2-1-2 re, 4-1-3-2 re, 4-3-1-2 re és a 4-4-1-1 re is, mert ezeknek a base formációja ugyanúgy a 4-4-2.
Minden más taktika esetén több időre van szükség az átállásra, és a játékosok elkezdenek ebben az időben balfaszkodni.https://fifauteam.com/fifa-21-formations-guide/
Itt van minden formáció alapja, ez alapján lehet okoskodni ingame gyors taktikákkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 2 Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Infinix Hot 11s / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest