Hirdetés
- Rosewill "kockák" az egyedi NAS vagy házi szerver összerakásán gondolkodóknak
- Hét évet kapott a Samsung korábbi, Kínának kémkedő mérnöke
- Már nem egy, hanem két gyorsítót tartalmaz az új Google TPU generáció
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- Milyen egeret válasszak?
- Fujifilm X
- Milyen notebookot vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Rosewill "kockák" az egyedi NAS vagy házi szerver összerakásán gondolkodóknak
- Google Chromecast topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam Deck
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubuska10
senior tag
Tehát az elit játékosnak megéri a WL, meg annak aki fejlődni akar, aki meg a fociért játszik a focis játékkal koca/hobbiszinten, annak meg kevésbé való. Érthető, mert aki komolyabb szintet képvisel, az többet is játszik.
Azt viszont nem értem, hogy képesek 25-30 győzelmekre. Szóval néha van hogy elmegy a net, valaki felhív telefonon, gól előtt megszakítja az ellen, vagy nekem egyszer olyan volt hogy 6 kapufát lőttem egy meccsen és hiába vezettem 5-1-re, kikaptam 6-5-re mert lejtett a pálya, a szkriptelt gép döntötte el a meccset, nem pedig a "tudás".
A composure (jelentése: higgadtság) stat miben mutatkozik meg szerintetek? A 93-as composure ST képes 5/0 lenni nem rosszul eltett ziccernél, ahogyan a 89-es CAM is képes egy csomó, elvileg jó helyre passzolt labdát nevetséges módon elszórni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 14 M1 16GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Nothing Phone (1) / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- iPhone 16 Pro 512GB 96% (1év Garancia) ! Utángyártott, jó minőségű kijelző !
- LG UltraGear 45GS95QX-B OLED Monitor! 45" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Azt viszont nem értem, hogy képesek 25-30 győzelmekre. Szóval néha van hogy elmegy a net, valaki felhív telefonon, gól előtt megszakítja az ellen, vagy nekem egyszer olyan volt hogy 6 kapufát lőttem egy meccsen és hiába vezettem 5-1-re, kikaptam 6-5-re mert lejtett a pálya, a szkriptelt gép döntötte el a meccset, nem pedig a "tudás".