Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Nandinagy

addikt

Nem tudom mit gondoljak erről a játékról... Egész héten vártam a hétvégét, hogy új Renato kártya de fasza lesz a játék kurva jól ment mostanában, jöttek a gold1k is+div1 rank1. Úgy voltam vele a kötelezőt most is hozom aztán hátha nyitok valami 4 100k+-os packból.

Ehhez képest 1 DNF(net sara nem a játéké)+1 játékfagyás úgy, hogy 13650 pontom lett volna ha lemegy az a meccs. Így nyilván elestem a div1 rank1től is.

Nem tudom mi változott múlthéthez vagy azelőtti héthez képest de életem legrosszabb fifás élménye volt.
    Konkrétan bármit csináltam,bárhogy lőttem képtelen voltam gólt lőni. [link] [link] A másodiknál ráadásul én nem nyomtam olyan lövéserősséget+elhúzta a gyerek a hosszúba a kapust.
    Ezek a kapott gólok mik? :D [link] [link] Azon túl, hogy aura van a játékosaik körül 0 szögből? rövidbe? Most komolyan? :D
    De ami a legidegesítőbb az a védekezés. [link] Akanjinál nem nyomtam szerelést mert tisztában voltam vele, hogy háromszögezni akar. Mit csinál a gép? egy full kamu teljesen felesleges szerelő mozdulatot amivel esélytelen vagyok visszazárni.
    Utána Benderrel hiába nyomkodtam a szerelést szintén csak állt egy helyben :D :D

Új hozzászólás Aktív témák