Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Eleshet a memóriapánikban a Nintendo Switch 2
- Milyen házat vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
Nem tudom mit gondoljak erről a játékról... Egész héten vártam a hétvégét, hogy új Renato kártya de fasza lesz a játék kurva jól ment mostanában, jöttek a gold1k is+div1 rank1. Úgy voltam vele a kötelezőt most is hozom aztán hátha nyitok valami 4 100k+-os packból.
Ehhez képest 1 DNF(net sara nem a játéké)+1 játékfagyás úgy, hogy 13650 pontom lett volna ha lemegy az a meccs. Így nyilván elestem a div1 rank1től is.
Nem tudom mi változott múlthéthez vagy azelőtti héthez képest de életem legrosszabb fifás élménye volt.
Konkrétan bármit csináltam,bárhogy lőttem képtelen voltam gólt lőni. [link] [link] A másodiknál ráadásul én nem nyomtam olyan lövéserősséget+elhúzta a gyerek a hosszúba a kapust.
Ezek a kapott gólok mik?
[link] [link] Azon túl, hogy aura van a játékosaik körül 0 szögből? rövidbe? Most komolyan?
De ami a legidegesítőbb az a védekezés. [link] Akanjinál nem nyomtam szerelést mert tisztában voltam vele, hogy háromszögezni akar. Mit csinál a gép? egy full kamu teljesen felesleges szerelő mozdulatot amivel esélytelen vagyok visszazárni.
Utána Benderrel hiába nyomkodtam a szerelést szintén csak állt egy helyben

Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- BestBuy ruhás topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Autós topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Új Asus Vivobook S16 Flip 2in1 WUXGA X360 Touch i9-13900H 14mag 16GB 1TB SSD Intel Iris XE Garancia
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4346, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest