Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bubuska10

senior tag

válasz Sinya_24 #13758 üzenetére

Én késő este kb. másfél óra alatt le tudtam tolni az egész Bundesligásat és furcsa mód kifejezetten könnyen ment. Lehet azért mert akkor már a szemét kisfiúk alszanak. :) Összesen egy fasz volt aki nem lépett ki 2-0-nál se és egész meccsen hátul buzult meg 3x megállította a játékot, de ennyi belefért. :D
    Taktika a Bundáshoz: ha NEM Bundesligás az ellenfél akkor törekedj az aranygólra, mert ő nem fog neked kedvezni. Ha ő lövi, lépj ki, ha te akkor valszeg kilép és akkor neked is megvan a gól (annyi h nem távolról). Ha Bundesligás ellenfelet kapsz, akkor hívd ki a kapusodat, és/vagy állj le/add oda neki a labdát míg nem szerez 16-oson kívülről gólt. Ebből már általában értik, de ha nem akkor még lőj 2 öngólt is. Utána ő is meg fog állni, és hagyja hogy gólt lőj. A Bundesligás ellen sose lépj ki addig míg nincs meg a gólod, vezethet 16-0-ra is. Utána meg csak annyi h le kell pörgetni a 90 percet (én youtube videót néztem közbe meg a kontroller gombáját fölfelé toltam a kezemmel mert nem tudom hogy kell kigumizni :D).

Új hozzászólás Aktív témák