Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Utolérte az áremelés a PlayStation 5-öt
- DUNE médialejátszók topicja
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
- Milyen videókártyát?
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
van az a mondás, hogy az elvek olyanok, mint a fing (tartja az ember, amíg bírja)... hát én nem tudom meddig bírom ezt a Varane-Diego Carlos cserét
Az volt ugye a cél, hogy ne maradjon meta a csapatban, de érezhetően könnyebb dolgom volt Varane-nal hátul.
Varane egy elcseszettül OP lap, hiába vannak a Headliners Diego Carlosnak jobb statjai, néha nagyon szenved, mint malac a jégen. Többször is olyan nevetségesen nyomták el, hogy nekem volt kínos, amikor métereket csúszott hason
Na mindegy, egyelőre még tartom, meglátjuk meddig bírom...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Western Digital WD Purple 2TB - WD20PURZ - Új - Eladó!
- Logitech G29 Driving Force szett és Playseat Szimulátor cockpit - Evolution Black ActiFit eladó
- HP ProBook 450 G6,15.6",FHD,i3-8145U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Intel Core i7-8700 6-Core 3.2GHz processzorok
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3 hónap garancia)
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest