Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bubuska10

senior tag

Azért a csalások között is vannak kiemelkedően nagy csalások, amikor full egyértelmű hogy belenyúltak. Weekend league. Félidőben 6-1 ide, legalább 2 osztálynyi különbség van köztünk, pedig én aztán nem vagyok jó játékos. A másodikban a védőimen úgy ment át ahogy akart, gyakorlatilag nem volt testük a játék szerint. De így szó szerint, több gól előtt a lábukon keresztül ment át a labda. :D A 94. percben egyenlít, olyan góllal hogy a szögletzászlótól vezette a labdát az alapvonalamon, 3 emberen sétálva áthozta (Dest, Dalot, Koulibaly), majd Handanovic lába között nemes egyszerűséggel besétált a labdával a kapuba. Ilyet még nem láttam. A faszi szart bele az első perctől, olyan, mintha tudta volna h ez lesz. Aztán 9-7-re vezetek, majd Handanovic MEGMEREDT, A KAPUFA MÖGÖTT! :DDD A háromszögre sem reagált. Na, hát ilyet se láttam még. Természetesen lőtt gólt. Majd gyorsan még egyet! Megint csak az üres kapura! Aztán a 123.ba megnyerte, akkor már Handa nem kapun kívül állt megmeredve, hanem csak az ellenfél végigvitte 5 emberemen.

Új hozzászólás Aktív témák