Hirdetés
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubuska10
senior tag
Azért a csalások között is vannak kiemelkedően nagy csalások, amikor full egyértelmű hogy belenyúltak. Weekend league. Félidőben 6-1 ide, legalább 2 osztálynyi különbség van köztünk, pedig én aztán nem vagyok jó játékos. A másodikban a védőimen úgy ment át ahogy akart, gyakorlatilag nem volt testük a játék szerint. De így szó szerint, több gól előtt a lábukon keresztül ment át a labda.
A 94. percben egyenlít, olyan góllal hogy a szögletzászlótól vezette a labdát az alapvonalamon, 3 emberen sétálva áthozta (Dest, Dalot, Koulibaly), majd Handanovic lába között nemes egyszerűséggel besétált a labdával a kapuba. Ilyet még nem láttam. A faszi szart bele az első perctől, olyan, mintha tudta volna h ez lesz. Aztán 9-7-re vezetek, majd Handanovic MEGMEREDT, A KAPUFA MÖGÖTT!
A háromszögre sem reagált. Na, hát ilyet se láttam még. Természetesen lőtt gólt. Majd gyorsan még egyet! Megint csak az üres kapura! Aztán a 123.ba megnyerte, akkor már Handa nem kapun kívül állt megmeredve, hanem csak az ellenfél végigvitte 5 emberemen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell XPS 9380, 13,3" UHD/4K Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB-1TB SSD, W11, Számla, 1 év garanci
- Dell XPS 9380, 13,3" UHD/4K Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB-1TB SSD, Új akku, W11, Számla, 1 é
- Eladó Konfig I7 13700K 32GB DDR5 1TB SSD RX6800XT 16GB!
- Erős gamer / workstation PC RTX 5070 Ti, 64GB RAM, Ryzen 9
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- IT Megoldások és szolgáltatások
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A 94. percben egyenlít, olyan góllal hogy a szögletzászlótól vezette a labdát az alapvonalamon, 3 emberen sétálva áthozta (Dest, Dalot, Koulibaly), majd Handanovic lába között nemes egyszerűséggel besétált a labdával a kapuba. Ilyet még nem láttam. A faszi szart bele az első perctől, olyan, mintha tudta volna h ez lesz. Aztán 9-7-re vezetek, majd Handanovic MEGMEREDT, A KAPUFA MÖGÖTT!
A háromszögre sem reagált. Na, hát ilyet se láttam még. Természetesen lőtt gólt. Majd gyorsan még egyet! Megint csak az üres kapura! Aztán a 123.ba megnyerte, akkor már Handa nem kapun kívül állt megmeredve, hanem csak az ellenfél végigvitte 5 emberemen.