Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen széket vegyek?
- Milyen videókártyát?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Pánik a memóriapiacon
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
m4rk.89
üzenetére
Ne cseréld le egyiket se. A Mendy-Varane páros a legjobb ár/érték arányú védőpáros idén is. Annyi, hogy általában 4 támadó szokott kellene neked meg csak 3 van. Kante+Wijnaldum bőven elég. Pogba helyett kellene +1 támadó.
Egyébként nem tudom mennyire vagy kezdő fifás de sajnos tényleg annyit tudsz tenni, hogy sokat szívsz vele
19 óta UT-zek előtte karrier mód meg hasonlók. Az első wltől kezdve megvolt a silver1(11 win) idén meg ha lejátszanám a wl-t g2-g1 laza.
A legtöbbet abból tanulsz ha profikat nézel szerintem. Ott látod 1-1 cselt mikor miért, hogy kell használni így nincs más dolgod mint beépíteni a játékodba. Szerintem előbb az alapok legyenek meg aztán ráérsz a többire.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Új FULL HD webkamera + Számla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
19 óta UT-zek előtte karrier mód meg hasonlók. Az első wltől kezdve megvolt a silver1(11 win) idén meg ha lejátszanám a wl-t g2-g1 laza.