- Milyen processzort vegyek?
- Projektor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Tutikás
újonc
Sziasztok segítséget kérnék,van 2 db fs 17 cdm fellettek telepítve 2 külömböző gépre szeretnénk a fiammal együtt játszani de ha már az 1ik kapcsolódik a szerverhez a másik nem akar azt írja az aktiváló kulcs átmenetileg le van tíltva lehet e köze ahhoz hogy egy ip cimen futna a játék és ha igen akkor mit a teendő válaszokat előre is köszi
-
aattyla87
friss újonc
Üdv. Valaki megtudja mondani, hogy a FS17 hol tudom a vetőgép et feltolteni? Köszi.
-
reset
senior tag
Hali!
A W11 alatt nem akar futni az FS17. Néztem a vírusirtó és a tűzfal beállításait, a program futtatását többféle módban, újra húztam a VGA-drivert, de semmi...Az indítási parancsot veszi, de mielőtt betöltene, kilép az asztalra...(az FS19 megy rendesen). Mi lehet a gond? -
thomcat
újonc
sziasztok Lenne egy kérdésem. Ha füvet gyűjtök össze és még a felszedőben nincs 4000 liter akkor engedi változtatni ha másikat szeretnék pl.- szénát szedni ( mint a bálázó) viszont 4000 felet ez nem lehetséges Alatta bármikor bármennyiszer. Ezen hol kell változtatni vagy hogyan lehet hogy amíg van hely addig bármikor bármit felszedjen. Vagy ez kötődik a bálázóhoz de hogyan? Pl. ennél a gépnél van ez így: https://fs-games.com/mod.php?id=11660&&page=1 de érdekes pont annyi mint egy kocka bálánál a tartalom...
-
Zaja2
senior tag
Hali!
Letöltöttem [ezt] a modot,és nem engedi megvenni a store-ban. Rákattintok a vásárlásra,megerősítem,és csak pörög a homokóra. Ugyan ez bérléskor is. -
apach
senior tag
Üdv. Sajna rég jártam erre. Van 2019 fórumtopik itt?
-
Kéne kis segítség!

A Valley Crest Farm map-on a képek alapján van sár a földes utakon.
Nálam viszont nincs sár!

Mi lehet a hiba?

-
popey37
addikt
sziasztok, a 15-ös topicba is irtam de ide is irok, bocsi.
az FS15 kellene, mert eltörtem a lemezét véletlenül.
akinek van és felesleges, szivesen megvenném. előre is köszi. -
_kovi_
aktív tag
Sziasztok!
Hogy tudom a boltból elszállítani a raklapokat? Nem találok rá megfelelő pótkocsit. Homlokrakodóval kell rátenni a pótkocsira? Köszi!
-
y300fire
tag
Üdvözlet!
Honnan tudom hogy milyen verzió van feltelepítve a gépemre? Nem találom a beállításokban...
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
Van egy régi HP laptopom(HD Graphics vga-val). Tavaly nagy nehézségek árán, de valahogy sikerült működésre bírnom rajta a Farming Simulator 17 játékot, viszont sajns nem emlékszem, hogy mit csináltam. Most egy csomó videót, fórumot végignéztem. Állítottam a game.xml-ben a renderer-t D3D_10-re, OPENGL_15-re de egyikkel sem működik. Mindig ezt a hibaüzenetet kapom:
shader model 3.0 is required
Nincsen ötletetek, hogy hogyan tudnék ismét életet lehelni a játékba?Egy kissrác játszana vele

Köszönöm
-
IntelKiller7
nagyúr
Xboxosok örülhetnek. Bekerül a Gamepassba az alapjáték.

-
pokers
senior tag
Helló,
Legf@szább bálatároló, amit valaha készítettek FS-be
Ezt kellett volna 19-be is alapból berakni.Egyébként 1xűen működik. A tároló és az előtte a földön lévő "keret" között letéve a bálákat, egyből beteszi a tárolóba.
Kiszedni pedig a krétás táblánál valamilyen billentyűre felugró választóablakból lehet. Ekkor a kiválasztott bálatípust és mennyiséget kirakja a "keretbe".Ha jól emléxek. De már egy ideje a 19-et próbálgatom

-
Helló.
Valaki meg tudná mondani, hogy ez a bála tároló hogyan működik?

-
Tutikás
újonc

Sziasztok tudom ez a 17 forum de a 15re már hiába ír az ember szóval olyan gondom van hogy van a mapo alma körte stb gyümölcs de hely ahol lehetne adni az nincs csak gyárak ahol joghurt,meg alcoholt csinálnak belőle de én szeretném eladni is ezért a kikötő és a fogadó triggerbe szépen be is tettem meg is jelenik az autókból is szépen ki lehet önteni csak éppen pénzt nem kapok érte mert 0euró van mindenhol pedig a giantsban a priceMultipliersben is adtam meg értékeket valakinek v.mi ötlete köszönöm -
Bogica
újonc
Szóval, mindent kipróbáltam... de továbbra sem működik. Annyit elértem, hogy pár gomb már működik a játékban, de csak azután, hogy egy USB hub-ba dugtam a kontroller 2 USB-ét és így 1 USB-n megy be a gépbe... Most már jelentem feladtam. Megvettem a 19-es farm szimulátort és azzal gyönyörűen működik.
Nagyon köszönöm, hogy segítettél. -
Tomcsi780
csendes tag
Tomcsi780
(újonc)Sziasztok srácok egy szakmai kérdés.ff2013-ban ha letöltöttem egy modot automatikusan a mods mappába tette, most nem, másolnom kell jobbról balra
tudna valaki ebben segíteni? Valamint érdekelne hogy létezik e fs2015 kézikönyv leírás pdf, stb Magyar nyelven.Én csak idegen nyelven találtam! Ha valaki segítene előre is köszönöm.
Tudom hogy ez nem az a fórum de a2015 - ös egy kicsit lapos! -
Bogica
újonc
A játék eredeti az Origin-ben vásároltam. A frissítéseket megnézem majd, mert lehet ott a bibi. A beállításokban engedélyezve van a Gamepad. A Windowsban megnéztem már, minden gombot felismert, a kormány és a kis joystick is jól működik. Az előnyben részesített eszközt még megnézem. Nagyon köszönöm a segítséget, délután kipróbálom a leírtakat és jelzek. Szép napot!

-
őstag
őstag
A számozás rendben van, más eszközöket is tud együtt kezelni, mindegy melyiket ismeri fel elsőnek vagy másodiknak, sőt nekem három is van, az is megy. Kezdetben voltak fel nem ismert gombok, de a frissítésekkel javult a helyzet (G27 kuplungot sosem látta, a 19 már igen, de itt is első patch előtt voltak fel nem ismert gombok)
Konkrét megoldást nem tudok, de egy két dolgot kipróbálhatsz különösebb kockázat nélkül.
Felteszem, hogy a játék eredeti és a legfrissebb patch fent van és a beállításoknál engedélyezted a Gamepad/Kormánykerék opciót. Ha igen akkor a következőket tenném:-Windowsban megnézni, hogy felismeri-e és minden gomb működik.
-Ha nem, akkor távolítsd el és telepítsd újra. "Plug and Play with Windows 7, 8.1 and 10, No Drivers Needed" ez szerepel a gyártó honlapján. Windowsban a játékvezérlő beállításoknál meg lehet adni előnyben részesített eszközt (speciális gomb), nálam ez a kormány, valamint a kormány beállításoknál van egy Combined Single axis - used for most games jelölő négyzet, ez ne legyen bepipálva.-Ha Windowsban jó, akkor a játék is fel kell hogy ismerje a vezérlőt és csinál is neki inputBinding_saitekPanel.xml néven egy fájlt a gombkiosztással a MyGames/FarmingSimulator2017 mappán belül. (nekem csak a panel van meg, lehet, hogy a komplett szettnek nem betűre azonos a neve) Ez az alap kiosztás, erre áll vissza, ha a visszaállítást választod a menüben. Keresd meg ezt a fájlt és töröld ki a sima inputBinding.xml-el együtt.
- Indítsd el a játékot, akkor mindkettőt újra létrehozza.Ezután próbáld meg, hogy működik-e az eredeti kiosztással. Ha igen, akkor utána változtasd meg tetszés szerint.
-
Bogica
újonc
Gyakorlatilag minden...

Először próbáltam a gyári beállításokkal, de semmire sem reagált, aztán próbáltam átírogatni, de azzal csak pár gomb működött. Az a gyanúm, hogy a kormány és pedál számozás összeveszik az irányító pult számozásával, de csak gyanítom. Nem tudom ez vitt-e közelebb téged a megoldáshoz.

-
Bogica
újonc
Hali!
Van ember a földön akinek sikerült életre keltenie a Logitech/Saitek FARM Kormány + Pedál + Vezérlőpanel szettet a Farm 17-el? Itt veszkődöm már jó ideje, de sehogy se megy a beállítása. Légyszi valaki szánjon meg. Mert összepakolom az egészet és kibxxxom a kukába. Köszi -
forras2
őstag
válasz
Gabesz1993
üzenetére
talán ezzel a legegyszerűbb...
-
baksatg
csendes tag
válasz
biomehanic
üzenetére
Ezt nem igazán értem.
Tudnál képernyőképet feltenni, hogy miről van szó? -
Gabesz1993
újonc
Sziasztok! Hogyan tudok beleírni pénzt a játékba? Beírtam egy összeget, meg is jelenik amikor kiválasztom a mentést, de amikor benne vagyok a játékban akkor nem jelenik meg a plusz pénz.
-
Tiviker
újonc
Sziasztok mértnem tudok a haveromal multizni ? ha en inditok akor nem tud felépni és ha ö indit akkor én nem tudok felépni.... de mások akik nem a környéken laknak azok már ige pls help, :

-
baksatg
csendes tag
válasz
biomehanic
üzenetére
Szia!
F1 alatt a módosítsd a vágás hosszát. 2-8 méterig lehet állítani. -
Hannibal78
csendes tag
válasz
biomehanic
üzenetére
KÖSZÖNÖM
-
biomehanic
újonc
Sziasztok! Kezdő farmer vagyok, ne kövezzetek meg... De azzal a rohadt skorpióval, hogy kell úgy fát vágni, hogy rendesen le galyazza? Magasba tartom, forgatom.... De csak 2m es darabokban szedi le rendesen
-
Zsolt1966
tag
válasz
Hannibal78
üzenetére
-
forras2
őstag
válasz
Hannibal78
üzenetére
c:-->users-->felhasználóneved-->dokumentumok-->my games-->farming simulator 2017-->saved game
-
Zsolt1966
tag
Kellemes hétvégét.
Esetleg valaki nem készített egy normális benzinkutat?
Oklahoma földeken van, de hiába töltöm fel üzemanyaggal, sajnos nem a sajátomat kapom vissza hanem a rendszer tölti fel.
Unalmas már mindig a konténeres feltöltés meg a tartálykocsis megoldás.
Jó lenne egy jol kivitelezett benzinkút amit fel lehet tölteni és onnan használni az elkészített üzemanyagot.
Találtam egy párat de a térképek nem ismerik fel. -
jozsi252
veterán
Régebben használtam egy bruks nevű kiegészítőt, a traktor elejére kellett rárakni és fatörzset összeaprította. Ezt én meg is találtam, viszont amit használtam az olyan volt hogy bármit fel tudott szippantani a földről és a pótra rá is nyomta.
Nem tudjátok esetleg hogy ez melyik mod volt? -
Wildgreen
aktív tag
Sziasztok srácok!! Régóta játszom ezzel a játékkal de a favágást most próbáltam először! Olyan kérdésem lenne hogy a fa tuskókat mivel szeditek ki a főldből?
-
guppi2
tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Összeraktam a netről letölthető rozzsal meg miegymással.
Nekem a lucernát nem mutatja foliage-ban ,és a játékban nem jönnek elő a termének.
[link] -
Brucu
csendes tag
Sziasztok modderek !!! Egy olyan kérdésem lenne hogy van egy pótom ami nem szállítja a kevert tápot !! Hogy tudnám ez megoldani ??
-
guppi2
tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Ez így?[link]
-
n0tr3adY81
aktív tag
Sorszámozd újra 10000-től, megfelelően a fileID,materialID, shaderID hivatkozásokkal. Ja és az additionalMapTypes.lua is hiányzik a csomagból. Az example mod file-ból meg a script behivás.
A gyári repce "alakját" használja (blockShapeID 10-15). Épitsd be, legyen biztonsági mentésed a map01.i3d-ről.
Ha nem jó bármelyik érési forma GE-ben foliagePaint-ben, akkor NE ments rá, hanem simán zárd be a GE-t és nézd meg mit irtál el.
Mentéskor újrasorszámozza a fileID-től kezdve mindent, és b@szhatod. Fél nap mire kivakarod a hibás sorokat. -
guppi2
tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Ezt egy mapból szedtem ki.
Mi lehet a baj vele?
[link]
Eredetileg több termény is volt a csomagban,de azokat törölgettem, mert nekem azok már bennt vannak. -
n0tr3adY81
aktív tag
Ez egy kissé összetett.
Először is kell az eredeti cukornád és lucerna fizikai 3d object. Mivel a gyári dlc .shape crypto-sak (titkositott), ezért effektive ha nem csinált valaki cukornád vagy lucerna modellt, akkor nincs.Aztán vissza kell fejteni mapból az alakzatot (erre van egy vonatkozó bejegyzésem GDN-en), majd ezt a kapott .obj-t beimportálni a mapodba textúrástól (diff, norm, spec). Kulcssszó a blockShapeId.
Késziteni kell egy 8 bites png-t a map méretnek megfelelően, megirni a map.i3d -be a vonatkozó file, foliageLayer, .gdm sorokat és ID-ket. Ugyanígy kelleni fog a billentésnél használt textúra is.
Innen már csak 1 lépés, kell a map moddescbe egy script, ami beszúrja ezt a 2 növényt az összes fillable,trailer, stb.. specialization-be.
Ez lenne a *hivatalos* útja. Ezért nem találsz normális tutorial videót, mert a lényegi része szervesen kapcsolódik a 3d modellezéshez. Ezért szokott mindenki elvérezni a hibás blockShapeID-nél. Az esetek 99%-ban trükközés van, hogy a kukorica vagy búza blockShapeID-jét használják összenyomva (height="0.1").
-
guppi2
tag
Sziasztok
Szeretnék a mapomhoz új terményeket adni.
Cukornádat és lucernát elsősorban.
Aztán majd meglátom még mit.
Szóval tudnátok-e abban segíteni ,hogy hol találok normálisan telepíthető cukornádat és lucernát?
Sok gagyi módszert láttam a neten ezért kérek segítséget.
Ha vebhelyet vagy letöltési linket is küldenétek az jó lenne.
Esetleg másik mapból ki lehet-e szedni? -
Mike 32
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Köszönöm akkor tovább nyomozók hátha sikerül

-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
Mike 32
üzenetére
Behúzod .wav file-t a map könyvtászerkezetébe, onnan beimportálod a mapba és elhelyezed. Azért nem lehet mindenhol hallani, mert sugár alakú az audió render és csak a gömbön belül fogod hallani. Script nélkül arra nincs lehetőség, hogy adott időben szólaljon meg (emlékeim szerint).
#1812 : irásjelek használata fórumon, egyező /mods mappa, aztán pedig tűzfal beállitások...
-
gamer_05
újonc
Hello mit tegyek ha egy haverommal szeretnék játszani de amikor felkapcsolódok a játékára akkor ezt irja: Nem sikerült kapcsolódni a többszemélyes jétákhoz
-
Zsolt1966
tag
Mit szoltok az Oklahoma 2017 verzió térképéhez? Alapbol nem kapsz semmit se egy föld se egy gép. Viszont elég jól kialakított térképnek tűnik. A földek nagyok, és jó drágák, van olyan föld ami több mint 3 milla. Elég sok a gyártási és termelési lehetőség is.
-
Mike 32
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Érdeklödnék mint moddertöl hogy valamelyik mappon játszottam és volt benne harang szó ,de ugye mindenhol lehetett hallani .Szeretném én is berakni ,de nem találom hogy hova kellene és hogy mindig pl: délben szóljón.Ebben kérném a segitséget hogy hátha tudod vagy tudja valaki ?
Elöre is THX -
gamer_05
újonc
Sziasztok!
Segítséget kérnék! Mit tegyek ha a haverommal szeretnék játszani de amikor felakarok kapcsolódni a játékába akkor ezt irja: Nem sikerült kapcsolódni a többszemélyes játékhoz -
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
Zsolt1966
üzenetére
Nem akarlak elkeseriteni, de a PV javarészt a készitőnek játszható maximum, mert ilyen szerteágazó script / termény/production listából csak ő tudja, hogy mi mivel működik hibátlanul. Normális esetben a készitőnek kellene mellékelni egy géppackot is, amivel a map 100%-osan funkcionális.
Eleve az a 30 fillType bajos, nem beszélve arról, hogy az additionalFillTypes script élből összeakad a Seasons-el.
Itt elvileg vannak kompatibilis modok hozzá. Hátha találsz valamit ami működik.Látom már linkelték. -
Zsolt1966
tag
Tudom mostanában sokaat kérdezek, de ez a térkép mindenben más.
Míg a többi térképen minden mod működik addig a Pleasent Valley térképen a fele sem.
Pl extra fatelepet akartam betenni, az szépen dolgozik is, de sehová nem jó,
A raklap verzió ugyanigy csak eladni tudom de sehol nem fogadja el a rendszer.
A gyárilag telepítettek meg olyan lassan dolgoznak hogy nem tudok annyit termelni hogy ellássam a farmokat vele.
Szóval önmagában jó a térkép, csak igen nehéz bővíteni. -
Megkérnék mindenkit, hogy a hamarosan megjelenő Farming Simulator 19 játékkal kapcsolatos kérdéseit, észrevételeit a játék topikjában legyen szíves megosztani, köszönjük!
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Van olyan átrakókocsi mod amin van hátsó csatoló? Nem fontos hogy nagy kapacitású legyen, jó a gyári kapacitás is, csak a lényeg hogy össze tudjak kapcsolni néhány db-ot.

Új hozzászólás Aktív témák
- LENOVO LEGION 5 15AHP10 (83M0001MHV)
- Apple iPhone 13 Mini 128GB
- Macbook Pro 16" - 2020 gyártás, 6 mag i7, 16/512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (66)
- Apple Watch Ultra 2 49mm GPS + Cellular - 98%, full dobz - Apple garancia (202)
- Samsung Galaxy Z Flip 5 8/256GB - Makulátlan állapot! - A szállítást állom!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P17 Gen1 - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
tudna valaki ebben segíteni? Valamint érdekelne hogy létezik e fs2015 kézikönyv leírás pdf, stb Magyar nyelven.Én csak idegen nyelven találtam! Ha valaki segítene előre is köszönöm.