Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Valami baja van a tápomnak
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fel
addikt
válasz
tutikas
üzenetére
Ha nem ragaszkodsz minden áron a 15-höz, akkor most a Steam-en a 17-et megkaphatod ~2400 Ft-ért.
-
lacibacsi
addikt
válasz
tutikas
üzenetére
A mapon biztosan nincs ilyen, de kifejezetten empty pallett storage van letölthető mod-ként. Még nem próbáltam letárolni felhasználás előtt, legközelebb megnézem...
Egyébként a vehicles.xml-ben simán át lehet írni a pallet mennyiségét, csak hát a kézzel felülírt adatok már tényleg csalás szagúak...
-
Shafi
újonc
válasz
tutikas
üzenetére
Szia.
Az MFS az egy mod könyvtár cserélő programocska.
Telepítheted bárhová. Megnyitás után bekéri az FS17 elérési útját, majd beállíthatod, hogy melyik más útvonalról szedje be a mod-okat.
Eléggé hasznos tud lenni ha map-oként más-más mod-okat használsz
Nem kell mindent betöltened és állandóan válogatnod indításkor. -
-
Mike 32
aktív tag
válasz
tutikas
üzenetére
Mert rosszul vannak a raklapok beálitva a mappon ,én is sokat szoptam vele de sikerült egyforma méretre állitani. Utána meg a másik cumi a tréler beállitása mert ugye azt is hozzá kell állitani . 3 beállitás van :
1 a rakodás fel 2 a raklapok tetejére is rakni persze ugy hogy ne essen át 3 a poton a lekötözés ami pontos legyen . Ha oda érek a játékkal teszek képeket is, a tréleren is ugy kellet állitani hogy ne lökjék le egy mást igy 2 vel kevesebb fér rá.
-
apach
senior tag
válasz
tutikas
üzenetére
ezekben az időpontokban voltál ott? A kapuk nyitása csak a következő időpontokban lehetséges: 8: 00-13: 00 és 14: 00-18: 00 Mert ha igen, akkor passz. de leszedem és belelesek mappába, mik vannak benne hozzá esetleg. Hááát, semmi olyat nem találtam benne, amit be kellene elvileg írni vagy másolni, Cseréld le másmilyenre szerintem ha az adott időpontokban se műkszik.

-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
tutikas
üzenetére
A Seasons-nek van beépített súgója, ESC menü és ott szépen lapozgatni kell addig, ahol a leirások vannak

Minden Seasons változtatás az aktuális szezon téli időszaka után fog hibátlanul működni, illetve a termelékenység kontra egészség (igen, ezt is a Seasons "okozza"):
-
guppi2
tag
-
apach
senior tag
válasz
tutikas
üzenetére
Az a bibi, hogy ez snassz kinézet stb stb. Ha ilyen mapon akarnám tolni, akkor a gyárin tolnám.
Nem gond a map igazából, mert toltam jó ideig az este, de minimum 3 emberes basszus 1 föld aratása. 2 kombizik, egy hordja. :S Némi fps esés akad bizonyos irányban, meg a Fő farmon, de kibírható.Ez a problémája, csak logban:
Error: 'Station' not defined in config file 'C:/Users/Shirocco/Documents/My Games/FarmingSimulator2017/mods/FS17_Bantikow_2k17V2/maps/map01.xml'
FabrikScript v2.0.1: FabrikScript.onCreate(20985) load Mischfutterstation
FabrikScript v2.0.1: FabrikScript.onCreate(21557) load SchweinefutterstationError: 'Station' not defined in config file 'C:/Users/Shirocco/Documents/My Games/FarmingSimulator2017/mods/FS17_Bantikow_2k17V2/maps/map01.xml'
Kicsit szét húztam átláthatóbb legyen.
Ma is folyt köv, mert egy földet, még mindig be se tudtam fejezni. hiába volt a segítő használva. :S
Képet tolok majd fel később. Azt hittem az este sikerült párat tolnom, de ezek szerint hiába nyomkodtam F10, marad a print screen verzió.
Aki esetleg tudja javítani, a mapot, áldásom rá, csak majd tolja is vissza nekem. Javítanám, de sajna ehhez az editorozáshoz már diló vagyok. Vagyis, azt se tudom hogy kell másolgatni hogy megnyissa a mapot egyáltalán az Editor.
Faszán elkúrták a korábbiakról. Nehezebbé kellett tenniük, csak nem tudom minek. Mert hát, lehet ha az adott cuccokat kitörölném, és cserélném akár, már nem biztos lenne gond. FPS meg amúgy is cinkes nekem, mert alapból 1 gigás VGA-t ír rendszernek. Ráadásul nem is pont Radeonost, Hanem nVidiát. Sebaj. Meglesz az is majd 
-
Fel
addikt
Ha meforgattad, akkor az már széna, nem kell vele várni. Szerintem meg lehet különböztetni, egy árnyalatni különbség van a színnükben, de tényleg nem sok. A piktogramjaik sem sokban különböznek. Van egy apró csillag a szénáéban, az jelölné, hogy ez a száraz fű...
underdark: Akaszthatsz utána pótot. Érdemes forgózsámolyost használni, vagy félpótot Dolly-val. A merevnyakú kettő és háromtengelyesekkel nehéz forgolódni.
-
ObiGabi
aktív tag
Üdv!
Sikerült a vasúttársasággel megegyezni! A próba kivállóan sikerült, hibamentesen ment minden. Jelenleg pályamunkások felvétele zajlik - nehéz jó szakember találni, de a kezdő csapat már megvan, így elkezdődött a vasúti pálya kiépítése. Egy-két helyen szükség lesz tereprendezésre, de a város vállalkozói felajánlották segítségüket.

Köszönöm a segítséget!

-
n0tr3adY81
aktív tag
Úgy, hogy én gyári alapra csináltam plusz egy szerelvényt. De igazából gyári "vezethető" vonattal is kipróbálhatod modmap-ban.
Annyi a teendőd, hogy pl. a locomotive.xml-ben :<filename value="$data/vehicles/train/locomotive.i3d" />sort
kicseréled a saját, modmapodban szereplő vonat i3d-jének elérési útjára.
Abban a pillanatban, ha eltérsz a $data kezdéstől, máris jön a lua hiba, hiába jó az elérési út. Német Giants fórumon cca. 13 oldalnyi hsz van ebben a témában. Offisöl válasz persze egy se. Az meg eléggé félinfó, hogy majd az 1.4 után valamikor kijavitják ezt a hibát. Mert ez hiba. -
ObiGabi
aktív tag
A vonatot az eredeti mapból akarom kiszedni.
Ha jól értem:
- GE-vel megnyitom az eredeti map01.i3d fájlt (Farming Simulator 2017\data\maps).
- A bal oldali scenegraph ablakban kijelölöm a trainSystem bejegyzést
- File/Export Selection...
- adok neki egy nevet és lementem egy általam választott könyvtárba (pl: C:\vonat\trainSystem.i3d)
- megnyitom a szerkeszteni kívánt térképet
- File/Import... menüpontban megkeresm az előbb lementett trainSystem.i3d fájlt és a térképbe importálom
- mentés és a GE bezárása
- ekkor létre jön egy "map01_trainSystem01.xml" fájl az általam szerkesztett térkép maps könyvtárábanEddig oké, amit nem értek:
Pontoson melyik .xml-re gondolsz? trainsystem01 és 02 nem létezik, eredeti mapban ezek vannak: map01_trainSystem01.xml és map01_trainSystem02.xml. Ha a map01_trainSystem01.xml-t átmásolom a szerkeszteni kívánt térképbe, akkor felűl írom az előbbi importálás solán létrejött fájlt. Ez így értelmetlen.
Az eredeti térképben a "train" könyvtár így érhető el: \data\vehicles\train. Ezt a fa sruktúrát hoztam létre a módosítandó térkép könytárában is, mivel az egyes fájlokban ez a hivatkozás szerepel.
-
n0tr3adY81
aktív tag
Giants Editor 7.0.5.
15-ös modot kicsomagolod.
modDesc.xml -ből kilökdösöd az összes scriptet, ugyanúgy a specializations részről is, hogy egy alap géped legyen. Ugyanigy a scriptes szarokat is ki kell lökdösni a vehicle xmlből is.
7.0.5 GE üresen megnyit, Open Mod, cloud convert.
XML-t, i3d- t áttolja egy másik, _converted nevű könyvtárba. Ott aztán még lehet kézzel mahinálni a shaderekkel, lightokkal, mert ezeket nem updateli.Igazából nincs rá komplett, mindenre kiterjedő tutorial.
-
őstag
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Legion Pro 5 16ARX8 16" QHD+ IPS Ryzen 7 7745HX RTX 4070 (140W) 32GB 1TB NVMe gar
- Panasonic Lumix G DC-G97 kit (14-140mm f/3.5-5.6 ASPH Power OIS) + G 25mm f/1.7 obi
- G15 5530 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe új akku gar
- Eladó Jamo SW 410E
- Telefon tokok, telefon fóliák kedvezményes áron!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Ez vonatkozik az állatokra is 

Faszán elkúrták a korábbiakról. Nehezebbé kellett tenniük, csak nem tudom minek. Mert hát, lehet ha az adott cuccokat kitörölném, és cserélném akár, már nem biztos lenne gond. FPS meg amúgy is cinkes nekem, mert alapból 1 gigás VGA-t ír rendszernek. Ráadásul nem is pont Radeonost, Hanem nVidiát. Sebaj. Meglesz az is majd 
Nem kell rá várni.
.