- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- BIOS topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
Üdv. Sajna rég jártam erre. Van 2019 fórumtopik itt?
-
apach
senior tag
válasz
voolvoo
üzenetére
Hali!
Most a 4 nap alatt lesz game. be fogok ülni az tuti.
mostanság nem igen volt időm fellesni ide, úgyhogy bocs most írok. de gatyót felkötni, mert nem szeretem a gyári modokat. :S
Úgyhogy lesz néhány adag 
Igaz, már írtam privit korábban.
Ha érdekel, írj mielőbb. (ui. egyik munkatársam is valszínű beszáll következő hónapban.
nem gondoltam hogy melóba bárki is ismeri és tolta korábbi verzión is.
Pedig CoD os stb úgy tudtam. 
Jah, am nyugi, asszony gépe nem szereti a sok modot.
nem lesz sok. 
-
apach
senior tag
Bantikow mapom is van, ha arra jönne valaki inkább.

-
apach
senior tag
Hali! Valaki Multiba OGF 2018-s mapra?
Asszony is tolja velem.
Elférne még minimum 1 ember. 
-
apach
senior tag
Nah, és egy érdekes kérdés.
Volt már valakinek olyan mapja, letöltött, amin az fps, szö szerint, 200 felettre ugrott, a 150-t pedig gyakorlatilag, fixen tartotta?
Asus cerberus 1050 Ti OC-m van.
Alap beállításokkal a game verzió van, úgy is hagytam mindent.
Sosem volt ilyen mapom. csak guvadtak a szemeim most egyik nap, mikor teszteltem egy mapot, és megláttam hogy átlag 160-170 fps volt.
yutubon láttam eddig csak ilyet, egyik videóban. 
-
apach
senior tag
válasz
tembopapa
üzenetére
Helló, ez egy nem régi map, ha érdekel! Úgy látom, kb csak fát lehet, persze van pár föld is, de kb ha 5db.
KST MAP V2.4.7 -
apach
senior tag
válasz
puhoska76
üzenetére
Hááát, k..a halk, ez biztos.
FS17t rátettem legkeményebb beállításra egy gyors próba alatt berakása után, de egyenlőre idő hiány miatt nem tudtam komolyabban tesztelni.
De, 90-95%ban 60 max FPS volt. Forgolódás közben volt 1 alkalommal, hogy leesett keményen 10 környékére egyik mapomnál, amivel azért próbáltam meg, mert tudtam hogy a GT 730 vagy 760-am rotyogott vele. Vagyis lefagyott és X lett a játék. Mapra már nem lépett be, csak addig, amikor kiírja hogy belépés vagy mi is az. A zöld sávba. Rányomtam és KO lett vele. Ezzel már semmi ilyen, és, fura, de mint ha gyorsabb lenne a gépem is teljesen. Tehát, forgolódáskor volt ugrabugra nála, de lehet azért, mert auto-n van a monitor beállításnál egyenlőre, de majd a VGA ra ráállítom. Viszont, utána visszaállt a 60 fps, és elfordulás, majd vissza ugyan abba az irányba forduláskor már nem ugrott egyáltalán. Ez azért érdekes, mert elvileg ugyan úgy ugrania kellett volna le az fpsnek. De 40 alá nem igen láttam esni. Alaplapi a tápellátása, ennyiből lehet gyengébb esetleg, de a kis rövid gyors teszt alatt királyul működött. Max beállításon a játék. Vagyis, szerintem igazából a map zavaros ilyenkor. Fa textúra vagy stb. Távolra nézéskor volt az eddigieknél is inkább az fps esés, de ennél nem emlékszem hogy volt ilyen. Szerintem, kb max hétvégén ha jobban le tudom tesztelni. Most hogy megy a gép, csak 16 fokos. 104% GPU. memory clock Minimum speed 810mhz. GPU clock jelenleg hogy ránéztem a tuning progiban, 604 MHZ volt.
Vram usage, max 30%on megy. ez a gaming mod beállítása gyárin. Van a progiban Game booster. -
apach
senior tag
Hali. Dehogy zavartál össze.
De már herotom van attól, hogy nem bírja R7250 el a játékot, mert épp veri a minimális igényt ram szinten. Így inkább ha többet is kell sajna fizessek, legalább játszhatok vele, velük rendesen. Már ha pl nincs hétközi túlóra, vagy szombati. Mostanság, kb hazaérek hét közben, és ko. Kb alszok ahogy épp ülök állok.
Lenyúzzák sajna az embert fizikálisan. Bár, én idegelősebb is vagyok, így kapom a vizet fel hamar ha olyan van. Pl 2 ember helyett egyedül csinálom a melót. És 10-en pár nő tolja a cuccot rám. :S -
apach
senior tag
Nah, döntve.
Ő lesz az, ha minden jól megy.ASUS CERBERUS-GTX1050TI-O4G GeForce GTX 1050 Ti 4GB GDDR5 OC PCIEA 1564 írásomban levőnél, jobb GPU Órajel:
1290MHz - GPU Boost 1392MHz ennél a résznél.
1290 helyett 1300 feletti. De aki akar rá néz hivatalos oldalon.
A linkre katt mint tudjuk.
Ha meg nem fog jó lenni fs 17 vele, vagy inkább úgy írom, ha a 3 kiemeltebb gamem nem megy jól vele, akkor megeshet hogy csere lesz másra. 
-
apach
senior tag
Azért ezt a 2-öt kérdeztem igazából, mert "egyenlőre" max erre jut. Ha fs17 szépen megy vele, velük, épp elég. ETS2, Sniper Eilte 3 afrika, Need for speed (több verzió) Hot pursuit a legerősebb, Alien vs predator (valahol elsuvasztva), De igazából az fs, sniper és ETS2 van a gépre rakva. A CUDA/ Stream mit számít amúgy ezeknél, csak mert mindegyiknél látni. Atinál 800 feletti.Tinél 800 alatt van. báár, gpu gyorsabb atinál. Persze gondolom rájuk lestetek.
Most amúgy egy R7 250 ddr5 1 giga 128 bitem megy. Olyan mapoknál van ugrálás fpsben, aminél sok az inkább mozgó fa. Legalább is így figyeltem meg. gépet majd később akarok egy erősebbet összedobni, i5-el, és 170 vagy 250-s lappal. 3000mhz körüli ramokkal. már legalább dvi-s monitorom van, és a vgakon is jobbára ez van. jobbára csak ddr3 cuccoknál találtam Dsub csatist. a 4 g ram meg azért van igazából, mert most is az 1 giga alap kérése az fsnek. :Sez pl Ti-é.
Chip Típus:
GeForce GTX 1050 Ti
Chip Gyártó:
NVIDIA
Chip Kód:
GP107
GPU Órajel:
1290MHz - GPU Boost 1392MHz
Memória Órajel:
7008MHz
Memória Méret:
4GB
Memória Típus:
GDDR5
Memória Bit:
128bit
PCI Express verzió:
PCI Express 3.0
CUDA / Stream:
768
Hűtés:
Ventilátor
DVI:
1x DVI-D
HDMI:
1x
Display Port:
1x
Kártya Mérete:
2 slotStrixnél oltári sok és hosszú leírás van, nem tolom be inkább mert vacs felfal egészbe.

-
apach
senior tag
Kinek milyen vga van most fs17 hez bent? nem tudok dönteni. :S
Jah, és win 10 64 bit, dx12 ugyebár. a Gt730-am d3dx11 errorozott logban. Vagy valami ilyesmi volt. Ezért nem nagyon hajlok igazság szerint a 1050 felé. :SGDDR5 128BIT PCIE (ROG-STRIX-RX560-O4G-EVO-GAMING) VIDEOKÁRTYA
VGA KÁRTYA - ASUS PHOENIX GEFORCE GTX 1050 TI VIDEOKÁRTYA 4GB GDDR5
Legerősebb game a sniper elite 3. Afrika.
-
apach
senior tag
szerintetek jó lehet ez a vga az fs17hez? ASUS PH-RX550-4G RX 550 4GB GDDR5 Phoenix PCIE
-
-
apach
senior tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
az szép bakker, mi a szart csinált rajt akkor a készítője. utálom is az ilyen szar mapokat. melyik ez amúgy?
-
apach
senior tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
nem is volt egyáltalán töltő és leöntő trigger a mapon? mert ha volt, betehetted volna ezt is akár a régi helyére ami nekem lett.
-
apach
senior tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
sajna ez csak úgy nem egyszerűen megy. editorban kell valamiket még mellé alkotni, de sajna én nem tudom mit hogyan, csak írták nekem, hogy kell még editorban csinálni hozzá pár dolgot. Én is akartam alkotni egy mapon, így az eredeti leöntő triggert úgy és ott hagytam ahogy és ahol volt, csak a silót stb cseréltem le nagyobbra stb. Triggert meg hozzá állítottam, töltőt és leöntőt. Pontosabban írva a Bantikow mapon cseréltem le meg picit alakítottam a hozzá/rá vezető úttal.
Annyi, hogy majdnem mögötte, az a fa "épület" már nincs ott, mert nem volt jó, így töröltem róla, csak egy üres placc lett a helyén, elhelyezhető cuccoknak.
-
apach
senior tag
válasz
underdark
üzenetére
Mindig a legfrissebbet. Nem rémlik az a map am, de nekem bejön rendesen ez a map. ez MÁR 2.0v Jogisfelden
-
apach
senior tag
válasz
underdark
üzenetére
ezt is ha gondolod próbálhatod. asszem olyan amibe van hó is. ahogy írtad. Nekem megvan k.. jó. igaz nem 80 évek. de sok cucc stb van rajt. de valószínű lesz újabb változata, mert a kiadó oldalán írtak páran velem együtt a készítőnek, hogy 1-2 dolgon alakíthatna még. Szép map, tágas is, mint az út, farmok, stb. nem szűkös és még multira is megfelelő ha kell.
[[FBM TEAM] JOGISFELDEN 1.0.0]
Pékség stb ezen is van, erre gondoltam. Vasút viszont, nincs.
Ez is príma kis map, 80 évek de tetszik.
Ezt is pl leszedtem. Amcsi map.
-
apach
senior tag
Hali. Vannak sorrendek is pl, mit mikor kel, pl szántás, kultivátorozás, stb, Én falusi lévén sajna már nem igen tudom a sorrendeket ezen a téren, de talán valaki leírja, báár, ha jól rémlik, van játék közben is valamiféle útmutatás, leírás. De nem vagyok benne biztos. Azt hiszem játékban az Esc gomb nyomsz, és valahol ott van valami ilyesmi talán. Én azért nem is nagyon foglalkozok ezzel, mert van olyan kulti és már vető is, ami közvetlen tarlóra is tud vetni. Direkt vetőgép, asszem talán a Vaderstadt vagy milyen vető képes erre. Valóságban is. Szántani multiban jó max szerintem, mert kisebb mapon is szerintem időigényes. Én trágyával, pl vagy műtrágya, vagy pedig HA már van állatod, akkor híg trágya, (pl sertésektől), vagy szilárd marha trágyával beszórom, aztán egy példázott jó kultival megyek, és elintézem. Utána meg permet mikor kel már ki. Viszont, valóságban se vetnek ugyan azt, következőnek ugyanarra a földre, így játékban se igen éri meg, mert pl csökken a mag hozama aratáskor. Vagyis, kevesebbet arathatsz le pl búzát, másodszorra, ugyanarról a földedről. Csak max akkor, ha beszántod ténylegesen. Bocs többiek ha nem jól írom. Max kijavítotok.

-
apach
senior tag
válasz
tutikas
üzenetére
ezekben az időpontokban voltál ott? A kapuk nyitása csak a következő időpontokban lehetséges: 8: 00-13: 00 és 14: 00-18: 00 Mert ha igen, akkor passz. de leszedem és belelesek mappába, mik vannak benne hozzá esetleg. Hááát, semmi olyat nem találtam benne, amit be kellene elvileg írni vagy másolni, Cseréld le másmilyenre szerintem ha az adott időpontokban se műkszik.

-
apach
senior tag
Ehh... Háát, van hibája sajna logban, de CSAK 2. De aki ért hozzá tudja javítani. Én sajna nem tudom.

Error: Adding onCreate loaded object with duplicate saveId BunkerSilo_Silo1
Error: Adding onCreate loaded object with duplicate saveId BunkerSilo_Silo2Hiba: Az onCreate betöltett objektum hozzáadása dupla mentés BunkerSilo_Silo1 paranccsal
Hiba: Az onCreate betöltett objektum hozzáadása kettős mentési BunkerSilo_Silo2 paranccsalGugli fordítóval ezt jelenti.
:S Esetleg tudná valaki javítani? Vagy valami? De, mint írtam, különösképpen játékon hibát játék teszt közbe nem vettem észre!! Bunker silóó. Basszus, az a farmon levő siló lehet. 
-
apach
senior tag
Hali.

HA netán érdekel valakit egy nem túl nagy területű király map, amiben az este míg toltam rajt, meg körbe mentem géppel és átlag 40FPS volt erdős részen is meg farmon is vagy afelett is, (farmon voltam 60Fpsen is fent tartósan. Korhű map.
-
apach
senior tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Hali.
"Bontószökevény" gép írás részedre, csak annyit reagálnék, hogy sajnos amikor a tetves ram 22000Ft egy épkézláb fajta, akkor nem hinném, hogy olyan könnyű lehet az embereknek Újabb gépeket összerakni. Én 2K-t keresek kis híján, de még így is alig tudtam lapot, procit meg ramot cserélni. Most épp valószínű hogy befürödtem egy nVidiás kártyával, bár nem igen volt drága, de akkor is. De hogy mondjam, azt hiszem, én be is fejezem az fs vásárolgatást mert egy tetves, épkézláb formán nem tudtam még EGYIKKEL SEM játszani, egyedülibe. Multit már inkább meg se említem... Azért meg felesleges, hogy álljanak és foglalják potyára a helyet. Nem mint ha sokat foglalnának. 3 db 11-s, 1-1-db 13 és 15 meg 1 db 17 van meg. De visszatérve másokra. Nekem se volt könnyű, és olcsó se a mostani fele cuccom, mert még ssd minimum 250g-s kellene, stb. Ez évről évre tehát esni fog a cégnek. Egyre kevesebben fogják megvenni. Korábbihoz jó volt vga-m, 1g, ddr5, stb, most meg már minimum 1 gigát kértek hogy menjen. Következő már 2 giga követelményű lesz?? A játékok egyik gyenge pontja legalább is az FS nél, a VGA. Tehát, hiába a közel 2 k bevételem itthon, észre se vesszük, és nincs. És akkor még csak ilyesmikre nem is költök gyakorlatilag.
-
apach
senior tag
Köszi Mike.

Nah, az előbb meg épp rájöttem, mi volt a gáz a GT 730 karival. :S Automatáról átállítottam az nVidia beállításokban a PhysX megjelenítőt a VGA-ra automatáról. Mert nekem alaplapi prociba levő is van, vagy mi a nyavaja. Most, 4-ik betöltésre betöltött egy Olasz mapot.
háromszor befagyott, Giants Engine leállt ablakkal. :S 
-
apach
senior tag
Igen, 1 mapon egyszerre, de viszont, ugyanazokkal a modokkal. :S
De le kéne rendesen tesztelnem most őket, módjaim, aztán full szemétbe mind, vagy a 2 terrás pendrájvra rá.
De lehet csinálok egy Mega clod oldalt mégegyet, aztán feltolom arra a feleslegest, mert a terrás winyómból alig 100giga szabad, a C és D együtt. Igaz, több mint 50 gigányi olyan cucc is van, ami kell.
És ez csak 1 mappa a D-n.
De most be akarok ruházni vagy egy 1 terrás másik winyóra, vagy egy 2 terrásra, esetleg 1-2 db 1-2 terrás OTG-s pendrájvra.
Ez utóbbi van előbb, mert egy 1 terrás winyó árából 4 vagy 5 darab 2 terrást tudok szerezni. 
Csak az a főbb kérdés, hogy melyiken vesznének el akár véletlen is a cuccaim... Fent neten, az a gáz, ha nincs net, nem tudok fellépni letölteni, plusz, bele se tudok nézni a mappákba hogy kell e vagy sem az a cucc épp. :S -
apach
senior tag
Nah, leválogattam, de így is veri a mods mappa a 21.9 gigát. :S
nah jó, de bent is van megint vagy 10-15 map is pl. Gépeket is stb full leválogattam már, hogy csak amit tényleg használnék is/használok is játékban. :S
kb 10 traki van mods, 4-5 teherkocsi mod, van 1-2 pakk is, de nem értem így se, hogy sikerült összehozni. 
-
apach
senior tag
Azért lett ekkora, mert bent van vagy 20 féle és 20 féle méretű map, amiket nem tudtam még tesztelni pl. mert b..i meló miatt, nem volt időm, és csak gyűltek.
Viszont, a vga driverrel van gáz. Gt 630-am van GeForce, DDR5 4 giga ram, és 128 bites. töröltem drivert, a 388-st és érdekes driver nélkül, a win 10 alatt, van kép, stb, és elindult a gyári alap mappal a game. Persze újratettem előtte. Mentéseim kimásoltam, meg a modokat is asztalra, meg amit fontosnak ítéltem a fájljai közül, pl game.xml vagy mi a nyavaja is az. Most nem tudom másik drivert feltenni, mert a keresője a telepítőnek, nem talál eszközt vagy mit is írt ki. ki kell mozdítsam a vga-t a lapból sajna. :S Most a 385.41-t szedtem le az origo szoftverbázisról. Meglátom utána mi lesz. -
apach
senior tag
eh bakker, már csak ez kéne egy maphoz, és már meg is lenne a 30 giga mód a mods mappámban.
:S igaz, ez sajna valahogy véletlen sikeredett így ekkorára. és lehet ezért is van a betöltési problémám mert miután kiválasztom a modokat hogy miket akarok a mapon használni, amit választottam, addig elmegy szépen, de utána leshetem hogy a mapba beléphessek és játszhassak. de ma újra teszem a gamet és meglátom mi lesz. van egy olyan érzésem, hogy valami bekever a modok közül... és sajna mikor nem hallgatok a megérzésemre, be szokott jönni, de újratéve biztosabb lesz a dolog. :S 
-
apach
senior tag
válasz
Mike 32
üzenetére
Így hogy nem látom milyen a földek formája, stb, így a képekből látva, kelleni fog, ha megosztod.
Szeretem az ilyen szellős farmot, nincs zsúfolva, meg a siló is tisztes.
Csak épp alul ürítős trélerrel, kamionnal lehessen felállni rá. Sajna sok olyan, hogy nem igen lehet felmenni rá, és fennakad a tréler egy részénél, vagy a tengelyek a levegőbe emelkednek, stb stb, és hiába tetszett, emiatt kuka lett. De a Bantikow, már korábbi verziós játékból ismertem és megvolt/megvan még szerintem. Egy, ami a régi időkre hajaz kinézetre, egy ami abból az időszakból bejön. De, várom hogy ez kész legyen, és remélem megosztásra kerül tényleg.
Ha minden ok, küld majd privibe is át leöltés linket ok?. Ha nem baj!
-
apach
senior tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Akkor most már nyugodt vagyok
Kikapcs, és nem is ugrál annyira nekem Bantikow mapnál
Előbb is megtudhattuk volna. :S Mert sajna épp hogy fogalmam se volt.
Pedig 11 től megvan mind. 
Szombaton meg ha akar valaki, addigra ír, és áttolom modokat.
Aztán Szombat du lehet tolni rajta. Max hibája amit mutattam, de eddig nem vettem észre, hogy szarakodott volna. Pláne tegnap este, miután teszteltem ezt a kikapcsolós izét.
Elkéne legalább 2 emberke.
De másfél giga mód. :S (sajna gyáriak közül nem igen szeretek, Van 1-2 Ursusom és HW szuper pót pakkom, ha kell, bedobom.
(lehet nemsokára tolok egy egyénit megint rajt, ezekkel
) -
apach
senior tag
hhűűűű gyerekeeek, ez brutál.

https://www.modland.net/farming-simulator-2017-mods/maps/somewhere-in-thuringia-economy-v-2.0.html
Közbe azért figyuzzátok az FPS kiírását a tagnak.
150-200 FPS?! Milyen erőgép lehet ennek. :S -
apach
senior tag
válasz
tutikas
üzenetére
Az a bibi, hogy ez snassz kinézet stb stb. Ha ilyen mapon akarnám tolni, akkor a gyárin tolnám.
Nem gond a map igazából, mert toltam jó ideig az este, de minimum 3 emberes basszus 1 föld aratása. 2 kombizik, egy hordja. :S Némi fps esés akad bizonyos irányban, meg a Fő farmon, de kibírható.Ez a problémája, csak logban:
Error: 'Station' not defined in config file 'C:/Users/Shirocco/Documents/My Games/FarmingSimulator2017/mods/FS17_Bantikow_2k17V2/maps/map01.xml'
FabrikScript v2.0.1: FabrikScript.onCreate(20985) load Mischfutterstation
FabrikScript v2.0.1: FabrikScript.onCreate(21557) load SchweinefutterstationError: 'Station' not defined in config file 'C:/Users/Shirocco/Documents/My Games/FarmingSimulator2017/mods/FS17_Bantikow_2k17V2/maps/map01.xml'
Kicsit szét húztam átláthatóbb legyen.
Ma is folyt köv, mert egy földet, még mindig be se tudtam fejezni. hiába volt a segítő használva. :S
Képet tolok majd fel később. Azt hittem az este sikerült párat tolnom, de ezek szerint hiába nyomkodtam F10, marad a print screen verzió.
Aki esetleg tudja javítani, a mapot, áldásom rá, csak majd tolja is vissza nekem. Javítanám, de sajna ehhez az editorozáshoz már diló vagyok. Vagyis, azt se tudom hogy kell másolgatni hogy megnyissa a mapot egyáltalán az Editor.
Faszán elkúrták a korábbiakról. Nehezebbé kellett tenniük, csak nem tudom minek. Mert hát, lehet ha az adott cuccokat kitörölném, és cserélném akár, már nem biztos lenne gond. FPS meg amúgy is cinkes nekem, mert alapból 1 gigás VGA-t ír rendszernek. Ráadásul nem is pont Radeonost, Hanem nVidiát. Sebaj. Meglesz az is majd 
-
apach
senior tag
válasz
kisselandras
üzenetére
Csinálok, csak akkor kéne modokat átadnom, meg gyors kiválasztanom mapot is. Ha nem megy a böngészőm, a kb 40 megnyitott lapfüllel, akkor fps ingadozás nélkül igen kitűnően megy a game, épp most teszteltem be a MIG Map Celle regionos Beta verziót, hááát, van kivetnivaló benne. Viszont, gyors megnézek egyet, Az se kis map, Bantikow V2, de hiányolt a map valami cuccot, de különleges akadása nincs 2 Erroros vagy Warningos sort a logban leszámítva. Tehát, 3 féle Claas Traki, egy JCB Chip tuned nevű,
Egy Fliegl Kamion pót, 2-3 kulti, stb gyors kiválasztok közülük, De. Neked jók a korszerűek? Mert az tuti, van egy Ursus, és baromira szeretem már.
Nem túl erős, de bálázni vagy gazt begyűjteni stb jó, vagy kisebb pótot húzni.
Írj privit, Telóról feljövök hogy tudjak alkotni gyorsabban. Claas és egy JD kombájn tuti benne lesz ha nem baj.
Király cuccok. Tehát, privin írd meg jók e a korszerűek, és/vagy 1-2 80-90 évekbeli gép és pót.kb 100-200 mega lehet összesen. Jah és a net, igaz UPC, de a 120 megás.
Toltam multiban néha az alap 30/-es netjükkel is, csak alacsonyabb grafon. jah meg a régi gépemen. -
apach
senior tag
válasz
kisselandras
üzenetére
Hali, hát, én írtam itt nemrég, hogy néha tolhatnánk valakivel valami mapon, némi külsős móddal, JD, Claas,Fendt 1050 pl, Meg a Fliegl packos Tatra és MAN, stb. Ha kell van MTZ/Belarus, HW pótok, stb.
Leginkább a hétvége ami nekem jó lenne. Legalább nem unnám itthon magam néha ha nem is mindig. Jah, és 100% hogy jelszavas lenne a szeró, mert sok birka csak be keveregne és össze b..na mindent. Max a VGA-m nem elég erős, mert csak egy R7 250-s DDR5 1 gigás cucc, de a gép, 2133-s 8 gigával menne meg 3.6-s dualos i3-al. 
-
apach
senior tag
válasz
András197603
üzenetére
Hali.
Milyen mapon tolnád? Mert nekem van 2-3 nagyobbacska, és néha tolhatnánk, vegyes korú modokkal.
Van némi MTZ/Belarus, Raba steiger is van 2 mod is, De Én Inkább a korszerűbb gépeket cuccokat szeretem.
Leginkább hétvégén tudnék lenni. Modokat feltolnám megosztóra, és úgy kapnád, mert így tuti ugyan azok lennének. Privire is írhatsz nyugodtan, és/vagy akit érdekelne leginkább hétvégi. Van hogy 11 kor már megy a gépem. Elég komoly már a cuccom, ha korábbi elbírta multit, akkor ennek nem kottyanhat meg.
1151 3.6-s dual, 2*4 g 2133MHz ram.
(VGA még a régi DDR5 R7 250. De már előkészületben a 4 g ramos DDR5 nVidiás
Nah mindegy is, ha gondolod, holnap tolhatunk is pár kört akkor. Jelenleg táppénzes időm töltöm, legalább nem unom magam. 
-
apach
senior tag
Hali. hónapok múltán ismét itt.

Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nintendo Switch 2
- Vicces képek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen egeret válasszak?
- Automata kávégépek
- Bestbuy játékok
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- További aktív témák...
- LENOVO LEGION 5 15AHP10 (83M0001MHV)
- Apple iPhone 13 Mini 128GB
- Macbook Pro 16" - 2020 gyártás, 6 mag i7, 16/512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (66)
- Apple Watch Ultra 2 49mm GPS + Cellular - 98%, full dobz - Apple garancia (202)
- Samsung Galaxy Z Flip 5 8/256GB - Makulátlan állapot! - A szállítást állom!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% (1év Garancia) Akár új akksival is kérhető!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

mostanság nem igen volt időm fellesni ide, úgyhogy bocs most írok. de gatyót felkötni, mert nem szeretem a gyári modokat. :S 
Pedig CoD os stb úgy tudtam.

Lenyúzzák sajna az embert fizikálisan. Bár, én idegelősebb is vagyok, így kapom a vizet fel hamar ha olyan van. Pl 2 ember helyett egyedül csinálom a melót. És 10-en pár nő tolja a cuccot rám. :S

:S igaz, ez sajna valahogy véletlen sikeredett így ekkorára. és lehet ezért is van a betöltési problémám mert miután kiválasztom a modokat hogy miket akarok a mapon használni, amit választottam, addig elmegy szépen, de utána leshetem hogy a mapba beléphessek és játszhassak. de ma újra teszem a gamet és meglátom mi lesz. van egy olyan érzésem, hogy valami bekever a modok közül... és sajna mikor nem hallgatok a megérzésemre, be szokott jönni, de újratéve biztosabb lesz a dolog. :S 
150-200 FPS?! Milyen erőgép lehet ennek. :S