- Gaming notebook topik
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Milyen egeret válasszak?
- Célegyenesben a Yettel TV
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Szeretnék kérni egy kis segítséget. Említettétek hogy a GPS mód nagyon jól jön. Leszedtem a modot amit küldtetek a modhoster.de oldalról, 5.01 verziót. Beállítok mindent, left ctrl + w megnyomom, de egyszerűen nem akar elindulni. Mit kellene még csinálni szerintetek hogy elinduljon a kombájn?
-
Fel
addikt
Nem.
A larakható műhely "csak" arra jó, hogy módosíts a gépeken. Ugyanazok a lehetőségek vannak, mint a boltnál: festés, homlokrakodó konzol, kerekek, kivitel, stb...A gépek élettartama 600 játékbeli nap*, és az üzemórák számával növekvő kötségigényt sem lehet visszafordítani.
*az lehet, hogy nem mindegyiknek....
-
ZoeS
csendes tag
Sziasztok.
Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok hogy lehet-e javítani a járműveket, így csökkenteni a fenntartási költségeket a játékban, mod nélkül? -
makaay2
tag
Sziasztok!
Öcsémnek szeretném megvenni a játékot karácsonyra PC-re. Pár kérdésem lenne:
- Dobozos vagy lemezes legyen? Van különbség?
- Illetve milyen kiegészítők ajánlottak hozzá pl.: kar, kormányTHX a válaszokat.
-
dimre70
tag
Elkészült egy mini verzió a "Marhu Group"-tól
Malacoknak is van takarmánykeverő
-
dimre70
tag
Egy apró mod, reális alapokon, tesztverzió, multiban még nem használható (nálam sp-ben működik).
Állatok tisztán-tartása egyszerűen.
-
dimre70
tag
Itt van egy elhelyezhető kaksitartály, ebből tudsz venni, játékon belül is megtalálod a "módosítások - béta" szekcióban.
-
puhoska76
tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Nincs mit még ott tudod át irni a az irreálisan nagy napi árukat is.És az élettartam is ott található bár legtöbbnél ez szinte elég (600 óra)
-
Telda
addikt
Hali!
Amíg nincsenek teheneim, az iszaptartályt sehol máshol nem tudom tölteni? Nem lehet venni valahol?
Illetve hiába veszek teheneket, mert szalmám sincs amivel etetni tudnám őket, mert nincs pénzem bálázóra. -
puhoska76
tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Keresd meg a telepítési mappában a Data-vehicles és ott a kombálynok között megtalálod az xml fájlját és ott átt tudod irni a capacity kell keresni.Lényeg 80000L a max utána gondjai lesznek a tolatással! Ha nem sikerül szolj és segítek

-
zsolesz0803
tag
Sziasztok nem tud valaki egy ilyen MF kombájnt [link] amit le lehetne tölteni? Tudom hogy pont ugyan ilyen van benne is a játékba, de azért szeretnék modot mert annak egy kicsit nagyobbra tudom írni a magtartály kapacitását, mert nem tudok mellőle elmozdulni a pótkocsival amikor 5 méterenként megtelik!
-
válasz
underdark
üzenetére
Ez így kicsit érdekes lenne, mert ahány ember, annyi féle mod igény ...
Pár hete itt írta valaki, hogy megjelent egy szerinte kötelező mod, a gps.
Én viszont soha nem használtam, ezért lenne nehéz összeszedni a dolgokat, mert mindenkinek kicsit mások az igényei.Viszont ha adtok linkeket, akkor én nagyon szívesen beleteszem az összefoglalóba!
-
underdark
aktív tag
Hi
összefoglaloba be lehetne tenni, egy leghasznosabb modok listat linkekkel, amik persze tesztelve vannak
pl aki nem naprakesz az ilyenekbol annak nem kene keresgelni
mint pl en
-
jozsi252
veterán
Köszi a linkeket!
Frissítés miatt nekem is jobb lenne a Steames verzió, csak kérdés hogy megér-e annyit plusszba. Meg hát az összes játékom Steames szóval mindegyiket onnan érem el. Na majd átgondolom még, viszont jó látni hogy az értékelése nagyon jó neki Steamen.
Amúgy gyorsan böngészgetve YT-on, "Keeper TheTank" illetve "kovacs dániel" csatornáján sokat lehet tanulni hogy mi merre hogy.
-
puhoska76
tag
Üdv tud valaki bármilyen ketyerét amivel meg lehet tölteni a üvegházak trágyatárolóját??? Természetessen a rakodó kanálon kívül....

-
dimre70
tag
válasz
jozsi252
üzenetére
Modok vannak dögivel, játékon belül módosításoknál nézelődj, vagy pl. itt (az ajánlott kategória, nem azt jelenti, hogy tökéletesek a modok), a "GPS", "Follow Me" erősen ajánlott, a mindenes "Kotte Universal Pack" a teljesség igénye nélkül, válogass kedved szerint.
Steam vagy dobozos, mindenki pénztárcája szerint választ, nekem a steames kényelmesebb (lusta vagyok frissíteni
, igazából más játékok miatt). -
-
jozsi252
veterán
Sziasztok,
Van esetleg valamilyen leírás "kezdőknek" ehhez a játékhoz? Teszem azt milyen pót mire való, hogy érdemes elkezdeni a vetést, mit csinálja előtte a talajjal, mivel szórjam be hogy többet hozzon, stb stb. Esetleg van olyan aki blogot vezet, vagy az összes fontos tudnivalót leírta hogy érdemes nekikezdeni a játéknak hogy ne értetlenül álljak amikor pl. kevés a termés vagy ilyesmi.
Illetve hogy milyen módokat érdemes felrakni. Pl. látom hogy a GPS mód jól jön.
-
Fel
addikt
Ha Sosnovkán játszol, akkor otthon a farmodon, a magtár melett van a vetőmag és szilárd / folyékony műtrágya vételi pont.
Ha Goldcrest Valley-n, akkor ott alapból úgy működik, hogy a boltban raklapos kiszerelésben vehetsz vetőmagot / műtrágyát. Ezeket viheted bárhova egy lapos pótkocsin.
Ha a vetőgépet a közelébe visze egy raklapnak / sell point-nak, akkor automatikusan kinyílik a tárolón a ponyva, lehet nyomni az 'R'-t.
A '17-ben a kombinált tartályos vetőgépekbe tölthetsz műtrágyát is a vetőmag mellé.
Goldcrest Valley-n alternatív megoldásként megolható, hogy a modhub-ból letöltött elhelyezhető felöltőpontokat használj, ha nem tetszik a raklapos módi. ([link] vagy a játén Módosítások menüjéből is letöltheted.)
*A raklapos mószer természetesen műköik Sosnovkán is.
**A mentéseket a Dokumentumok/My Games/FS17/ mappában találod. Slotoknak megfelelően savegame1, savegame2, stb mappákban.
-
racek
újonc
Sziasztok!
Teljesen kezdőként jól jönne egy kis segítség.A megvásárolt vetőgépemet hol(hogy) tudom feltölteni vetőmaggal,műtrágyával.
Esetleg ,ha még azt is megmondjátok hova menti a játék az aktuális állást annak nagyon örülnék.
Köszönöm.
-
pokers
senior tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
A szerző még nem adta ki 17-re, ezt valami túlbuzgó modder tákolta össze, de ahogy olvasom a kommenteket, nem is sikerült neki, használhatatlan.
Szóval még nincs courseplay 17-re
-
pokers
senior tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Ez mindenkinél előfordul. Ennyire okos lett az okosított munkás

Majd ha végre már kiadják egyszer a courseplay-t 17-re, az megoldja ezt a problémát.
Addig marad a gps mod. -
zsolesz0803
tag
Sziasztok egy olyan kérdésem lenne hogy az miért van hogy a kombinátort vontató traktor időnként eltéveszti az irányt, és a föld végén arra fordul vissza amit már egyszer feltárcsázott, és feltárcsázza mégegyszer? A vetőgép ugyan így volt arra fordult vissza amit már egyszer bevetett, és beveti mégegyszer
Volt esetleg valakinek ilyen gondja? Köszi a választ előre is! -
Fel
addikt
Jött egy újabb javítás: 1.3.1
-
IlonaK
újonc
Sziasztok! Egy barátnőmnek szeretném megvenni ezt a játékot, nem szokott játszani, de ez tetszik neki. Egy sima laptopja van sulihoz, munkához, semmi extra, de nem tudok róla pontos paramétereket, Asus azt hiszem. Van rá esély, hogy a laptop vigye ezt a játékot?

-
Atiska89
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni mégpedig:
elkezdek silózni megvágom a pótot vagy akármit minden rendben beviszem a telephelyre vagy a biogázhoz bebillentem és kifolyik a silónak az oldalán ahogy nézegettem a videókat senkinek nemláttam még ilyen hibát
esetleg ha valaki tudna rá valami megoldást annak a válaszátt nagyon megköszönném! -
pweaver
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Ma reggel vettem meg az FS 2017-et (eddig 15-el játszottam), a megfelelő doku/My Games/FS 2017/ mods mappába bemásoltam a .zip fájlokat, de sehogy sem tudom elővarázsolni a modokat.
Tudna valaki tippet adni, hogy mit ronthatok el?
Illetve telepítés közben úgy emlékszem, hogy nem telepítettem fel a legújabb .NET-et, esetleg az lenne a baja?
-
törölt tag
A játék írja hogy bálázó géppel is lehet silázt csinálni?
-
Wildgreen
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Ez rendben van de a mapba hova teszem az SDK mapot? Pl az eredeti mappoknál?
-
Wildgreen
aktív tag
Sziasztok! Alap mappokba hogy lehet ezt be építeni? Vagy bár milyen mappba?
[link] -
Atlantis
veterán
Nekem asszem egy időre ennyi is volt a játék. Elértem egy olyan szintet, ahonnét nincs tovább. Még az erdészetet kipróbálom, aztán pár hónap múlva másik pályán is elérek hasonló szintre, persze valamelyest okulva a mostani pálya tapasztalataiból.
-
[-HERO-]
senior tag
SLI kihasználásra rá lehet venni valahogy a játékot?
-
sz.mich
tag
Én meg úgy bírom, hogy a javítások alkalmával mindig visszaállítja a billentyűzetkiosztást...
Most akinek van egy kormánya, chroma keypad-je, meg egy gamepad-ja, esetleg még egy joystick-ja is (rakodógépeknél álom), akkor az mindent állíthat be újra. Ez csak azért para, mert van, amit fájlban kell átírni, mint például a tengelyek (hogy úgy működjön, ahogy kell). Most már tényleg csinálok egy beállítást, és elmentem külön, hogy csak be kelljen másolni a megfelelő helyre... 
-
-
dimre70
tag
Egy nagy, és remek kiegészítő a játékhoz.

-
törölt tag
Sziasztok
Hogyan lehet a Silot lefedni?
-
pokers
senior tag
Visszaszívom!
Nem a patch hülyítette meg a játékot, hanem a RealTime v2.0.2 óra mod, amit használtam.
Töröltem, amíg nem javítja a szerző, most tökéletesen megy minden az 1.3-as patch-el. -
dimre70
tag
Lehet tölteni az 1.3 javítást.
-
Jocohun
tag
Sziasztok! Nem tudom hogy tud e valaki segíteni itt és aki ért a modokhoz. Le töltöttem ez a fendt-vario-1000-by-steph33-v-10 gépet és el szeretném tüntetni a gépről a csillogást és a tükröződést mert így elég rossz, kicsit akadozik a textúra és elég zavaró. Valaki tud segíteni hogy lehet ezt a csillogást és tükröződést eltávolítani ( mit és hol kel kitörölni )hogy olyan legyen mint a gyári gépek a játékban. Előre is köszönöm

-
sz.mich
tag
válasz
Atlantis
üzenetére
Pedig a játékban található modok között vannak kerítések, kapuk és kisajtók is. Ezek mind a jelenlétedre nyílnak. A kapu csak akkor, ha gépben/kocsiban vagy. Ha még egy két fát is "leraksz", no meg épületet, egész pofás környezet varázsolható. Csak ezek ugye nem olcsók, főleg, ha egy kis fasort akarsz csupán díszítőelemként megvenni. -
-
sz.mich
tag
válasz
[-HERO-]
üzenetére
Nem valószínű, hogy nálad is ez lesz, meg, hogy egyáltalán mi az összefüggés, de hátha. Nálam az új DOOM-nál volt ilyen. Megállt a kép. Mindent megpróbáltam. Aztán hagytam és Guild Wars 2-ztem kicsit. Az meg elkezdett kidobálni, és a szentem hagyott hibaüzenetet: memória. És valóban. Vettem másikat, azóta minden megy. Nálam a DOOM-al kezdődött ez a kép megáll, hang megy tovább. Mind más meg elkezdett leállni. Próbáld csak egy memóriával futtatni. Gondolom két memóriád van, szóval először az egyikkel, aztán a másikkal... én így szűrtem ki, hogy bizony az egyik beszart.
-
[-HERO-]
senior tag
Újra raktam az egész játékot, az nvidia drivert, letöröltem minden modot, új mentéseket csináltam minden grafikai beállításon kipróbáltam, de még mindig random menet közben kifagy a játék úgy hogy megáll a kép de a hangok mennek tovább, szóval fut a játék rendesen csak a kép áll meg.
Ebben az a szívás hogy bérmunka közben hiába raktam fel az auto mentést nem menti a bérmunka állapotát.
Kifagy és ha fele táblát arattam le belépek újra ő már úgy veszi hogy az kész, persze pénzt sem kapok érte.Ahogy nézem ilyen problémája nincs másnak a fórumon, nincs valakinek valami ötlete hogy mi lehet a gond?
Természetesen fent van a patch is. -
sz.mich
tag
válasz
Atlantis
üzenetére
Minden nap szedd fel a tojást, és egy hét játékbeli nap után, ha eladod, meg lehet tölteni a gázolajos kocsit. A játék elején nagyon jól jött az a pénz. Annyira megszoktam ezt a napi rutint, hogy 110 óra után is mindig begyűjtöm őket.
Mostanra már jó, ha a gázolajköltség felét állja, de mégis valami. -
Atlantis
veterán
Így van, velük van a legkevesebb gond, persze a tyúkok után, amiknek semmi értelme nincs jelen formájában a játékban.
Kicsit visszatérve a "szántó modra"...igazából gyárilag sem lenne nagy kaland megoldaniuk, hogy a beépített, szélesebb munkaterületű, drága ekékkel jól működjön a segéderő. Úgy vettem észre, most pont ellentétesen van beállítva a működése, értem ez alatt, hogy induláskor akkor teszi le az ekét, ha az utolsó eketag is a mezőt érinti, kifutáskor meg már akkor felemeli az ekét, ha az első kapa kiér a mezőről. Ha ezt a beállítást megfordítanák, akkor a földek szélét is rendesen megcsinálná a segítség, persze mindezt csak akkor kellene engedélyezniük, ha az új területek létrehozása nincs bekapcsolva. Magát a pozicionálást a földeken aránylag jól csinálja, kivéve a nem téglalap alakú mezőket.
-
sz.mich
tag
válasz
Atlantis
üzenetére
Azt néztem, hogy még a trágyával sem kell foglalkozni, szóval ezen a téren is egyszerűbb a birkatartás. A gyapjú ára pedig igen kiemelkedő. Azt mondjuk nem tudom, hogy egy raklap ára az, vagy hogy egyáltalán egy raklap hány liter gyapjúnak felel meg, mindenesetre úgy tűnik, hogy megéri a dolog. De majd meglátjuk.
-
Atlantis
veterán
Pontosan, a felszedő kocsival odaállsz és tolod neki a füvet vagy szénát. Én simán füvet adok nekik, nem szénát, így ugyanazzal a kocsival tisztán is lehet tartani őket. Egyszer átmegyek az etető előtt és felszedetem a kihullott kaját, ami fű, majd visszaúton adom nekik ugyanazt, amit az első körben felszedtem és kész az etetés. Birkák miatt nem kell bálázó, semmi extra nem kell oda mint egy homlokrakodós traki, amivel az elkészült gyapjút rádobod a furgonra. A felszedő kocsi és a vizes tartály lehet ugyanaz, amit más állatnál is használsz, sűrűn nem kell velük törődni, egy gyors trakival kétszer körbeszaladsz és meg van oldva a víz és a takarítás is mindenhol.
-
sz.mich
tag
Valaki tenyészt már birkát? Az etetésre és annak módjára lennék kíváncsi. Félek, hogy megint túlgondolom, és feleslegesen veszek olyan gépet, amire nincs is szükség a kiszolgálás folyamatában. A sertéstenyésztésnél pl. vettem egy önjáró keverőkocsit, hogy majd abban megkeverem a disznók kajáját, aztán bele sem lehetett tenni az összetevőket. Helyette csak a tányérjukba kellett borítani. Na, birkák esetében furán nézne ki, ha a kocka bálát bedobnám a tányérjukba.
Vagy simán rendfelszedő kocsival beállok és kitárolom az ömlesztett szénát? Mert akkor meg nem kell bálázó (majd a marháknál veszek). Akárhogy is, ennél a játéknál sosem lehet tudni... -
dimre70
tag
válasz
Atlantis
üzenetére
Nagyon jó beállította a modder, a segítő tökéletesen dolgozik vele.
Cayron 200 -
underdark
aktív tag
hali
13-al játszottam utoljara meg tableten a 16os résszelelvileg laptopom elbirna 17et is jol beallitva, 15 gondolom jobban futna
szerintetek melyiket vegyem meg? csak single resz erdekel, vagy esetleg varjak meg vele, mert lassan ugy is steam akcio lesz
17-ben tobb minden van ha jol lattam, de nezegettem a mapot es valamiert nem tetszett az elrendezesekoszi

-
Atlantis
veterán
Ok, értem én, hogy a valóság így, meg úgy, de az nekem nem segítség, ha utánuk még nekem is végeznem kell ugyanazt a feladatot,amivel megbíztam őket és nem tudom egyből utánuk küldeni a vetőgépet.
Ha a valóságban is felbérelnék egy embert, aki dolga végeztével otthagyná a parcella szélén a gépet járó motorral (ahogy a játékbeli segítők teszik), felkapcsolt világítással úgy, hogy utána még nekem kell javítgatnom a széleken, hát azt sem tekinteném úgy, hogy elvégezte, amivel megbíztam.
Szóval a segítőkről még mindig az a véleményem, hogy bizonyos feladatokra alkalmatlanok. -
Varoz
addikt
Kipróbáltam. Az IH Magnum és a nagy Cat között nincs különbség, de pl a Steyr Terrus már nem viszi úgy az eszközt. Szóval van egy maximális sebesség, de ha kellően nagy az eszköz, akkor csak a nagyok viszik annyival. Az Allroundert próbálgattam.
Elé raktam a Forterrát is, de az csak 4-el kapirgált előtte.
-
sz.mich
tag
Igen, nálam sem csinálják meg, olyankor én magam szoktam befejezni a forgót. A legnagyobb ekével két forduló mindkét végén és meg is van.

Ha már eke. Meg ide venném még a kultivátort (a vetőgépet természetesen nem). Hiába vennék bitang erős gépet, akkor sem szánthatnék/kultivátorozhatnék gyorsabban? Van valakinek már piroskája (IH Quadtrac)? Vagy erősebb Challengere (MT900E)? Mert, ha gyorsabban dolgoznak a többi traktornál, akkor megérné rájuk beruházni, de ha nincs jelentősége a plusz teljesítménynek és masszívan a munkagépre van állítva a művelési sebesség, akkor viszont nem sok létjogosultságuk van sajna...
-
Varoz
addikt
válasz
Atlantis
üzenetére
Arról beszéltem, az a forgó. Ez a valóságban is így van. Egyik opció, hogy végig küldöd keresztben rajta, másik, hogy letöltöd ezt. Ezzel az ekével végig megy a föld széléig.

Amúgy akkor ezért nem értettem, hogy mi az, hogy sosem csinálják meg jól, amikor pont, hogy jól csinálják.

-
Varoz
addikt
válasz
Atlantis
üzenetére
"a szántást sosem csinálják meg jól"
Nem értem mit csinélsz velük, de nekem szépen felszántanak mindent. Még a nem szabályos földeken is. Egyedül a forgóval* nem tudnak mit kezdeni, de arra meg már van mod is, az Amazone ekéhez.

*Ha nincs meg a forgó, hogy mit jelent, az az ami a 2 végén van, amin megfordul. Az kimarad, azt keresztben szoktuk megszántani.
-
Atlantis
veterán
Hja, ez eléggé le van egyszerűsítve akkor. Nem szeretem a disznókat, nekem nem lesz a játékban, ezért csak nem veszek állatszállítót.
A gépekről: füvet nem kell vetni, elég lekaszálni a földek melletti-közötti területeket, abból kijön annyi bála, amennyi kell. Az igaz, kell rendsodró, meg forgató, ezekről elfeledkeztem az előbb, nekem ezek régóta megvannak, mert a bálázásra valamiért az elejétől nagy hangsúlyt fektettem. Külön vizes kocsi és iszaptartály szerintem nem kell, egy gyors trakival seperc körbeszaladsz a különböző állattelepeken és összegyűjtöd a hígtrágyát, következő körben adod nekik a vizet a kocsival. Közben a jobb helyeken megállsz egy gyors bérmunkára és dől a lé.

-
sz.mich
tag
válasz
Atlantis
üzenetére
A disznóknak is van szaporulatuk. Ha megkapják a kaját megfelelő mennyiségben, plusz a vizet, tisztítod előttük a placcot, alájuk rakod a szalmát, akkor bizony szaporodni fognak. Nekem 21 darabból lett 210, nem is olyan sok időre. A többletet fogod, és eladhatod ott, ahonnét az állatokat veszed. 21 darab disznó több, mint 25k euró. Ebben a részében csak az nem tiszta, hogy a legnagyobb állatszállítóba miért csak 21 darab fér. Egy nagy, kamion mögé (is) felcsatolható kocsiról beszélünk, aminek minimum 2 szintesnek kéne lennie. Dolgoztam sertéstenyésztő telepen is (szarvasmarha tenyészetben is; mezőgazdaságban is de ez most mindegy), ahol 100 hízót pakoltunk fel egy hasonló pótkocsira. Nonszensz... Az etetés meg: én túlgondoltam, és vettem egy keverőkocsit, hogy majd abban... aztán nem! Csak önts mindent oda eléjük és kész is a tökéletes keverék. Jó, mi?

Cukorrépa és krumpliszedő esetében is fel kell csatlakoztatni az elejükre a "levelezőt". Csak ott már rajtuk lehetett gondolom.
Erről a csomagolt báláról meg lehetne vitatkozni...
Annyira "fura" ez is a játékban. A teljes takarmánykeverékben (TMR) aligha válthatja ki a silót. Főleg nem szénából. A játék eleje óta kurv4ra hiányolom a LUCERNÁT a programból. Na, még az is közelebb állna ahhoz, hogy kiváltsuk a silót... Nagyon fontos mindaz, amit ennél a pontnál leírtál. Szecskázás, tömörítés (közben spec.vegyszerezés). Nem kell viszont kukoricát roppantani (plusz ezt baktériummal oltani), nem kell benne tejelő tápot sem venni, sem készíteni... Attól, amit a játékban kapnak ezek a virtuális bégetők, aligha nyernénk sok tejet. A gépek meg: szénát kell vetni, azt le kell vágni, azt meg kell forgatni, azt rendre kell sodorni, azt fel kell szedni/bálázni, a kapott cuccot etetőkocsiba rakni. Kell víz (tartálykocsi), bálabontó az alom miatt (szalmából), rakodógép a szerves trágya kezelésére, meg egy szippantó (vagy szépen mondva: iszaptartály) a hígtrágya elhordására.
Új hozzászólás Aktív témák
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Spórolós topik
- Gaming notebook topik
- Canon MILC: EOS R és M topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Balesetben elhunyt Vince Zampella
- BMW topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Jövedelem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Dell Inspiron 3511 /i7-1165G7/MX350/16GB/512GB M.2/WIN11/Újszerű akku/Játékra is! Számlával!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Volt esetleg valakinek ilyen gondja? Köszi a választ előre is!

Most akinek van egy kormánya, chroma keypad-je, meg egy gamepad-ja, esetleg még egy joystick-ja is (rakodógépeknél álom), akkor az mindent állíthat be újra. Ez csak azért para, mert van, amit fájlban kell átírni, mint például a tengelyek (hogy úgy működjön, ahogy kell). Most már tényleg csinálok egy beállítást, és elmentem külön, hogy csak be kelljen másolni a megfelelő helyre...
Pedig a játékban található modok között vannak kerítések, kapuk és kisajtók is. Ezek mind a jelenlétedre nyílnak. A kapu csak akkor, ha gépben/kocsiban vagy. Ha még egy két fát is "leraksz", no meg épületet, egész pofás környezet varázsolható. Csak ezek ugye nem olcsók, főleg, ha egy kis fasort akarsz csupán díszítőelemként megvenni.