Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ChuckyCheese #899 üzenetére
Köszi a tippet. A speckó hengert én is kiszerettem volna próbálni, de meg sem jelenik a modok között, hogy bekattinthassam. Ez is érdekes. Többször belefutottam már ilyenbe. Ha valaki tud erre megoldást, akkor kérem, hogy írja meg.
Egy olyan parajelenség is történt, hogy a helper a melót nem hagyta abba a 13-as végénél, hanem átment a mellette lévő keskeny, hosszú parcellára is, és vidáman szétcseszett mindent. Őrület. Pedig ott nem volt semmi átalakítva -
ChuckyCheese
tag
válasz
hengelhof #898 üzenetére
Én úgy csináltam meg a 13-ast, hogy lépcsős legyen és ne ferde. Így nagyobb eséllyel fog végig menni rajta a gép, és még kicsit több terület is lesz.De tegyük hozzá, hogy ha kizárólag hozzáadott részen akarod hogy vezessen, akkor nem fogja megtenni. Megáll a gyári méret határánál. Ha viszont a szerszám félig a gyári méreten félig a te általad kreálton halad, akkor elmegy a végéig. Sajnos a gyári helper kizárólag a stock méreteket hajlandó figyelembe venni..
Legalább is nálam így volt.
A nálad lévő "hibák" miatt lenne jó a fent említett specko henger. Elvileg az tud 18 féle talajt csinálni. Nekem mondjuk jelenleg semmilyet sem, mert rejtélyes okból nem akar működni..
-
Nekem az a gondom, hogy ha a gyári hengerrel megdolgozom a földet, akkor ugye fű lesz. De nem nő ki semmi, csak egy zöld paca az egész. Ha meg a nem kívánt részt, (pl. a 13 parcellának az a béna ferde eleje) felszántom, és bevetem fűvel, na az egy kihívás, hogy ne cseszd szét az első kultiválásnál. Szóval mit lehet tenni?
Ugyan ez a helyzet, ha fűre telepítek vmi épületet de később eltávolítom. A helyén ugyan az a paca marad, és soha nem nő ki a fű a helyén. -
ChuckyCheese
tag
Szia!
Igen, kiír valami hibát. Kipróbáltam szűz mapon is. Kizárólag ezt az 1 modot töltöttem be. Akkor is megfagyasztja.. :/
Warning (LUA): 'getDensityAtWorldPos': Argument 1 has wrong type. Expected: Int. Actual: Nil
..\..\..\src\base\scripting\lua\LuaScriptSystem.cpp (640): expectedType == Value::VoidType
LUA call stack:
dataS/scripts/vehicles/Vehicle.lua (2377) : getDensityAtWorldPos
dataS/scripts/network/Server.lua (56) : update
dataS/scripts/BaseMission.lua (1508) : update
dataS/scripts/FSBaseMission.lua (2171) : update
dataS/scripts/missions/mission00.lua (333) : update
dataS/scripts/main.lua (1876) : update
Error: Running LUA method 'update'.
K:/Games/FS17.mods/FS17_Ground_Modification/GMTracks.lua:48: attempt to compare number with nil -
ObiGabi
aktív tag
válasz
ChuckyCheese #891 üzenetére
Üdv!
A C:\Users\"neved"\Documents\My Games\FarmingSimulator2017 könyvtárban találsz egy log.txt fájlt. Kukkants bele, ha látsz benne error kezdetű bejegyzéseket, akkor ott kell keresni a hibát.
-
Fel
addikt
-
Lehet készíteni a malacoknak tápot? Mondjuk előre összekeverem. Vagy az etetésnél végig kell csinálni egyenként az adagolást? Kész kaját nem akarok venni.
-
Palafi
aktív tag
Aki szeret területeket kicsit átalakítani, annak ez jól jöhet.
-
LaMazZz
tag
Sziasztok!
Ha újra raktam a játékot a frissítésekből ugye elég felraknom a legújabbat, és nem kel végig telepítgetni a legelsőtől kezdve?
-
ChuckyCheese
tag
válasz
Atlantis #883 üzenetére
Na.
Először is, jelenleg 1 lépcsős trágyázást használok. Csak próbaképpen, mert eddig a 3-as volt. Éppen ezért teljesnek mutatta. Na de nem is ez a lényeg.
Az a lényeg, hogy ha szántás és kultiválás után egyből hígtrágyázom, és mutatja is hogy sötétkék, tehát kész van, akkor a vetőgép miért szórja a műtrágyát? Olyankor már nem kellene, mivel a játék szerint is meg van trágyázva.
Tehát arról beszélek, hogy olyankor nem kellene már neki, csak magot vetni. Erre gondoltam. -
jani04
aktív tag
válasz
ChuckyCheese #874 üzenetére
Szia.Nem a kultivátornak van baja hanem a traki felfüggesztése nincs jól belőve.Gondolom ez a "gyári"kulti.Őkelme nagyon háklis az attacherJoints beállításra.
Nekem a 320-as Rába hátulját felemelte a levegőbe elsőre. -
Wildgreen
aktív tag
Sziasztok! Ezt hogy lehet telóra megcsinálni?
[link] -
Atlantis
veterán
válasz
ChuckyCheese #882 üzenetére
Igazából én se nagyon értettem, amit te írtál: felmerül a kérdés, alapbeállítással játszol, tehát 3 trágyázás után lesz teljesen trágyázott a terület? Ez esetben nem mutathatta teljesen trágyázottnak a területet annyi művelet után, amennyit írtál. Az ugye alap, hogy minden növekedési fázisban egyszer van értelme trágyázni, a többi hatástalan marad.
Meg aztán nálam felmerül még egy kérdés: szántás után minek kultiválsz? Szántás után egyből mehet a hígtrágya, ha azt szereted használni, bár szerintem nem éri meg.
Az, hogy direkt gépnél vetés közben fogy a műtrágya is, szerintem nem hiba. Ezért írtam, hogy valós életben is kiszórhatsz akármennyi trágyát és permetezhetsz akárhányszor, legfeljebb sokba kerül és aratni sem fogsz sokat.
-
apach
senior tag
Hali. hónapok múltán ismét itt.
-
Atlantis
veterán
válasz
ChuckyCheese #878 üzenetére
Ez user error, IRL is kiszórhatod a trágyát, ahányszor akarod, legfeljebb aratnod nem kell sokat.
-
ChuckyCheese
tag
OK. De lenne még 1 kérdésem. Szántottam, kultiváltam, és megtrágyáztam a földet hígtrágyával. Ki is jelezte a térkép hogy meg van trágyázva. Zsír - gondoltam, mivel akkor úgy vethetek hogy nem fogy a műtrágyám a vetőgépből. Akkor jött a meglepi, hogy így is elhasználja!
Van erre valami trükk és én vagyok a béna, vagy a játék lett bénán megírva? -
FrezeR
senior tag
válasz
ChuckyCheese #876 üzenetére
Mindenképpen érdemes tenni egy próbát, mert egy rosszul megírt mod alaposan bekavarhat a gyári cuccokba is.
-
FrezeR
senior tag
válasz
ChuckyCheese #874 üzenetére
Nincs bent olyan mod ami ami ezt okozza? Vegyél ki mindent csak az alapok legyenek meg és úgy próbáld meg.
-
ChuckyCheese
tag
Hali!
Mutatnék nektek valamit. Kiváncsi vagyok, meg tudjátok e mondani hogy mi a búbánat baja van ennek a retek kultivátornak!?
Egyébként letöltöttem egy moddolt verzióját is, és az is ugyanezt produkálja...
Mindegy mival vontatom, és mindegy milyen talajon vagy területen. Olyan mintha tized része súlya lenne, mint amire szükség van. Nem értem..
-
Fel
addikt
Ha meforgattad, akkor az már széna, nem kell vele várni. Szerintem meg lehet különböztetni, egy árnyalatni különbség van a színnükben, de tényleg nem sok. A piktogramjaik sem sokban különböznek. Van egy apró csillag a szénáéban, az jelölné, hogy ez a száraz fű...
underdark: Akaszthatsz utána pótot. Érdemes forgózsámolyost használni, vagy félpótot Dolly-val. A merevnyakú kettő és háromtengelyesekkel nehéz forgolódni.
-
underdark
aktív tag
Hi
erre a Krone Big X-re rálehet csatlakoztatni egy pótot?
Régi részekhez volt egy olyan verzió, hogy egyedül is lehetett dolgozniVagy a Class Jaguar az ilyen?
Köszi
-
tutikas
tag
Sziasztok egy kérdésem lenne mikor le kaszálom a fűvet megforgatom akkor az már széna lesz vagy kell még vele várni csak azért kérdem mert bálázás után zöld szinű maradt a 13 vagy 15 bent meg sárga széna szinű volt ha az emlékeim nem csalnak
-
jzsolt79
tag
Gyáh, ilyet akarok a játékba... MOST
-
Zaja2
senior tag
Sziasztok!
Foglalkozik valaki fakitermeléssel a játékban,úgy ahogyan én?
Mármint... Kiközelítés,darabolás - placcon és bedolgozás.
Nálam ez úgy megy,hogy emberkénk kivágja a fát, legallyazza,kihúzom a John Deere vonszolóval,aztán 5-8 méteresekre vágom,amit hátsó hidraulikus rönkfogó csipesszel berakok egy máglyába.Ez így oké,de sajna az a rönkfogó,amit használok,nem ideális erre a célra .Legalább is nem tudok vele úgy dolgozni,ahogy szeretnék.
Nekem arra lenne szükségem,ami 15-ben is jól bevált. Rotátoros,hidraulikusan emelhető,ejthető. (SelfMadeLoggingGrab ,de valószínűleg mát nem lesz folytatva)
17-be még nem találtam meg ezt a modot,de át sem tudom konvertálni.
Ha valaki segítene,megköszönném!Üdv!
-
Palafi
aktív tag
A leírása szerint a gyomnövények eltávolítására használható. Kipróbálva sem lett alatta füves a terület.
-
Fel
addikt
Concrete Rolls Pack. A játékon belül is letölthető.
Ha kimondottan a füvesítés a cél (nem az eredeti állapot helyreállítása), akkor meg vetőgéppel, vagy a 10m-es Einböck gyomlálóval érdemes csinálni. Az így vetett fű kezelhető (trágyázható), és nagyobb lesz a hozama, mint az "útmentinek".
-
BigStraw
senior tag
Valakinek van valami ötlete arra, hogy miért nem müködik normálisan a bérmunka? (Sandy Bay) 1 gazdának tudtam segíteni a többinek nem. Kiírja hogy le lehet aratni, de nincs munka azt írja.
A segítséget előre is köszönöm -
Fel
addikt
Ha valakinek a méret a lényeg: Farming Simulator 17 - The Massive Big Bud Pack DLC Trailer...
-
Wildgreen
aktív tag
Jó kis videó!!!! [link]
-
FrezeR
senior tag
-
Fel
addikt
Ugyan nem mai hír, de hátha kimaradt valakinek: Smell the difference! Oleo SC-8 is coming to FS17. Forradalom a játékiparban!! Illatozó szimuláció...
-
Fel
addikt
válasz
jzsolt79 #850 üzenetére
Gyors keresés után: STOLL LONG PALLET FORK V1.4
Habár.. ez teléhez lehet nem lesz jó...
--------------------------------------------------------------------------------Más...
Régebben nem lehetett a vasúton faaprítékot szállítani? Vagy ilyen funkció nem is volt? Nem nagyon szállítok vasúttal, de valamiért úgy rémlett, lehet aprítékot is pakolni vagonba. Aztán ma rápróbáltam, és jött a kopp... Elvonatoztam a Swanton Sawmill-eg (Goldcrest Valley), és nem találtam lerakodóhelyet se. -
jzsolt79
tag
Teleszkópos rakodókhoz hosszú raklapvillát keresek, amivel 2 raklapot fel lehet emelni biztonságosan. Ami van alapból, ügyeskedéssel azzal is lehet, de a második raklap akkor már nagyon bizonytalanul van rajta. Tud valaki hirtelen fejből ilyenről, hogy honnan lehetne letölteni egy ilyet?
-
Fel
addikt
Big Bud DLC for Farming Simulator 17 now available for pre-order
Előrendelhető a következő "Nagy" DLC. Megjelenés: május 9. -
A töltött vetőgépből visszalehet valahogyan nyerni a magot, meg a műtrágyát? Elakarom adni, és smucigságból nem akarom benne hagyni.
-
ObiGabi
aktív tag
Sziasztok!
Alaptérképen, modok nélkül, legújabb javítással nem lehet a tehénkéknél leborítani a szecskát. F1 menüben nulla töltésiszint és tömörítés, ami logikus, mivel most akarom feltölteni, a képernyő jobb alsó sarkában viszont nem jelenik meg a lerakodás szimbóluma (a pótkocsi van kijelölve).
Ötlet, javaslat?
(Az újjra telepítésen már túl vagyok...) -
vacs
veterán
Az 576 KB oldalán születesnapi 27% akcio van!
Semmit nem kell csinálni, csak tedd a kosárba a játékot és automatikusan levonja a kedvezményt!
Így most 5109 Ft a Farming Simulator 2017 PC (6999 - 1890)!
-
Fel
addikt
válasz
hengelhof #840 üzenetére
Keyboard Steer. Én ezt használom a törzscsuklós gépekhez. Többet tud, mint egyszerűen kikapcsolja a középreállítást. Van benne automata kameramozgás (kormányzás irányába, vagy hátramenetnél visszanézés), állítható az érzékenység. Részenként lehet ki- / be kapcsolgatni (a kameramozgatást rögtön ki is lőttem..), és ezeket a beállításokat megjegyzi minden járműre külön-külön, a külső és a belső nézetre egyaránt. A DC-t nem próbáltam a '17-ben, de ez nekem nagyon bejött.
Más...
Attól, hogy nem pörög úgy a topik, mint valami chat, szerintem még nincs baj. Ha van valami újdonság a játékkal kapcsolatban, úgyis bekerül ide. Ha valaki feldob egy kérdést, akkor arra biztosan kap választ.
Úgyhogy, ha 4 percen belül még nincs reakció, nem kell pánikolni -
válasz
n0tr3adY81 #839 üzenetére
Közben rájöttem, hogy az összeakadással kapcsolatban bekevertem az AutoDrive-val.
Szóval kipróbáltam a DriveControlt. Nekem nem jön be. Tanulhatnék újra vezetni, tolatgatni vele.Inkább kínlódok amikor kell a csuklósokkal. Szerencsére nem sokszor kell. Meg igazából nem erre a megoldásra gondoltam. Azt hiszem a '15-ben volt erre egy mod, de nem emlékszem már a nevére.
Most próbálkozom a fakitermeléssel. Ez a Ponsse igazán dögös járgány. Néztem róla YT videót is. Mármint az igaziról. Eszméletlen. A játékban egy picit el van cseszve a fizikája. Na mindegy. Létezik olyan conveyor, ami triggerel a farönkre is? -
válasz
n0tr3adY81 #836 üzenetére
Köszi mindenkinek!
A Drive Control nem akad össze a GPS-el? -
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
hengelhof #835 üzenetére
driveControl mod
Játékban az "M" betűvel ki tudod kapcsolni az automatikus kormány-középre-igazitást. -
Megőrülök ezektől a csuklós traktoroktól, és rakodóktól. Képtelenség precízen használni. Rángatódzik össze vissza. Nincs valami mod erre? Mondjuk ami áthelyezni a nézőpontot a kormányzott részre.
-
ObiGabi
aktív tag
Üdv!
A szerkesztés alatt álló térképre rátettem ezt a terménytárolót. GE-ben a térképen lévő siló "gameplay" bejegyzését átmásoltam a fenti tároló bejegyzései közé, megnagyítottam a tároló alapjának a méretére a "triggerPas bejegyzést, ill. beállítootam a kezdő és a végpontot. Ezáltal az ide larakott termény megjelenik a készletben, úgy, mintha a silónal raktam volna le, de vizuálisan nem látszik a csomója.
Hogy tudom elérni, hogy látszódjon?
-
Számít valamit a játékban, hogy a traktorra milyen gumit/v. hernyótalpat veszünk? Vagy csak optikai tuning? Ugyan ez a kérdés a súlyozott kerekekkel kapcsolatban. Mire jó?
-
Fel
addikt
válasz
hengelhof #829 üzenetére
Van olyan ami a géphez igazítja a munkaszélesség jelzést: Alignment Helper (az eredeti itt: [link])
Az FS 15-ös verziót "konvertáltam".
Ezzel a moddal egyszerűen két páhuzamos vonalat jeleníthetsz meg (a munkaszélességnek megfelelően). A járművel együtt forog, nem az eszközhöz igazodik.
Be- / kikapcsolás: Ctrl + jobb klikk. A szélességet a Ctrl + egér görgő (0,1 m-es lépés), vagy a Ctrl + Shift + egér görgő (1 m-es lépés) kombinációkkal tudod állítani. -
Elég halottnak tűnik a topik
Mindegy. Azért kérdezek,
Azokat a randa bokrokat semmivel sem lehet kiirtani? Már próbáltam mindennel. Fel is szántottam. Ott maradtak. Ez sem túl életszerű. -
slimsnady
újonc
Sziasztok
Lenne egy olyan gondom hogy egy pár napja a játékban a siloking-el nem tudom felszedni a füvet se belerakni valami rakodóval de a szénát és a silót felszedi csak a füvet nem és így nem tudok takarmányt keverni. Tudna nekem valaki segíteni hogy hogyan tudnám a problémát orvosolni. Már próbáltam több siloking gépet, új játék indítása, sőt még a játékot is újra telepítettem.
Minden segítséget köszönöm előre is.
Tomi -
Tudtok véletlenül bálaátvevő helyet, amit letehetnék a távolabbi földjeimhez, hogy ne kelljen a farmomhoz bebumliztatni a bálákat eladni? 2015-ös mod-ot találtam, de az nem működik.
A letett cuccokat többé már nem tudom mozgatni? Ha még is szeretném akkor el kell adni és újat kell venni?
-
Emlékeim szerint valamelyik régebbi FS-hez volt egy olyan mod, amelyik mutatta a helper vezette a kombájnnak/oknak, hogy mennyire van tele a magtartálya. Így időben odatudtam száguldani leszívni, mielőtt megáll. Az alap figyelmeztetés nekem mindig későn jön, meg van amikor észre sem veszem.
A másik, hogy ha veszek pl. egy gőzborotvát, és leteszem valahová, akkor már soha többé nem tudom elvinni két sarokkal odébb? Ez nem túl életszerű. Vagy van egy gomb amit meg kell nyomni, hogy mozdítható legyen?
-
FrezeR
senior tag
Jön...
Farming Simulator 17 - BIG BUD DLC - Release: 2017. 04. 30.
Drive "The world's largest farm tractor!" Includes 2 Big Bud Tractors and 11 pieces of equipment for farming Simulator 17 (requires the game farming Simulator 17 to Run, Sold separately)
Drive “The World’s Largest Farm Tractor”, the Big Bud 747 and some of the most enormous pieces of farming equipment ever made. Work your fields in a whole new way, and feel the satisfaction of driving the colossal Big Bud tractors!
Gear up with 2 monster Big Bud tractors and 11 new pieces of equipment from iconic brands including Bednar, Great Plains, Grégoire-Besson, Seed Hawk and many others.
• The Big Bud 747 tractor and its smaller brother, the Big Bud 450
• 11 dedicated pieces of equipment to work your fields, with a working width up to 24 meters -
Telda
addikt
válasz
Wildgreen #809 üzenetére
Ez nem tetszik? Én ezt használom és szerintem szépen ki van dolgozva.
-
Wildgreen
aktív tag
Igen próbáltam!! Azokkal működik!! Csak ott meg az a probléma a csatlakozás nem passzol!! Vagy túl magasra emeli és nem engedi le teljesen vagy fordítva!! A felhordócsigán állítottam hogy ne emelje olyan magasra akkor meg a kameranézet megbolondult!! Biztosan én csinálok ám valamit rosszul de már annyit próbálkoztam hogy gondoltam kérek segítséget!!
-
Wildgreen
aktív tag
Sziasztok!! Tudna nekem valaki segíteni? Itt van ez a Claas Lexion 550!! Minden ok vele csak annyi hogy munkást nem lehet felvenni vele!! Írták itt hogy a vágóasztallal van probléma!! Próbáltam már mindent de nem sikerült semmi!! Nagyon megköszönném ha valaki működő képessé tenné!!
[link] -
tutikas
tag
válasz
donmackó #805 üzenetére
Aham köszi észre sem vettem akkor már tudom mi a bibi a sample mod map terrian részét kicsréltem egy már domborzati viszonyokkal rendelkező fs15 ös map terrianjára igy 2 maps volt majd a 17es map terrian részét töröltem és most azt keresi ott voltak ezen png-k most meg már hiába teszem be a mostani terrianba az nem
tetszik neki
mert az csak maps/texture/terrian
-
tutikas
tag
válasz
GrooveHero #803 üzenetére
Köszi de a Pákó az nem Pákó hanem Pako a vezeték nevem(számitógép neve) (vagyis azt irja hogy a pako nevezetü számitógép ducuments mappában a my games részén a farming simulátor17,mods mappa) ,sample mod map -ban a textures terrain részén nem tudja betölteni azaz a ( )-ben lévő rész az lényegtelen mer a modok mapok nálad másnál is ott vannak csak más számítógép néven de azért köszi
-
tutikas
tag
Sziasztok egy kérdés miért nem tudja betölteni? megnéztem a helyén vannak( terrain mappában) ezen diffuse.png_k mégis ezt irja Error: Can't load resource 'C:/Users/Pakó/Documents/My Games/FarmingSimulator2017/mods/SamplemodMap/maps/maps/textures/terrain/grass_diffuse.png'.
Error: Can't load resource 'C:/Users/Pakó/Documents/My Games/FarmingSimulator2017/mods/SamplemodMap/maps/maps/textures/terrain/moss_diffuse.png'.vagy máshová kellene tennem öket? -
Fel
addikt
Jött egy újabb patch: 1.4.4
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Samsung Galaxy A52 6/128GB Kártyafüggetlen + Dual SIM
- Lenvoo M90Q Gen 5 Micro - Mini PC - Core i5 14500T- 32GB DDR5 256GB NVMe SSD -gyári WIFI
- iPad Pro 11" (3rd) Wifi+Cellular Space Grey 128GB
- Eladó Kaon AR1840 WiFi 6 mesh
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 5070 +32GB DDR5 +1-2-4TB NVMe SSD! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes, 100% akku
- Lenovo Thinkpad T480 8-32GB 256GB-2TB
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest