- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vacs
veterán
-
pokers
senior tag
Helló,
Legf@szább bálatároló, amit valaha készítettek FS-be
Ezt kellett volna 19-be is alapból berakni.
Egyébként 1xűen működik. A tároló és az előtte a földön lévő "keret" között letéve a bálákat, egyből beteszi a tárolóba.
Kiszedni pedig a krétás táblánál valamilyen billentyűre felugró választóablakból lehet. Ekkor a kiválasztott bálatípust és mennyiséget kirakja a "keretbe".Ha jól emléxek. De már egy ideje a 19-et próbálgatom
-
apach
senior tag
Hali. Dehogy zavartál össze.
De már herotom van attól, hogy nem bírja R7250 el a játékot, mert épp veri a minimális igényt ram szinten. Így inkább ha többet is kell sajna fizessek, legalább játszhatok vele, velük rendesen. Már ha pl nincs hétközi túlóra, vagy szombati. Mostanság, kb hazaérek hét közben, és ko. Kb alszok ahogy épp ülök állok.
Lenyúzzák sajna az embert fizikálisan. Bár, én idegelősebb is vagyok, így kapom a vizet fel hamar ha olyan van. Pl 2 ember helyett egyedül csinálom a melót. És 10-en pár nő tolja a cuccot rám. :S
-
donmackó
addikt
Csak dombnak felfelé csúszik. A New Holland T8 traki (az erősebb motorral ami választható a boltban) + Tiger 10 LT talajlazítóval jelentkezik. A trakira van téve hátsó keréksúly és elől van egy 2300 kg kiegészítő súly is. Eddig nem tűnt fel hogy csúszik, mert a munkásnál nem csúszott. De most vettem egy szabálytalan földet amit nem csinálnak meg teljesen és nekem kell a szélét befejezni.
-
zsolesz0803
tag
Köszönöm szépen a választ
donmackó neked is köszi, azért ilyen nagy traktorral megyek, mert a kissebb trakik hamarébb felakadtak és az le se tudott róla jönni , le kellett tolni ezzel a trakivalmindeggy akkor megpróbálom a kamiont hátha nem akad fel,
egyébként úgyszoktam hogy a követő modot használom és követi a gép a kombájnt[link] !
-
n0tr3adY81
aktív tag
Vacs kolléga, ne reklámozd azt a tutorialt... Nem teljesen kerek a történet, ráadásul csak pluszmunka.
Ugyanezt a GE is elvégzi önmaga, amit kézzel kell csinálni az az, hogy GE-ben kicserélni a 15-ös lightokat 17-esre, illetve 3 sort kell az xml-be beirni.
Scripteket NEM konvertálja át automatikusan, de már rengeteg korábbi (IC, ToggleAnimatedParts,stb) elérhető.
Igy azokat a kiadott gépekből ki lehet szedni.Jelenleg modder szinten 1000+1 sebből vérzik a 17.
Hibás a Giants Editor, hibás a Maya Exporter, hajlamos a gyári gépekre lua-t dobni.. De elvileg lassacskán jön az 1.3-as patch. -
törölt tag
köszi. próbáltam G:E:-vel automatán átkonvertálni modot fs15öset a 17esbe, van amit sikerült, és van olyan tárgy, amire azt irja,hogy azt az eszközt nemvehetem meg. meg kombajnt is át akartam konvertálni, azis mondjuk sikerült, de hangja nincs neki. és a burgonya, és a répa kiszedő gépek, meg beleolvadnak az alap gépekbe,amik bennevannak, nemtalálom őket sehol, amit átcsinaltam. nemértem.
-
[-HERO-]
senior tag
-
pumukli93
csendes tag
Ez így működött is csak az volt a baj, hogy aki nem admin az nem tud pénzt küldeni, ha egyikünk sem admin akkor sem tudunk pénzt küldeni egymásnak.
@sz.mich
Én a VeryGames.net-től rendeltem egy 6 fős szervert. Kb 10perc volt még létrehozta a rendszer, utána ment is.
Van a Farming Simulatornak egy külön felülete a dedikált szerver kezelője, amit a VeryGames-es felületről érsz el és ott minden beállítást meg tudsz adni. Pályát választani, módokat berakni, mentett játékállást feltölteni. Továbbá be lehet állítani azt is, hogy ha nincs senki fent a szerveren akkor ne teljen az idő.
Amikor felcsatlakozol a szerveredre, akkor a többjátékos beállításoknál be kell lépni egy jelszóval, és onnantól admin leszel a szerveren és tudod állítani a dolgokat ingame is.
Van mobil appja is amivel el tudod érni a dedikált szerver kezelőt.
Kb 1500 Ft egy hónapra.Így hirtelen ennyi jutott eszembe, amennyiben kérdésed van akkor tedd fel nyugodtan, igyekszem majd válaszolni rá
-
vhw
addikt
minden más föld, ami nem a miénk, egy-egy (láthatatlan) gazdához tartozik, aki művelik is azokat (teljesítmény-okokból nem valós időben). mindenesetre a pályát sokkal élőbbé és változatosabbá teszi.
Tehát nem lehet látni a játékostól független npc-ket földet művelni? Csak varázsütésre be lesz vetve egy-egy tábla, aztán időnként eltűnnek (=betakarítják?)
H-h nem lehet ezt legalább kapcsolható/szábályozható funkció szintjén betenni a játékba, hogy igenis lehessen találkozni más dolgozó gépekkel? Hisz maga a játékos is számos munkást vehet fel és dolgoztathat - milyen indok így az, hogy "teljesítmény-okokból"?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest