Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Hatalmas kijelzőt és saját fejlesztésű processzort kapott a Xiaomi Pad 7 Ultra
- Milyen széket vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- ZIDOO médialejátszók
- Amazon Kindle
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Varoz
addikt
válasz
andro1992052 #1181 üzenetére
Nem kicsomagolós a mod esetleg? Van amelyiket ki kell csomagolni, mert mondjuk 2 részből áll a mod.
-
Varoz
addikt
válasz
andro1992052 #1179 üzenetére
A 17-nél már nincs külön mod kategória! Adott gép kategóriájában a sor végére bedobja modokat is.
-
Varoz
addikt
válasz
gabesz.1986 #538 üzenetére
Attól függ melyik térképen van. Amin én vagyok, ott egy helyen van.
-
Varoz
addikt
Kipróbáltam. Az IH Magnum és a nagy Cat között nincs különbség, de pl a Steyr Terrus már nem viszi úgy az eszközt. Szóval van egy maximális sebesség, de ha kellően nagy az eszköz, akkor csak a nagyok viszik annyival. Az Allroundert próbálgattam.
Elé raktam a Forterrát is, de az csak 4-el kapirgált előtte. -
Varoz
addikt
válasz
Atlantis #304 üzenetére
Arról beszéltem, az a forgó. Ez a valóságban is így van. Egyik opció, hogy végig küldöd keresztben rajta, másik, hogy letöltöd ezt. Ezzel az ekével végig megy a föld széléig.
Amúgy akkor ezért nem értettem, hogy mi az, hogy sosem csinálják meg jól, amikor pont, hogy jól csinálják.
-
Varoz
addikt
válasz
Atlantis #294 üzenetére
"a szántást sosem csinálják meg jól"
Nem értem mit csinélsz velük, de nekem szépen felszántanak mindent. Még a nem szabályos földeken is. Egyedül a forgóval* nem tudnak mit kezdeni, de arra meg már van mod is, az Amazone ekéhez.
*Ha nincs meg a forgó, hogy mit jelent, az az ami a 2 végén van, amin megfordul. Az kimarad, azt keresztben szoktuk megszántani.
-
Varoz
addikt
Azzal lehet valamit kezdeni, hogy a megvásárolt géppel ne kelljen a telepre menni? Eddig simán visszaállítottam és csá. De a 17-ben a boltba állítja vissza a rohadék.
Hogy lehetne ezt beállítani, hogy a telepemre állítsa vissza őket? -
Varoz
addikt
válasz
n0tr3adY81 #62 üzenetére
Én mondtam.
-
Varoz
addikt
válasz
McEacrhan3 #59 üzenetére
Azért ennyire nem kell hasra esni tőle, nehogy pofára esés legyen!
Imádnám, ha tényleg ketté hugyozná az FS-t, de eddig ez csak egy szép lufi. Majd, ha lesz kint valami kézzel fogható dolog, akkor lehet mondani valamit. Addig nem. -
Varoz
addikt
Másik topikban találtam, van újabb előzetes.
Tetszik, de sajna ugyanaz a forgatókönyv, mint eddig is, hogy itt-ott reszelnek rajta és ennyi. Inkább ráncfelvarrás ez, nem új játék. -
Varoz
addikt
válasz
n0tr3adY81 #6 üzenetére
-
Varoz
addikt
Zsír!
Nagyon faszán néz ki. Remélem az optimalizációra is rágyúrnak, ne kelljen alá atomerőmű.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Samsung Galaxy A52 6/128GB Kártyafüggetlen + Dual SIM
- Lenvoo M90Q Gen 5 Micro - Mini PC - Core i5 14500T- 32GB DDR5 256GB NVMe SSD -gyári WIFI
- iPad Pro 11" (3rd) Wifi+Cellular Space Grey 128GB
- Eladó Kaon AR1840 WiFi 6 mesh
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 5070 +32GB DDR5 +1-2-4TB NVMe SSD! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest