Hirdetés
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Google Chromecast topic
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
válasz
underdark
üzenetére
Mindig a legfrissebbet. Nem rémlik az a map am, de nekem bejön rendesen ez a map. ez MÁR 2.0v Jogisfelden
-
light011
újonc
Sziasztok!
A járművek fogyasztásán hol lehet állítani?
A beállításoknál csak alacsony és alap van.
4 hektárt arattam le 14 liter gázolajjal ez kicsit valótlan. -
underdark
aktív tag
Hali
Na megneztem a mapokat, talan legjobban a Pine Cove tetszik, de latom rengeteg verzioja van
Melyiket erdemes leszedni? -
Shafi
újonc
válasz
tutikas
üzenetére
Szia.
Az MFS az egy mod könyvtár cserélő programocska.
Telepítheted bárhová. Megnyitás után bekéri az FS17 elérési útját, majd beállíthatod, hogy melyik más útvonalról szedje be a mod-okat.
Eléggé hasznos tud lenni ha map-oként más-más mod-okat használsz
Nem kell mindent betöltened és állandóan válogatnod indításkor. -
guppi2
tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Load mod: Hochsilo_Fertilizer (Version: 1.1)
Warning: Only zip mods are supported in multiplayer. You need to zip the mod Hochsilo_Fertilizer to use it in multiplayer.Error: Invalid placeable type 'Hochsilo_Fertilizer.FabrikScript'
-
guppi2
tag
Még mindig keresem a választ arra , hogy ha meg akarok kettőzni egy lerakható épületet, akkor miért nem jelenik meg lerakáskor?
Most ezt a silót neveztem át . Mégpedig a zip -fájlt, az xml - t, a moddesk - ben az xml hozzárendelést, a moddeskben a nevet.
Játékban látni külön épületként.
Mégsem lehet letenni.
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
Valaki tudja a megoldást? -
-
guppi2
tag
PV 17 - tel most kezdtem játszani.
Milyen billentyűkombináció nyitja meg a menüt?
És ott mit lehet beállítani?
Vannak betonos placcok lerakóhellyel ahol valami üzemeknek kellene állniuk.
Ezeket nekem kell felépítenem? -
tutikas
tag
Sziasztok a vonat sebességét hol lehet növelni mert találtam egy olyant hogy max speed de az hiába írom át nem történik semmi
-
Wildgreen
aktív tag
n0tr3ady Te tudod a választ!

-
guppi2
tag
Ez milyen mód lehet amit itt bekarikáztam ?

-
Wildgreen
aktív tag
Sziasztok!! Érdeklődnék hogy 17-hez van-e trágya mod! Arra gondolok mikor a trágya meglátszik a földön! Mert a manure mod le van töltve de csak olyan nyomot hagy mint pl a műtrágyaszóró! Válaszokat előre is köszönöm!!
-
guppi2
tag
Egy lerakható épületet meg szeretnék duplázni a modok közül.
Megváltoztattam a zip fájl nevét, az xml-ben a nevét, de az i3d hozzárendelést nem.
megjelenik a menüben a modok között külön, a játék indításánál külön, és a játékban is külön a lerakható épületek között.
De ha szeretném lerakni, akkor nem jelenik meg és nem lehet forgatni , illetve megvenni.
Az eredeti épülettel semmi gond.
Valaki tudja , mi lehet a baj?
[link] -
Mike 32
aktív tag
Ha valaki sokat akar játszani akkor ennek fele nem kell, pl mi a fenét keresnék a viz alatt ?
Ha csalni akarok nem játszani akkor biztos kell a teleport a growth control meg mondjuk bezavar a Seasons modba ,de ha van aki igy szeret játszani annak kellenek a feneketlen 1millios köbméteres potok is persze egy 80-100 LE traktor után.
EZ CSAK AZ ÉN VÉLEMÉNYEM ÉS NEM AKAROK SENKIT MEGSÉRTENI IGY ELNÉZÉST
-
guppi2
tag
Egy csomó módra szükséged lehet. A GPS mód például sok segítséget jelent a bérmunkánál.
Javaslom nézz róla videókat és töltsd le.
Van olyan mód amivel be tudsz menni a tavakba és folyókba a géppel : Wehicle water break.
A growth control móddal be tudod állítani az érési időt és a terményhozamot. Például úgy, hogy ha van egy fűvel vetett területed, akkor mire egyet fordulsz már ki is nőtt a fű.
A teleport az F11-el működik.
A Speed player az 5-ös gombbal. Ezzel tudsz szaladni és még ezt is fokozhatod ha nyomod a shiftet is.
A ground modificationnal utakat, földeket lehet csinálni nézz róla videót.
A Career startpoint save mod oda tesz le ahol utoljára befejezted a játékot.
A field sell moddal a földeket lehet eladni és venni egyszerűen.
És még sorolhatnám, hogy mennyi minden van. -
zsolesz0803
tag
Sziasztok letöltöttem ezt a szép nagy mapot [link] és az a probléma vele hogy editorba nem látszik a mappa akár hogy forgatom nem látszik a térkép mit kellene vele csinálni hogy megjelenjen? Játékba működik minden tökéletesen!
-
apach
senior tag
válasz
underdark
üzenetére
ezt is ha gondolod próbálhatod. asszem olyan amibe van hó is. ahogy írtad. Nekem megvan k.. jó. igaz nem 80 évek. de sok cucc stb van rajt. de valószínű lesz újabb változata, mert a kiadó oldalán írtak páran velem együtt a készítőnek, hogy 1-2 dolgon alakíthatna még. Szép map, tágas is, mint az út, farmok, stb. nem szűkös és még multira is megfelelő ha kell.
[[FBM TEAM] JOGISFELDEN 1.0.0]
Pékség stb ezen is van, erre gondoltam. Vasút viszont, nincs.
Ez is príma kis map, 80 évek de tetszik.
Ezt is pl leszedtem. Amcsi map.
-
underdark
aktív tag
Köszi

-
Fel
addikt
-
underdark
aktív tag
hali
egy jó kis egy embernek való mapot tudna valaki Seasons mód támogatással?
lusta vagyok keresgélni
-
Mike 32
aktív tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
map01_trainSystem01.xml megnyitod szövegszerkeztövel és ott van alul a szöveg:
<train>
<vehicle xmlFile="train/locomotive.xml" />
<vehicle xmlFile="train/wagonWoodChips.xml" />
<vehicle xmlFile="train/wagonTimber.xml" />
<vehicle xmlFile="train/wagonTimber.xml" />
<vehicle xmlFile="train/wagonGrain.xml" />
<vehicle xmlFile="train/wagonSugarbeets.xml" />
<vehicle xmlFile="train/wagonPallet.xml" /></train>
Ezeket lehet variálni amelyik tetszik,
-
tutikas
tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Szia de lehet az adott mapot kicsomagolod majd megkeresed bent a map_01 trainSystem1 vagy 2 mod desc xml fájlt attól függ melyik vonaton akarod cserélni a vagont ott megtalálod ezeket az xml-eket locomotiv az a vonat a timber az a fa szállító ezeket ha nem akarod akkor mármint a fa szállítót törlöd a többit vagy amelyikből többet akarsz azt kijelölöd és másolod és beilleszted
t<vehicle xmlFile="$data/vehicles/train/locomotive.xml"/><vehicle xmlFile="$data/vehicles/train/wagonTimber.xml"/>
<vehicle xmlFile="$data/vehicles/train/wagonTimber.xml"/>
<vehicle xmlFile="maps/wagonWoodChips.xml"/>
<vehicle xmlFile="maps/wagonGrain.xml"/>
<vehicle xmlFile="maps/wagonSugarbeets.xml"/>
-
zsolesz0803
tag
Sziasztok egy olyan kérdésem lenne hogy nem lehet valahogy vagont cserélni a vonaton, mert én inkább a terményszállításra akarom használni és pont gabonaszállító vagon csak 1 van a vonat végén, tele van rönk szállítóval az egész szerelvény! Köszi a segítséget előre is
-
Werkly
őstag
Köszönöm az útmutatásotokat!
-
tutikas
tag
Szia mint apach kolléga is írta több féle képpen is lehet elméletileg ha vettél földet akkor azt el kell vetni ha van fent season mod akkor az alt/s bill.kombinációval meg tudod nézni mikor mit kell, lehet vetni, időszaktól függ ha nincs akkor bármikor bár mit na szóval vetés műtrágyázás aratás aztán ha van már szerves trágyád akkor trágyázás /szántás ez időszakos /ha az van beállítva az esc menűben" akkor minden 3-ik aratás után kell mert különben gyengébb lessz a termés aztán kulti ha akarsz ha nem akkor csak simán elveted a mütrágyázás is beállítástól függ hogy hányszor kell amúgy ahogy apach írta az esc menűben van útmutató
-
apach
senior tag
Hali. Vannak sorrendek is pl, mit mikor kel, pl szántás, kultivátorozás, stb, Én falusi lévén sajna már nem igen tudom a sorrendeket ezen a téren, de talán valaki leírja, báár, ha jól rémlik, van játék közben is valamiféle útmutatás, leírás. De nem vagyok benne biztos. Azt hiszem játékban az Esc gomb nyomsz, és valahol ott van valami ilyesmi talán. Én azért nem is nagyon foglalkozok ezzel, mert van olyan kulti és már vető is, ami közvetlen tarlóra is tud vetni. Direkt vetőgép, asszem talán a Vaderstadt vagy milyen vető képes erre. Valóságban is. Szántani multiban jó max szerintem, mert kisebb mapon is szerintem időigényes. Én trágyával, pl vagy műtrágya, vagy pedig HA már van állatod, akkor híg trágya, (pl sertésektől), vagy szilárd marha trágyával beszórom, aztán egy példázott jó kultival megyek, és elintézem. Utána meg permet mikor kel már ki. Viszont, valóságban se vetnek ugyan azt, következőnek ugyanarra a földre, így játékban se igen éri meg, mert pl csökken a mag hozama aratáskor. Vagyis, kevesebbet arathatsz le pl búzát, másodszorra, ugyanarról a földedről. Csak max akkor, ha beszántod ténylegesen. Bocs többiek ha nem jól írom. Max kijavítotok.

-
Werkly
őstag
Ma kezdtem neki a játéknak tehát nem ismerem. Vettem egy földet a játékban. Hogyan lehet gazdálkodni? Eddig csak másoknak "melóztam". Egy rövidke útmutatást adnátok? Kösz!
-
tutikas
tag
Sziasztok az fs 15 bent volt olyan mod ami ki írta hogy milyen vetőmag van a vetőgépben esetleg ha valaki tudja mi a neve az ossza meg velem, vagy egyálltalán létezik ilyen a 17-ben köszi
-
bobalazs
nagyúr
farming simulatorba berakom a modokat akkor nem indul a játék. Lehet az oka a defender? A defenderbe hozzáadtam a onedrive mappát de így sem indul. És ha kikapcsolom akkor sem.
-
Mike 32
aktív tag
válasz
tutikas
üzenetére
Mert rosszul vannak a raklapok beálitva a mappon ,én is sokat szoptam vele de sikerült egyforma méretre állitani. Utána meg a másik cumi a tréler beállitása mert ugye azt is hozzá kell állitani . 3 beállitás van :
1 a rakodás fel 2 a raklapok tetejére is rakni persze ugy hogy ne essen át 3 a poton a lekötözés ami pontos legyen . Ha oda érek a játékkal teszek képeket is, a tréleren is ugy kellet állitani hogy ne lökjék le egy mást igy 2 vel kevesebb fér rá.
-
tutikas
tag
Ez mekkora szopás azon már nem is vagyok kiakadva,hogy a 33 raklapos kamion pótra csak 16 fér fel ok elfogadtam beépitettem ezt a tárolót sz..ptam vele kicsit de nem gondoltam volna hogy a targonca nem fér fel a pótkocsira szóval adtam a sz..rnak egy pofont így is oldalról kell rakódnom csak most így távolabról hogy beépítettem ezt a tárolót

-
B.U.É.K.

-
tutikas
tag
Igen már böngészek ilyesmi raktárt szeretnék mert elég furán néz ki mikor esik a hó és a kartonpapírba csomagolt élelmiszerek meg kint vannak a szabad ég alatt úgy akartam meg oldani hogy mindjárt a raktárba kerülnek és onnéd lehetne elszálítani de semmi normálisat nem találtam
-
apach
senior tag
válasz
tutikas
üzenetére
ezekben az időpontokban voltál ott? A kapuk nyitása csak a következő időpontokban lehetséges: 8: 00-13: 00 és 14: 00-18: 00 Mert ha igen, akkor passz. de leszedem és belelesek mappába, mik vannak benne hozzá esetleg. Hááát, semmi olyat nem találtam benne, amit be kellene elvileg írni vagy másolni, Cseréld le másmilyenre szerintem ha az adott időpontokban se műkszik.

-
tutikas
tag
Sziasztok beraktam a mapomba ezt az[link]épületet de az Istenért nem nyílnak rajt a kapuk GE vel van berakva valamit kell beírnom az adott map xml-jbe köszi a segítséget
-
apach
senior tag
Ehh... Háát, van hibája sajna logban, de CSAK 2. De aki ért hozzá tudja javítani. Én sajna nem tudom.

Error: Adding onCreate loaded object with duplicate saveId BunkerSilo_Silo1
Error: Adding onCreate loaded object with duplicate saveId BunkerSilo_Silo2Hiba: Az onCreate betöltett objektum hozzáadása dupla mentés BunkerSilo_Silo1 paranccsal
Hiba: Az onCreate betöltett objektum hozzáadása kettős mentési BunkerSilo_Silo2 paranccsalGugli fordítóval ezt jelenti.
:S Esetleg tudná valaki javítani? Vagy valami? De, mint írtam, különösképpen játékon hibát játék teszt közbe nem vettem észre!! Bunker silóó. Basszus, az a farmon levő siló lehet. 
-
apach
senior tag
Hali.

HA netán érdekel valakit egy nem túl nagy területű király map, amiben az este míg toltam rajt, meg körbe mentem géppel és átlag 40FPS volt erdős részen is meg farmon is vagy afelett is, (farmon voltam 60Fpsen is fent tartósan. Korhű map.
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
Mike 32
üzenetére
Csak tippelni tudok így látatlanban.. NIL value azt jelenti, hogy absolute nem létezik a "controls" nevű mező. Mindez az AnimatedObjects.lua -ban. Tehát az animált objectből hiányzik valami - gondolom egérrel nyitható kapu. Ez a hiány lehet moddesc, animatedobjects.xml vagy esetleg a UserAttributes részről. Össze kéne hasonlitani egy működő moddal.
-
Mike 32
aktív tag
válasz
Mike 32
üzenetére
Bocs a tejes hiba kod :
Error: Running LUA method 'update'.
dataS/scripts/objects/FieldDefinition.lua(279) : attempt to index a nil value
Error: Running LUA method 'mouseEvent'.
dataS/scripts/objects/AnimatedObject.lua(287) : attempt to index field 'controls' (a nil value)
Warning (Script): Unknown entity id 211850 in method 'delete'. -
Mike 32
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Error: Running LUA method 'mouseEvent'.
dataS/scripts/objects/AnimatedObject.lua(287) : attempt to index field 'controls' (a nil value)Esetleg valaki tud megoldást erre ?
-
puhoska76
tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Laikus-ként kérdeztem,nem mindenki szakértő."ennél nem lehet egyszerűbben" hidd el lehet másik fórumon elmondták mit hogyan,nem nézték hülyének az embert.
-
puhoska76
tag
Valaki esetleg tudja hogy a letöltött map silóinak a kapacitását hol lehet megváltoztatni???

-
Mike 32
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Ezt nem tudtam bocs ,de azért a többiben igazam van.

-
Mike 32
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Nem igazán értem mire célzol de ,hogy a 15 fényesitették 17 néven az biztos.
Senkit nem akartam meg sérteni csak elmondtam hogy a modderek nélkül már csöd lenne
-
Mike 32
aktív tag
Teljesen egyet értek veled fölösleges meg venni mert nincs újitás csak a 15 tupirozták meg 1-2 pluszal meg bele rakták a gépeket amit át vettek a modderektöl a 17 -hez kell a 60 fps min mert ahoz állitották be a kerekek forgását véletlen ha jobb kártyád van akkor is vissza kell fogni 60ra tapasztalatból mondom .HA NEM LENNÉNEK A MODDEREK MÁR RÉG CSÖDBE MENTEK VOLNA JA ÉS VÁLASZOLVA A MODDEREKNEK IS RENGETEGET KELL RENDERELNI NEM CSAK A FEJLESZTÖKNEK ÉS MÉG PÉNZ SE JÁR NEKIK

-
apach
senior tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Hali.
"Bontószökevény" gép írás részedre, csak annyit reagálnék, hogy sajnos amikor a tetves ram 22000Ft egy épkézláb fajta, akkor nem hinném, hogy olyan könnyű lehet az embereknek Újabb gépeket összerakni. Én 2K-t keresek kis híján, de még így is alig tudtam lapot, procit meg ramot cserélni. Most épp valószínű hogy befürödtem egy nVidiás kártyával, bár nem igen volt drága, de akkor is. De hogy mondjam, azt hiszem, én be is fejezem az fs vásárolgatást mert egy tetves, épkézláb formán nem tudtam még EGYIKKEL SEM játszani, egyedülibe. Multit már inkább meg se említem... Azért meg felesleges, hogy álljanak és foglalják potyára a helyet. Nem mint ha sokat foglalnának. 3 db 11-s, 1-1-db 13 és 15 meg 1 db 17 van meg. De visszatérve másokra. Nekem se volt könnyű, és olcsó se a mostani fele cuccom, mert még ssd minimum 250g-s kellene, stb. Ez évről évre tehát esni fog a cégnek. Egyre kevesebben fogják megvenni. Korábbihoz jó volt vga-m, 1g, ddr5, stb, most meg már minimum 1 gigát kértek hogy menjen. Következő már 2 giga követelményű lesz?? A játékok egyik gyenge pontja legalább is az FS nél, a VGA. Tehát, hiába a közel 2 k bevételem itthon, észre se vesszük, és nincs. És akkor még csak ilyesmikre nem is költök gyakorlatilag.
-
n0tr3adY81
aktív tag
A modolhatóság 2(+1) részből tevődik össze:
3D Modell és textúra (ez minden játéknál elemi követelmény)
Ingame (modDesc, xml, store ikonok stb)
+1 a LUA script.A játékbeli shaderek (.xml) a specular kép RGB-je alapján működnek:
R : Reflection map (tükröződés)
G : Ambient Occlusion
B : Dirt (koszolódás)Hogy készül a Giantsnél egy modell?
Készül egy highpoly verziós modell, ami az utolsó csavart is kimodellezve tartalmazza, és erről készül egy ún. Normalmap render (igen, ez a valami_normal.dds), ami a csavar orthographic vetületét tartalmazza. A normal és a diffuse map adja együtt a csavar "látványát". A highpoly modellről készül egy lowpoly változat is, amin már a valóban felesleges visualok nincsenek rajta, ez általában 100-150e polygon (ez a játékbeli modell). És a meglévő diffuse textúrát még tovább javitják Substance-ben / 3DCoatban / Quixelben, ott kapja meg a koszolódást is. Nem mondanám ezt oldschool textúrázásnak, ez a bevett workflow mindenütt
Az, hogy a hardcoded shaderek hogy működnek, arra csak a Giantsnek van rálátása, de nem hinném, hogy a shading system akadályozza a játék fejlődését.. Sokkal inkább a piacvesztés elkerülése. El nem hinnéd, hogy milyen gépeken, milyen fps mellett képesek az emberek játszani

-
Fel
addikt
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
A gépigénnyel kapcsolatban.. Nem lehet, hogy a moddolhatóság ára az, hogy ezen a szinten megrekedt a játék? Annyira nem bújtam a mélyére, de szerintem shadert ez a Giants Engine szinte nem használ. Mindent oldschool textúrázással oldanak meg. Így viszont könnyebb új tartalmat létrehozni külsősöknek is. (A könnyebb,azért idézőjeles... meló az a modellezés / pályatervezés, nem vitás, de így azért egyáltalán lehetséges.)
underdark: Azért MS SAM-et kihagyhatták volna..

-
underdark
aktív tag
nem konkurencia, mert teljesen más játék
de a Farmer Dynasty nagyon hangulatos
még csak early acces, de egy ilyesmi dolgok jók lennének FS-be is
nekem tökre hiányzik, hogy nem lehet alakítani a saját farmomon
telerakhatnák mindenféle lehelyezhető dekor cuccal + a házba belehetne menni és azt is alakítani/áthelyezni stb.
-
őstag
őstag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Nem követtem mostanában, de eddig az érdemi konkurencia hiánya látszott a hozzáállásukon.
Van már valami említésre méltó cím? -
n0tr3adY81
aktív tag
Igy van, ezeket jól látod.
De az éremnek két oldala van, sőt jelen esetben inkább 3.Van egyrészről a Giants, aki kitalálja és leprogramozza az újításokat (1), de azt szem előtt kell tartaniuk, hogy a 8 éves DzsondirPistike12 is tudjon vele játszani = egyszerűsitett játékmenet (2). Mert valljuk be őszintén, SOKAKNAK gondot okoz még a Seasons működése, és itt nem csak a 8 éves korosztályra gondolok. És van a KIADÓ (igen), a FOCUS Interactive, akik egy tollvonással húzzák át a leprogramozott dolgokat (3).
Egyébként dolgoznak modderek a Giantsnek

A hw igényre pedig megint ugyanazt tudom mondani : azzal, hogy próbálják lent tartani a gépigényt, próbálják a régebbi (bontószökevény) PC tulajoknak is elérhetővé tenni.Nem tisztem a Giants-t védeni, de látom milyen brutális munkát végeznek (már eleve a modellezés, mint munkafolyamat).
-
őstag
őstag
Hosszabb kihagyás után nem rég újra kezdtem. A Seasons mod hatalmasat dob az egészen. Már az alap játéknak rég itt kéne tartania. Nem csodálkoznék rajta, ha ez is bele kerülne a következő kiadásba, mint annyi más korábban a modderektől.
Lényegében belőlük él a Giants régóta. Oké, igényesebbek a Giants megoldásai, de nyilván előnyből indulnak. Esetleg felvehetnének pár tucat moddert főállásba. Szerintem már futja rá. Vicc, hogy a raklapokat még mindig a bálaszállítóval kellene vinni ha rajtuk múlna.És ezt a sz@r grafkai motort cseréljék már le... ha mindent fullra húzok a haladóban is 200%- ra, akkor néha kihajtja a GTX 1060-at 95-99% -on. De ugyanazzal a beállítással a pálya más részein csak 65-70%. 95%-on van 130-165FPS (144HZ -es monitoron van értelme) De ha le esik 65%-ra, akkor csak 90-110 FPS. És még így is képes beesni látszólag minden ok nélkül 60 FPS alá pár pillanatra és szaggat. Azért 20 bála meg 10 gép nem annyira extrém képernyő tartalom.
Mindenesetre nagy köszönet a Seasons -ért, ez többet ér mint egy verzió váltás vagy bármelyik fizetős DLC.
Egy x.-ik kombájn vagy pótkocsi remek újítás, de a játékmenetre nincs hatással. Valójában eddig nem is volt értelmes cél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- 3D nyomtatás
- Facebook és Messenger
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- Olcsón! LG 34WR55QC-B 100Hz 21:9 UltraWide USB-C PD Machez is! Gari: 2027.áprilisig.
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4214, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)