Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Milyen videókártyát?
- Új firmware javítja a fekete képernyős problémát a friss GeForce VGA-kon
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike 32
aktív tag
válasz
n0tr3adY81 #1817 üzenetére
Köszönöm akkor tovább nyomozók hátha sikerül
-
Mike 32
aktív tag
válasz
n0tr3adY81 #1810 üzenetére
Érdeklödnék mint moddertöl hogy valamelyik mappon játszottam és volt benne harang szó ,de ugye mindenhol lehetett hallani .Szeretném én is berakni ,de nem találom hogy hova kellene és hogy mindig pl: délben szóljón.Ebben kérném a segitséget hogy hátha tudod vagy tudja valaki ?
Elöre is THX -
Mike 32
aktív tag
válasz
Zsolt1966 #1733 üzenetére
Nem kell kicsomagolni csak TC.ben megnyitni a modDesc.xml és már lehet is forditani a TC mentés után vissza rakja. Csak csinálj mentést az eredetiröl mert ha elszursz valamit akkor legyen eredeti.
<text name="oat"><en>Oat</en><de>Hafer</de><hu>Zab</hu></text>
<text name="rye"><en>Rye</en><de>Roggen</de><hu>Rozs</hu></text>
<text name="onion"> <en>Onion</en> <de>Zwiebeln</de><hu>Hagyma</hu> </text>
<text name="carrot"> <en>Carrot</en> <de>Karotten</de><hu>Sárgarépa</hu> </text>Sok sikert. Egyébként nekem is az adta a mintát a saját maphoz.
-
Mike 32
aktív tag
válasz
n0tr3adY81 #1729 üzenetére
Nem az baj értem én hogy mit irsz ,csak kifejtettem hogy nem biztos hogy annyi bört lelehet huzni belöle .Nem biztos hogy a 100 traki mellé még bele kellene rakni 3 újat. Amugy minden tiszteletem a tied és föleg a munkádért .
Bár ha meg kérdeznénk az itt forumozokat hogy ki játszik az eredeti pályákon és az eredeti gépekkel MODOK NÉLKÜL szerintem nagyon kicsi lenne a szám.Üdv Mike
-
Mike 32
aktív tag
válasz
n0tr3adY81 #1727 üzenetére
Hát énis inkább Pokers-el értek egyet ha nincs érdemi és látványi fejlesztés akkor minek meg venni. Ha egyszer a 13-15-17-hez is elérhető ingyen modként .Az esőben is vele értek egyet azt is bele lehetne állitani mint a minöséget ennyi ,de szerintem az csak duma hogy szar gépen is fusson. Melyik komolyabb gyártót érdekli hogy az új játéka fut-e a 10 éves gépeken hidd el egyiket sem ŐK nem a Magyar szegényebb országokra csinálnak játékot. Ahol nagyobb a vevö kőr oda fejleszt mert ott meg tudják venni a komolyabb gépeket is. Szerinted a windowst sem érdekli és fejleszti a xp -t mert nem funak rajta az új játékok.
Ez nem személyszerint neked szól hanem csak leirtam a véleményem NEM azért nem veszem meg mert nem telne rá ha nem azért mert NEM csinálnak semmi újat amit ne lehetne meg találni modban.
Tisztelettel Mike -
Mike 32
aktív tag
Most megint kiadtak egy agyonrenderelt és részletekben gazdag videot ,de ennek se lesz semmi köze a játék képéhez.Még mindig a 15öt túpirozzák csak ugy mint a 17el majd bele tesznek valamit a mod fejlesztök közül és kész .Én nem várok csodát töle. A garfika semmit nem változót a 15 és a 17 között söt rosszabb let és erösebb gépet követel. a 15ben a játék élvezetes volt 25-30 FPSel is a 17ben már a 60 FPS kell hogy ne kezdjen el szaggatva menni. Akkor hol itt a fejlödés ?
Ez csak az én magán véleményem senkit nem akarok meg bántani. Ne értsétek félre szeret a játékot és szerkeztem is ,de a modderek nélkül már rég halott lenne az FS ugy kb a 11-töl
-
Mike 32
aktív tag
Olyat keresnék hogy grle Coverter ha valakinek meg van és megosztaná azt meg köszönném.El felejtettem a Gains jelszómat és nem birom a hivatalos oldalról leszedni.
-
Mike 32
aktív tag
-
Mike 32
aktív tag
válasz
n0tr3adY81 #1577 üzenetére
KÖSZÖNÖM A SEGITSÉGET
-
Mike 32
aktív tag
válasz
n0tr3adY81 #1570 üzenetére
Nekem nem tudsz valami okosságot erre :[1477]
-
Mike 32
aktív tag
válasz
puhoska76 #1560 üzenetére
Nekem ASUS RX480 8G van és fulon viszi ráadásul 21:9es monitoron. Válaszolva a driver problémákra az ATInak azért vannak problémái mert késöbb tudja hozzá állitani a játékokhoz. Mivel az Nvidia bevásárólja magát a játékba mint ebbe is ,a LOGO ott van az indulásnál. Egyébként ez forditva is igaz csak az NV több játékot támogat ,de az látszik is az árán
NEM AKAROK SE MEGBÁNTANI SENKIT ÉS NEM AKAROK VITÁT SEM CSAK LEIRTAM A VÉLEMÉNYEM
Tisztelettel -
Mike 32
aktív tag
Pontosan a Kavkaz sem 500as hanem lehet böviteni ,de az enyém is 2 millás .Nagyobb nem kell akinek ez teli lesz az biza sunnyog
probálom minél élethübre csinálni és ugy is játszok. A season moddal meg legnehezebben soha nem lesz teli.Pont ez miatt csinálta 4xes mappot mert ha az összes föld az enyém volt akkor sem termet annyi hogy elég lett volna 1 évadra.
-
Mike 32
aktív tag
Ha valaki sokat akar játszani akkor ennek fele nem kell, pl mi a fenét keresnék a viz alatt ?
Ha csalni akarok nem játszani akkor biztos kell a teleport a growth control meg mondjuk bezavar a Seasons modba ,de ha van aki igy szeret játszani annak kellenek a feneketlen 1millios köbméteres potok is persze egy 80-100 LE traktor után.
EZ CSAK AZ ÉN VÉLEMÉNYEM ÉS NEM AKAROK SENKIT MEGSÉRTENI IGY ELNÉZÉST -
Mike 32
aktív tag
válasz
zsolesz0803 #1454 üzenetére
map01_trainSystem01.xml megnyitod szövegszerkeztövel és ott van alul a szöveg:
<train>
<vehicle xmlFile="train/locomotive.xml" />
<vehicle xmlFile="train/wagonWoodChips.xml" />
<vehicle xmlFile="train/wagonTimber.xml" />
<vehicle xmlFile="train/wagonTimber.xml" />
<vehicle xmlFile="train/wagonGrain.xml" />
<vehicle xmlFile="train/wagonSugarbeets.xml" />
<vehicle xmlFile="train/wagonPallet.xml" /></train>
Ezeket lehet variálni amelyik tetszik, -
Mike 32
aktív tag
válasz
tutikas #1439 üzenetére
Mert rosszul vannak a raklapok beálitva a mappon ,én is sokat szoptam vele de sikerült egyforma méretre állitani. Utána meg a másik cumi a tréler beállitása mert ugye azt is hozzá kell állitani . 3 beállitás van :
1 a rakodás fel 2 a raklapok tetejére is rakni persze ugy hogy ne essen át 3 a poton a lekötözés ami pontos legyen . Ha oda érek a játékkal teszek képeket is, a tréleren is ugy kellet állitani hogy ne lökjék le egy mást igy 2 vel kevesebb fér rá. -
Mike 32
aktív tag
válasz
Mike 32 #1424 üzenetére
Bocs a tejes hiba kod :
Error: Running LUA method 'update'.
dataS/scripts/objects/FieldDefinition.lua(279) : attempt to index a nil value
Error: Running LUA method 'mouseEvent'.
dataS/scripts/objects/AnimatedObject.lua(287) : attempt to index field 'controls' (a nil value)
Warning (Script): Unknown entity id 211850 in method 'delete'. -
Mike 32
aktív tag
válasz
n0tr3adY81 #1423 üzenetére
Error: Running LUA method 'mouseEvent'.
dataS/scripts/objects/AnimatedObject.lua(287) : attempt to index field 'controls' (a nil value)Esetleg valaki tud megoldást erre ?
-
Mike 32
aktív tag
válasz
n0tr3adY81 #1415 üzenetére
Ezt nem tudtam bocs ,de azért a többiben igazam van.
-
Mike 32
aktív tag
válasz
n0tr3adY81 #1413 üzenetére
Nem igazán értem mire célzol de ,hogy a 15 fényesitették 17 néven az biztos.
Senkit nem akartam meg sérteni csak elmondtam hogy a modderek nélkül már csöd lenne -
Mike 32
aktív tag
Teljesen egyet értek veled fölösleges meg venni mert nincs újitás csak a 15 tupirozták meg 1-2 pluszal meg bele rakták a gépeket amit át vettek a modderektöl a 17 -hez kell a 60 fps min mert ahoz állitották be a kerekek forgását véletlen ha jobb kártyád van akkor is vissza kell fogni 60ra tapasztalatból mondom .HA NEM LENNÉNEK A MODDEREK MÁR RÉG CSÖDBE MENTEK VOLNA JA ÉS VÁLASZOLVA A MODDEREKNEK IS RENGETEGET KELL RENDERELNI NEM CSAK A FEJLESZTÖKNEK ÉS MÉG PÉNZ SE JÁR NEKIK
-
Mike 32
aktív tag
válasz
n0tr3adY81 #1355 üzenetére
Megoldodót a probléma a Straw harvest addon-nal nem a Season mod és plusz növények volt a gond hanem a Bála számlálót kellet kivenni csak avval akadt össze
-
Mike 32
aktív tag
Fentebb is vannak képek meg tudod nézni
Vagy itt is meg találsz FS17 módok ,megosztások,segitség nyújtás játék] -
Mike 32
aktív tag
Ez hasonló hozzá
FS17_AIVehicleExtensionRemélem sikerül
-
Mike 32
aktív tag
Ugy látom nagy baj nincs az új frissitéssel ,de vannak azért pluszok is pl: a Seasons mod végre vissza adta az ellenállást a jármüveknek
de pl most a széna forgató nem működik nálam próbálom kitalálni miért.A kerekek nem porolnak vagy azt is bele rakták hogy eső után nem porol
Nekem eddig ez az észrevételem ha valaki mást is észre vett ne tartsa magába -
Mike 32
aktív tag
válasz
n0tr3adY81 #1358 üzenetére
Már elöre félektöle hogy most mi nem fog müködni
-
Mike 32
aktív tag
válasz
n0tr3adY81 #1355 üzenetére
Köszönöm a kielégitő választ . Akkor sajna melözöm
-
Mike 32
aktív tag
válasz
n0tr3adY81 #1353 üzenetére
Feljebb irták hogy ingyenes volt 1 darabig ,de ha tévedek bocs
Nálam akkor is össze ömlik sajna -
Mike 32
aktív tag
válasz
n0tr3adY81 #1351 üzenetére
Ha 1x ingyen lehetett tölteni akkor nem warez
-
Mike 32
aktív tag
Véletlen nem a program Files mappába telepitetted mert a win nem enged bele irni
guppi2 :
Ezek nem hó takaritó gépek ha nem akarod takaritani a havat kapcsold ki. Egyébként én ezzel szedem fel:
LS17_Fraese -
Mike 32
aktív tag
válasz
Krsistofhos #1321 üzenetére
Az is lehetséges hogy a vinyo miatt van vagyis nekem az csinál ilyet mert a win lekapcsolja és ha a játék olvasni akar valamit akkor mire felpörög vissza esik még az FPS is ,de nekem nem megy 100% fölé soha sem
-
Mike 32
aktív tag
Esetleg ha valakit érdekell
[FS17 módok ,megosztások,segitség nyújtás játék] -
Mike 32
aktív tag
válasz
zsolesz0803 #1198 üzenetére
-
Mike 32
aktív tag
válasz
tembopapa #1194 üzenetére
Külön van tessék
HOF TANKSTELLE PLACEABLE -
Mike 32
aktív tag
válasz
n0tr3adY81 #1082 üzenetére
Köszönöm a ki igazitást
-
Mike 32
aktív tag
válasz
hengelhof #1078 üzenetére
Nem bonyolult az csak probálni kell.Javitanám a fenti kollega válaszát ugyanis ha beraksz valamit pl: silot vagy raklap gyárat akkor a modDesc.xml kell szerkeszteni a
TEXT részt :
vagy a specilális részt :
A Map01.xml csak akkor kell szerkeszteni ha el is akarod adni .Bocs kicsit hosszú lett ,de remélem érthető
Üdv Mike -
Mike 32
aktív tag
válasz
hengelhof #1053 üzenetére
A tankot lehet tölteni oldalt.Nem tudok linket adni sajna én egy másik mapból szedtem.Season mod meg az hogy vannak évszakok és ugy kell vetni meg aratni évszakonként lehet állitani 3-12 nap között
A négy évszakban simán lehet mindent csinálni lesz rá idő.A sármod meg ez ha még nem ismernéd.
Remélem tudtam segiteni ,de ha kész lesz a map majd felrakom valahova ha kell
Ja az árak a képen a könnyü szint nehéznél brutálisan csökken csak 1/3 da
Közben meg találtam -
Mike 32
aktív tag
válasz
hengelhof #1051 üzenetére
Na én azokat töröltem a mapból de bele raktam a rozs zab hagyma sárgarépa sár most meg a Seasons modot. 95 fajta növény és termék van benne nálam mindig benzin hiány van nem termelek annyit amennyi kellene. Nekem ez van betéve a tankoláshoz :
az árakat meg igy sikerült beállitani
A növekedés szabályozás már nem kell a Seasons modhoz
-
Mike 32
aktív tag
válasz
ChuckyCheese #945 üzenetére
Vissza lehet állitani :savegameBackup -ból a cultivator_density.gdm filét kell vissza irni a mentésedbe
-
Mike 32
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest