Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Hatalmas kijelzőt és saját fejlesztésű processzort kapott a Xiaomi Pad 7 Ultra
- Milyen széket vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- ZIDOO médialejátszók
- Amazon Kindle
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Palafi
aktív tag
Szia!
Még nem próbáltam, de nem hiszem hogy annyira bonyolult. Eddig főleg csak gépeket alakítottam kedvemre, gondolom a map is hasonlóan működik (párat már kicsit módosítottam). Ha egy linket küldenél, azt megköszönném. Vagy ha simán ki lehet venni egy map-ból, amelyik tartalmazza, az is megfelel nekem.
-
underdark
aktív tag
Hi
Tudnatok ajanlani kis mapokat? Egyeduli gamehez kene, mert mar alap is tul nagy nekem
Lehetnek nagy foldek is, csak ne legyen benne sok
Koszi -
FrezeR
senior tag
-
Tudtok valamilyen autoloados konténerszerűséget, ami összeszedi az aprófát, amit utána a darálóba (amelyik pénzért átveszi) beönthetem? Elég macerás kézzel, vagy egyenként a Ponsse-val beledobálni/vágni.
-
Fel
addikt
Pár UAL scriptes szállítóeszköz:
FLIEGL DPW 180
MARSHALL BC / 32
FLIEGL REAR DECK UAL -
Palafi
aktív tag
válasz
n0tr3adY81 #992 üzenetére
Sajnos ez pont fordítva csinálja, mint ami nekem kellene. Nekem trágya kellene végterméknek (hígtrágya + szalma)
-
LaMazZz
tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani vagy linkelni egy jó automata felszedős bálás pótkocsit meg egy körbálázót ami nagyobb körbálát készít mint az alap new holland?
-
n0tr3adY81
aktív tag
-
Fel
addikt
Ez nem teljesen így működik...
A menüben beállíthatod, hogy a segítő honnan töltse után az elhasznált trágyát (műtrágyát, vetőmagot, üzemanyagot, stb...), és a beállított helyről fogja vételezni, ami fogy.
Tehát látszólag a trágyaszóróból nem fogy az anyag, de a tárolóhelyekről igen. Vagy beállítható, hogy pénzért vásárolja, ilyenkor a béren felül jön a vásárlás költsége is.Mellesleg gyanítom, hogy a kérdezőnek nem azzal van gondja, hogy a földekre nem tud elég trágyát kijutattni, hanem inkább az üvegházaknál van híján belőle, így a segítő semmiképpen sem megoldás.
Vagy legalábbis én úgy látom, hogy a földekre szórni a trágyát totál felesleges, illetve annál bármelyik más módszer hatékonyabb a terméshozam növelésre...-------------------------------------
FS '15-höz volt valamilyen komposztkészítős / -keverős mod. Ez nincs még '17-hez?
-
Palafi
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan elhelyezhető objektumot keresek, ami szalma és hígtrágya keverékéből trágyát készít. Már több térképen is találkoztam vele, de külön nem találom sehol.
-
-
Wildgreen
aktív tag
Sziasztok srácok! Az mitől van hogy a gép álló helyzetében lassan csúszik előre a földön?
-
Palafi
aktív tag
válasz
n0tr3adY81 #979 üzenetére
Ezer köszönet!
Hogy a GE miért nincs az eszembe szinte soha?
Az xml-ből már kiirtottam a felirat színválasztási lehetőséget, most tökéletes. -
n0tr3adY81
aktív tag
GE-ben megnyitod, a scenegraph-ban van egy olyan, hogy decal_white. Törlöd, rámentesz, vigyorogsz
Illetve illendő az .xml-ből is kivenni ezt a részt is :
<designConfigurations>
<designConfiguration name="$l10n_configuration_valueWhite" price="0" icon="$dataS2/menu/hud/configurations/config_edition.png">
<objectChange node="0>9|0" visibilityActive="true" visibilityInactive="false"/>
</designConfiguration>
<designConfiguration name="$l10n_configuration_valueColor" price="100" icon="$dataS2/menu/hud/configurations/config_edition.png">
<objectChange node="0>9|1" visibilityActive="true" visibilityInactive="false"/>
</designConfiguration>
</designConfigurations> -
Palafi
aktív tag
válasz
n0tr3adY81 #977 üzenetére
Ez lenne az.
-
Palafi
aktív tag
Sziasztok!
2015-ös megjelenéssel használok egy 2017-es félpótkocsit. Használat közben derült ki, hogy hibásan működik a pót. Ezért kerestem egy másik hasonlót, amivel nincs probléma. Viszont a ráhúzott „bőrön” átlátszik a póton lévő felirat. Próbáltam a felirat file-t átlátszóvá tenni, de akkor nem megy a DDS mentése. Mit javasoltok, hogy tudnám eltüntetni?
-
jani04
aktív tag
válasz
zsolesz0803 #973 üzenetére
Valószínűleg kihagyták a plusz növények beépítésénél a szalma konfigurálását az adott növényekhez.
Amennyiben érzel késztetést ebben megtalálod a megoldást:
[link]Letöltöd és ott le van írva minden.
-
zsolesz0803
tag
Sziasztok olyan kérdésem lenne hogy a multifruitos mapon ha pld zabot rozsot vagy tritikálét aratok akkor miért nem látszik hogy szecskázná a szalmát a kombájn? Semmi nem látszik se szalma rend se szecskázott szalma, esetleg mit lehet vele csinálni hogy látszódjon? Köszi a segítséget előre is!
-
incubuslord
csendes tag
-
jani04
aktív tag
válasz
incubuslord #970 üzenetére
[link]
Ezt használd szerintem. -
jani04
aktív tag
válasz
incubuslord #966 üzenetére
Egyszerűbb amit jozsi252 írt de ha nem menne valamiért.
Kimásolod valahova,szerkeszted,visszailleszted felülírod. -
jozsi252
veterán
válasz
incubuslord #966 üzenetére
Esetleg ha rendszergazdaként nyitod meg?
(#957) jani04
Oksa köszi!
-
jani04
aktív tag
válasz
incubuslord #963 üzenetére
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
incubuslord #963 üzenetére
Egy példa:
data\vehicles\steerable\grimme\grimmeTectron415.xml
<fillUnits>
<fillUnit unit="$l10n_unit_literShort" fillTypes="potato" capacity="20000" />
</fillUnits>Igaz, hogy ez '17, de az elv ugyanaz.
-
incubuslord
csendes tag
Hat valamit vagy nem veszek eszre vagy nem jol csinalom de nem sikerul
-
incubuslord
csendes tag
válasz
n0tr3adY81 #959 üzenetére
Ezzel nem akarok multizni talan majd az uj 17-el.Koszonom a segitseget!Lemezes verzio van es sima Notepad
-
incubuslord
csendes tag
-
jani04
aktív tag
válasz
incubuslord #955 üzenetére
Elnézést ezen átsiklottam:"gyari gep tartalyanak"
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
Gyári gépnek -ha steames verziód van- : steamapps/common/fs15/data/vehicles/steerable asszem. Lemezesre is a data/vehicles/steerable/grimme , és ott lesz a vontakozó .xml. A capacity részt keresd, ajánlott a notepad++ program az xml szerkesztéshez.
Azonban : ha a gyári fájlokhoz hozzányúlsz, akkor valószinűleg nem fog menni a multi.
-
jani04
aktív tag
válasz
Magában a módban amit módosítani szeretnél találod meg.Kibontod a módot és ott van a gép xml fájlja.Abban megtalálod a módosítani kívánt értéket.
[link] -
jani04
aktív tag
válasz
incubuslord #953 üzenetére
Szia.
Gép xml-jében és nem moddesc-jében megkeresed az alábbi sort:<capacity>*****</capacity>.Ott a csillagok helyén lévő számot átírod az általad kívánatosnak tartott számokra,mentés és kész. -
incubuslord
csendes tag
Sziasztok.Tudom hogy ez az FS 2017 topik,szoval elore is elnezest.A 17 meg csak tervben van viszont addig is ujra rakaptam a 15-re
Az lenne a kerdesem hogyan tudnam atirni egy ket gyari gep tartalyanak meretet?Nem akarok nagyon nagy csalast csak pl az automata cukorepaszedot 32e-rol 42.Nezegettem a 15-os topik alapjan az xml fajlokat de nem talaltam semmit.Elore is koszonom a segitseget!
-
Mike 32
aktív tag
válasz
ChuckyCheese #945 üzenetére
Vissza lehet állitani :savegameBackup -ból a cultivator_density.gdm filét kell vissza irni a mentésedbe
-
jani04
aktív tag
válasz
ChuckyCheese #945 üzenetére
Szia.
Melyik map ez? -
jozsi252
veterán
válasz
ChuckyCheese #947 üzenetére
Elfelejtettem mondani hogy körbáláról van szó.
-
ChuckyCheese
tag
Hali!
Na most egy cseppet fura dolog történt velem. Új verzióm van most, ugye a Big Bud DLC miatt. Eddig volt pár egybeszántott területem. Legutóbb vetettem is rá, most éppen cukorrépát. Nade most jön a fura dolog. Az összekötő rész a két terület között hirtelen visszaváltozott eredeti állapotúvá!
Az elvetett növény kinőtt és most elkezdtem felszedni. Erre látom, hogy alatta az eredeti talaj van úttal meg fűvel!Mondom: WTF?
Nem is tudom mikor történt ez, ugye..mert a növények kinőttek, és csak most vettem észre ezt a hülyeséget! Ilyenkor mivan? Kezdhetem újra a szántogatást?
Először arra gondoltam, hogy az miatt is lehetett, hogy egyszer kikapcsoltam az időszakos szántás opciót, mert másképpen nem fértem volna bele a felvásárlási akció időtartamába. (szerk: most jut eszembe, hogy attól nem lehet, mert akkor el sem tudtam volna oda vetni semmit, mert észreveszem, szóval utána keletkezett ez a gbsz)Másra nem tudok gondolni..
Valaki járt már így? Tudja mi lehet?Köszi!
-
Fel
addikt
válasz
jozsi252 #943 üzenetére
Térfogat szempontjából nincs direkt meghatározva a befogadóképességük (pl.: 100.000 liter max), hanem az állatállomány mérete szabja meg. Ráadásul a korlát 6 napra van beállítva, és így közvettetten kapod meg, az állatok napi fogyasztása alapján, hogy az hány liter takarmányt jelent. Tehát a direkt korlát a 6 nap, és ezt szerintem nem lehet módosítani.
-
jozsi252
veterán
Van olyan mód vagy bármi amivel a vályúk végtelen befogadóképességűek lesznek? Vagy esetleg a fájlok között kell valamit átírni?
-
ChuckyCheese
tag
Hali! Haha!
Le frissítettem a játékot. Erre most megint nem megy a talajatalakito mod.. De most egyelőre nem idegesítem magam vele..
Viszont most működik a Knöckerling kultivátor. Nem ugrabugrál mint ezelőtt. Hm..
-
Fel
addikt
Westbridge Hills Map Giantséktől, FS'17-hez.
-
underdark
aktív tag
Hi
Régi FS-hez volt egy olyan hud ami kijelezte, hogy melyik gépet ki és mire használja, ezt keresném 17-hez ha van ill. kattintással vagy gyors gombbal arra a gépre ugrott amire akartam
Köszi -
LaMazZz
tag
Akkor ez most felejtős mert nem sikerült megint.
Paypal-om meg nincs és a játékom se steam-es. -
n0tr3adY81
aktív tag
Részint.. Ez függ attól is, hogy a szlavezető intézeted milyen szlacsomag opciókat ad a kártyához.
Valahol (pl. CIB) külön alszámla + hozzá való netes fizetésre alkalmas kártya van (az sem dombornyomott). És igen kell a CVV / CVV2 kód. Nem akartam / akarok ennyire belemászni.A dombornyomottal viszont biztosan tud fizetni interneten.
-
Fel
addikt
válasz
n0tr3adY81 #933 üzenetére
Nem kell, hogy dombornyomott legyen.
Netes vásárlásra alkalmasnak kell lennie, azaz legyen rajta háromjegyű biztonsági kód. Én MasterCard és újabb fajta Maestro kártyákkal szoktam online fizetni, egyik sem dombornyomott. -
LaMazZz
tag
Sziasztok!
Meg akarom venni a BigBud-ott de nem sikerült a hivatalos honlapon.
Rámentem hogy creditcard aztán kiválasztottam azt amelyiket kell meg a címet is megadtam jól, a kártya adatokat is és a végén kiírta hogy nem sikerült.
Nem a creditcard-ra kellett volna mennem hanem a paypal-ra? A harmadik lehetőség azt se tudom mi.
Tudtok ebben segíteni?
Még sose vásároltam az FS17 honlapján. Nem is steam-es játékom van ha nem lemezes. -
Fel
addikt
válasz
donmackó #930 üzenetére
Nem. Forog a kerekük, és lassan gurulnak. Olyan, mint amikor üresben hagyod a kocsid, kézifék nélkül, gyenge lejtőn.
Talán a fékhatás paraméterezésével van valami. Lehet direkt úgy lőtték be, hogy érezhetően gyengébb legyen a többi géphez képest, hogy így érzékeltessék a nagy tömeget (többet kell fékezni, nagyobb a fékút, főleg a nagy Bud-nál). Mellékhatásként meg jött a gurulás... -
Fel
addikt
Már letölthető a Big Bud pakk a Giants honlapjáról.
A modellek szépek, részletesek, egész jól kidolgozottak. A traktorok közül a kisebbik tetszik. Az eszközök közül mind. Főleg a 8 m-es subsoiler... De a vetőgépek sem rosszak. A kultivátorok közül a FlexiCoil szerintem problémás lesz: marha széles összecsukva is; fordulóknál nehézkes a rövid nyak miatt manőverezni (törzscsuklós géppel megoldható, de mondjuk a nagy Challengerrel gázos..).
Ami hibát eddig észrevettem:
Stuttering... Eddig ilyet nem tapasztaltam a '17-ben. Néha leesik a frame rate, akadozik a játék. Lehet egy kicsit túl részletesre sikerültek az új modellek a remek GE-nek...
A Big Bud-ok hajlamosak elgurulni. -
LaMazZz
tag
válasz
GrooveHero #926 üzenetére
Sztem nem fog úgy menni.
Mert maga a játék nem steam-es.
Max meg kell venni a játék hivatalos oldalán ott is meg lehet, vagy várni még ki nem kerül tudjuk melyik oldalakra ingyen úgy is ki fog egyszer. -
GrooveHero
addikt
Véleményem szerint nem fogják kiadni. Már csak azért sem, mert napjainkra nagyon lecsökkent a dvd meghajtót használók száma. Most már mindenki steam, Vagy egyéb digitális helyről veszi meg, ahogy én is az alap játékot és a kieget is, ami nem volt sztem annyira drága, £12.99 volt steamen. De ha megvan az eredeti játék dvd-n éß megveszed a kieget steamen nem tudom, hogy menni fog e.
-
LaMazZz
tag
Sziasztok!
Szerintetek lesz CD/DVD-és verzió a Big Bud DLC-ből?
Mert nagy a csend róla pedig jöv héten már jön. (ezek szerint nem igen lesz, pont ezért DLC és nem ADDON)
Kiadhatnák pedig egybe a KUHN-nel együtt DVD-én. -
jozsi252
veterán
Sziasztok,
Nem tudtok olyasmi trailert mint a következőn linken levő, csak olyan verzió kellene amibe bármit bele lehet rakni, nem csak pár dolgot.
-
AZ állattartásnál van egy limit, amikor már nem érdemes megtartani a szaporulatot, hanem el kell adni?
Mik a tapasztalatok? -
Fel
addikt
Futószalaggal érdemes a darálóba jutatni a szilázst:
Grimme Quantum a neve. Ha már kiborítottad a földre, akkor kell hozzá a Lizard szalag is, mert azzal tudod összeszedni.
Azok a darálók max 20 köbmétert tudnak fogadni, így ha megteltek, vagy már közel vannak hozzá, akkor érdemes az időgyorsítással játszani (5x-ös elég ahhoz, hogy folyamatos legyen a behordás).
-
chop
őstag
válasz
hengelhof #916 üzenetére
Koszi mindkettotoknek, a vege az lett, hogy rendsodroval osszerakom egy sorba es ugy szedem fel a loading wagonnal. Viszont: keszult rengeteg szilazs (cc. 280 e), na, ezt most telepakoltam egy tipper wagonba es elvittem a Biogas Plantbe. Es azt hittem, hogy hulyet kapok, mert a tipperbol szinten homlokrakodoval kene beleonteni a silokba. Nincs esetleg valami gyorsabb megoldas?
Koszi.
-
válasz
ChuckyCheese #917 üzenetére
Köszi! Hátha jó lesz ez az infó valamikor. Az
nem alszik
-
ChuckyCheese
tag
válasz
hengelhof #915 üzenetére
Ez az érdekes, hogy a modnál semmit. Eleve az eredeti helyen keresi. Tehát a C-n.
Ha viszont a mod könyvtár átírására gondolsz, akkor a gameSettings.xml-ben kell.
Ez a megfelelő sor: <modsDirectoryOverride active="true" directory="K:/Games/FS17mods"/> (ez az én saját elérési utam)
-
Ha nagy területet akarsz lekaszálni, akkor egy Krone Big M mögé akasztasz egy rakodókocsit. Amennyiben kis területen, illetve zegzugos helyeken akarsz nyírni, akkor meg egy Krone BIG X580
Ehhez venni kell még egy Xdisc 620 takarmánygyűjtő vágóasztalt. Mögé akasztasz egy pótkocsit, és uccu.
Csak vigyázz, mert ha megtelt a pót, és magába kezdi gyűjteni a füvet, akkor, ha elmész egy üres konténer, vagy pótkocsi mellet, szó nélkül átfújja oda a füvet, te meg keresheted hol lehet. -
válasz
ChuckyCheese #912 üzenetére
Gratulálok!
A modnál hol és mit kellett átírni? -
Fel
addikt
A felszedőkocsik, és a szecskázók rendfelszedője is 3 m-es szélességgel dolgozik. Nagyon nem is van értelme a nagyobb munkaszélességnek.
Érdemesebb kaszálás után rendsodróval összeterelni a füvet egy rendbe, és akkor nagyobb mennyiséget gyűjthetsz össze.Úgy rémlik, 200 köbméter után már engedi lefedni (természetesen, ha kompaktálva van).
-
chop
őstag
Sziasztok,
a lenyirt fu osszeszedesere van valami hatekony megoldas vagy a 3 m munkaszelessegu loading wagonnal lehet csak osszegyujteni?
A masik kerdesem pedig az lenne, hogy zsilazs keszitesehez minimum mennyi fuvet kell behordani a bunkerbe?
Koszi.
-
ChuckyCheese
tag
Na..megtaláltam az egyetlen modkészítőt, aki máshogy csinálja mint az összes többi..
Bemásoltam az eredeti mod könyvtárba a C-n és most működik... A configba átírtam a mod könyvtárat nemrég hogy olyan partíción legyenek a modok ahol el is férnek. Mert a C-n már kifogytam a helyből!
Ezt a változtatást mindegyik mod tudomásul vette. Ez az 1 nem! Megint tanultam valamit.. -
Nos letöltöttem a legújabb verzióját ennek a modnak. 1.0.0.5 azt hiszem. Szóval nekem ezzel vita nélkül működik. Nem tudom nálad mi lehet
// talán vmi hardveres cicó?
-
válasz
ChuckyCheese #906 üzenetére
Sajnos a verziószám átírása csak arra volt elég, hogy egyáltalán látszódjon a listában. A játék végtelen ideig töltődött miután aktiváltam, és elindítottam. Amikor csak ez a mod volt engedélyezve, akkor elindult a játék, és működött is. Valamelyikkel összeveszik. Nincs erőm kimazsolázni melyikkel.
Talán a játék frissítéseivel inkompatibilis valami neked. Nekem még az 1.4.2 van fenn.
Most néztem, hogy amikor nekem nem töltődött be, hajszálra ugyan azt a hibaüzit produkálta (log.txt) mint neked -
ChuckyCheese
tag
válasz
n0tr3adY81 #907 üzenetére
Teljesen szűz, gyári mapon is próbáltam. Kizárólag az az 1 mod lett betöltve. De mostmár az 1.0.0.5 verzióval be sem tölti a mapot, mert a "kezdés" gombra kattintva összeomlik minden. Valami GIANTS engine akármi szöveggel.. Szóval vannak itt érdekességek..
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
ChuckyCheese #906 üzenetére
Igy látatlanban még arra tippelek :
- összeakad egy másik terrain mókoló moddal (groundResponse, dirty)
- a map amivel próbálod tartalmazza a multiterrain angle-t -
ChuckyCheese
tag
Most jön a legjobb rész! Jött hozzá frissítés. 1.0.0.5-ös verzió. Na mondom, végre van remény hátha elindul! Erre most map betöltéskor elszáll maga a játék: "Giants engine blablabla"..
Hát ez kész.. -
ChuckyCheese
tag
válasz
n0tr3adY81 #902 üzenetére
Igen. 1.4.4.
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
ChuckyCheese #897 üzenetére
Az nem derül ki, hogy fent van-e a legutóbbi patch. Első körben érdemes lenne azt megnézni / frissiteni.
Ahogy Palafi fórumtárs irta : alap mapon modok nélkül hibátlanul megy, tehát nem hibás a mod. A descvert felesleges irogatni, nem fog attól megjavulni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Samsung Galaxy A52 6/128GB Kártyafüggetlen + Dual SIM
- Lenvoo M90Q Gen 5 Micro - Mini PC - Core i5 14500T- 32GB DDR5 256GB NVMe SSD -gyári WIFI
- iPad Pro 11" (3rd) Wifi+Cellular Space Grey 128GB
- Eladó Kaon AR1840 WiFi 6 mesh
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 5070 +32GB DDR5 +1-2-4TB NVMe SSD! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 / 8/128 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest