Hirdetés
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VR topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
pokers
senior tag
Helló,
Legf@szább bálatároló, amit valaha készítettek FS-be
Ezt kellett volna 19-be is alapból berakni.Egyébként 1xűen működik. A tároló és az előtte a földön lévő "keret" között letéve a bálákat, egyből beteszi a tárolóba.
Kiszedni pedig a krétás táblánál valamilyen billentyűre felugró választóablakból lehet. Ekkor a kiválasztott bálatípust és mennyiséget kirakja a "keretbe".Ha jól emléxek. De már egy ideje a 19-et próbálgatom

-
pokers
senior tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Dehogy veszem magamra

Csak már többször, többen leírtuk, hogy amit Giants csinál "új játék kiadása" címszóval, azt a többiek elintézik egy patch-el vagy dlc-vel.
Hirtelen az ETS2 jut eszembe. Ők se adják el kétévente ugyanazt, pedig sok újítás, tartalom került már bele az eredeti kiadás óta. És valljuk be őszintén, FS13 óta nem fejlődött akkorát a játék, hogy indokolna egy teljesen új tartalom teljes árú kiadását.Ezen a woodenPC dolgon meg sztem már átléphetünk, mert fogadni mernék, hogy a vásárlók többségének olyan a gépe, hogy simán elbírná az esős dolgot.
-
pokers
senior tag
Végigolvasva, ismét az az érzésem, hogy a már FS13 óta tartó újabb bőr lenyúzása lesz az FS19 is

Semmi extra dolog nem kerül bele, ami miatt újabb 35EUR-t kiadjak.- You can build your farm from the ground up. And expand on it.
Eddig is ha valaki építész vénáját akarta kiélni, rengeteg lehelyezhető épületet pakolhatott a mapra.- Lime has been added.
Mod formájában eddig is létezett.- There is a limit on how many animals you can put in one stable.
Tényleg "hatalmas" fejlesztés
- The working speed and the strength of tractors will decrease over time.
Ez is már egy létező mod szerintem FS13 óta- Giants is working on stopping the rain leaking through roughs. 90 % done.
2018-ban szégyen, hogy ez még mindig nem megoldott
- Vehicle interior will have cab lighting and dashboard illumination
Az igényesebb modokban már FS15 óta megvan- Giants are talking to the Courseplay developers. Not for integration, but for compatibility.
Alapból tartalmaznia kellene már a játéknak, de itt is az látszik, hogy némely modkészítő ügyesebb, mint a Giant. Arról nem beszélve, hogy irl évek óta kérhető opció a gps-es önvezető funkció.És ami NEM lesz benne, pedig mindenki szerintem ezt várná a legjobban:
- Deformable / Dynamic ground (But, but, but: Giants is working on it)
A Spintiresbe mióta is van már meg az a feature? No comment...Szóval belőlem biztos nem fognak kiszedni újabb 7-8e Ft-ot, marad a virágbolti verzió. Eddig támogattam a fejlesztőket, megvettem a játékot, de azt látom nem igazán fejlesztenek érdemben.
-
pokers
senior tag
válasz
forras2
üzenetére
Egyfajta okos munkás. Be lehet állítani minden műveletet, útvonalat, amiket utána önállóan csinál.
Be lehet állítani pl, hogy a földről magától hordja tárolóba, vagy leadóba a terményt, leönti, visszamegy a földre, vár a kombájn jelzésére, ha megtelik a kombi, odamegy, átveszi a terményt és újra elmegy leadni.
Nagy mapokon, nagy földterületeken nélkülözhetetlen, ha nem multiba játszik az ember.Itt egy jó yt sorozat a működéséről: [link]
-
pokers
senior tag
Azért valami alakul
FS17 vs FS19 -
pokers
senior tag
Jött és sajnos vesztett a konkurencia

Kipróbáltam, de 1 óra után feladtam. Akkora lagok, akadások vannak, hogy nem akartam elhinni. Azt hittem a gtx1070 nem bírja az ultrát, amit kétlek, visszavettem high-ra, de a durva akadások megmaradtak. Szóval nem tudom mitől lehet.
Az a benyomásom, hogy kiadtak egy optimalizálatlan játékot, mert már így is folyamatos csúszásban voltak.Remélem a Giant ősszel valami nagyot gurít a 19-cel, meg az új játékmotorral. (Bár ezek után továbbra sincsenek rákényszerítve, hisz a konkurencia sehol sincs sajna...)
-
pokers
senior tag
Én mindenképp az nvidiát javasolnám. Nekem a nagyobbik, 1070-es tesója van, de az elmúlt másfél év alatt egyszer sem volt vele baj.
Az, hogy a régi gt730-as errorozott, valószínűleg már eleve valami nyűgje volt.
Plusz pont, hogy az nvidia driverek folyamatosan frissülnek, nincs velük baj. Míg amd-nél elég sokat olvasom a driver hibát. -
pokers
senior tag
Seasons mod
Az állatok csak tavasszal és nyáron szaporodnak, ha jól emléxem, és a termelékenység "átváltozott" egészséggé. Ez utóbbit nem tudom mi befolyásolja, mert még sose sikerült 100%-ot elérnem, pedig folyamatosan van mindenük
-
pokers
senior tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Már nem az 1.5.1 a leguccsó pecs

Azóta kijött az 1.5.3:Farming Simulator 17 Update 1.5.3
[ADDED] Vehicle arm sensitivity option (1.5.3)
[FIXED] Care wheels for missions (1.5.3)
[FIXED] Subsoiler in missions (1.5.3)
[FIXED] Pöttinger Mex 5 (1.5.3)
[FIXED] Rain on Estancia Lapacho (1.5.3)
[FIXED] Multiple fertilizer states (1.5.3)
[TWEAKED] Visual of various for vehicles (1.5.3)
XB1/PS4 [ADDED] Support for future mod releases (1.5.3)
XB1/PS4 [FIXED] Input bindings added by mods (1.5.3) -
pokers
senior tag
válasz
puhoska76
üzenetére
Itt valószínűleg olyan raklapot (palette) kér, amit a mapon valahol, valamelyik üzemben tudsz legyártani. A raklap előállításához pedig alapanyag kell, amit a fűrészmalom állít elő. A fűrészmalomba pedig a kivágott, legallyazott fát tudod leadni.
Nem írtad ez melyik map, de pl az LS Great County mapon így működik az üvegház. -
pokers
senior tag
Úgy tudom dobozost, -ha a "Collector's Edition"-re gondolsz- nem árulnak Mo-on, csak lemezest.
A különbség pedig jól látható a képen.
Választható opció még a Steam-es verzió, ha öcsédnek van Steam fiókja.Alapból kezeli a játék a kormányokat, xbox kontrollereket, de itt kb 98%-ban billentyűzet+egér kombóval játszunk.
-
pokers
senior tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
A szerző még nem adta ki 17-re, ezt valami túlbuzgó modder tákolta össze, de ahogy olvasom a kommenteket, nem is sikerült neki, használhatatlan.
Szóval még nincs courseplay 17-re
-
pokers
senior tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Ez mindenkinél előfordul. Ennyire okos lett az okosított munkás

Majd ha végre már kiadják egyszer a courseplay-t 17-re, az megoldja ezt a problémát.
Addig marad a gps mod. -
pokers
senior tag
Visszaszívom!
Nem a patch hülyítette meg a játékot, hanem a RealTime v2.0.2 óra mod, amit használtam.
Töröltem, amíg nem javítja a szerző, most tökéletesen megy minden az 1.3-as patch-el. -
pokers
senior tag
válasz
[-HERO-]
üzenetére
Nálam is random időközönként leáll a Giant Engine, pedig nálam sincs olyan mod, ami hibás lenne. Először a webrádióra gondoltam, hogy írtam be plusz adókat, de miután töröltem, azután is leáll a GE

Nagyon kellene már egy pecs, mert sok bug van, többek között az idegesítő munkás, hogy simán ráfordul a már bevetett sorra
-
pokers
senior tag
Az nem lehet, hogy épp azért nem találja mert B: meghajtón van?
Még a régi időkből az A: és B: meghajtók voltak a floppy lemezes meghajtók, a hdd, ssd particiók a C:-től indultak.
Azt nem tudom, hogy azóta ezt "törölte" volna a Microsoft, de eddig amennyi gépet telepítettem, mindnél C:-től kezdődtek a hdd-ssd meghajtó-címkézések. -
pokers
senior tag
Itt csak arról nem esett szó, hogy milyen nehézségi szinten játszotok, hogy ennyire jön a pénz.
Én nehéz szinten kezdtem el a sosnovkát (nekem is jobban bejön, mint az amcsi map) és itt alig van hozam, pedig meg van ekézve a föld, meg van szórva amennyiszer kell, mégis a kezdő pót meg se telik a kis földekről betakarított szójababbal. -
pokers
senior tag
Ajánlom figyelmedbe az F1 billentyűt, amivel be/ki tudod kapcsolni a súgópanelt, amin szerepel a billentyűkiosztás.
Igen, pár helyen változott a megszokott billentyű, még a törzsjátékosoknak is szokni kell.
Egyébként Z-vel tudod 17ben a magot változtatni, illetve Q helyett I-vel billentesz. -
pokers
senior tag
Vizet miben tudok szállítani? Mert ami van kis tartály utánfutó, hiába állok oda a kúthoz, nem történik semmi.
-
pokers
senior tag
Srácok!
Eltűnt A fícsőr!!! Felkapcsolom a világítást és nem akad meg a játék

Igaz, változott is a renderelő, eddig ugye OpenGL-t használt, most Dx11-et. Legalább is nálam.Egyelőre a bónusz két trakit nem látja a játék, de aki nem kapott, az se veszített sokat, mert sztem napokon belül kikerül a netre, mert a kód csak a letöltéséhez kellett.
-
pokers
senior tag
Az már most látszik a videókon, hogy a kultizott és vetett textúra között szinte nincs különbség

-
pokers
senior tag
Lehet már tudni, hogy erre is lesz Tescos első napi akció, mint a 15-nél volt?
-
pokers
senior tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Teljesen egyetértek. Mást sajna nem lehet várni a giants-től. Hanyadik bőr is lesz, amit ugyanarról lehúznak?

De az a cgi vidi nagyon jó volt, jót röhögtem rajta, mikor írtad

Új hozzászólás Aktív témák
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fotók, videók mobillal
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Zyxel NAS326
- Vicces képek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ezt kellett volna 19-be is alapból berakni.

Már a fenti Volvo kamion végsebessége is kicsit túlzás, de hogy egy traki menjen olyan gyorsan