- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jó lenne, ha ez a monitor megtalálná az útját Európába
- TCL LCD és LED TV-k
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autóhifi
- Megszaladt az AMD új csúcsprocesszorának árazása
- nVidia GeForce RTX 2080 Ti (TU102)
-
PROHARDVER!
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz
Achill3uS
üzenetére
Itt, van EU -s shop, tax included, es a kiszallitas is csak £10. Elorendelest ir UK -ra, nem tudom mennyi idobe tart kihozni.
Talaltam 20L -es Dewart Amazonon £180 -ert, szoval lehet nem kuzdok azert, hogy az enyem megint kikeruljon, az egyebkent is javitott.
De eloszor DICE, azzal meg nincs tapasztalatom, bemelegitesnek jo lesz. Tobbit privatban megbeszeltuk.
Csak nem tudom elengedni ezt, bar szeretnek megmaradni csendes amator, ahogy eddig. De most majd talan postolok par eredmenyt.

Sokat filoztam, hogyan legyen, eloszor a cold freezer -en gondolkodtam, --35 fokos fagyalloval. De tul sok macera es hely kell a cuccnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Crimson Desert
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Napelem
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27% - Kezdő GAMER PC! i7-4770 / GTX 1660 Ti / 32GB DDR3 / 240GB SSD / Corsair 450w!
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest