Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Achill3uS

nagyúr

köszönöm subi :D :R

hat igen, ez egy hatalmas dobás. de irják, hogy a korai post fázisban amikor táp lekapcs után olvassa ki a default feszeket a legnagyobb köze a dmi fesznek van hozzá és ha jól emlékszem sofos-ék eredményeinél a soc force lapokon mindig ki van vezetve egy kábel+trimmer amire dmi van irva szóval szerintem ezt ők meg tudják maguknak csinálni ugyanezzel a moddal amit az Apex lap alkalmaz sorozatgyártásban:

hogy ezt ők miért nem csinálják meg? minek? egy olyan lapon amit nem adnak ki 2 generáció óta és csak a polcra fejlesztik? már meg sem lepődök. nem tudom mi van velük, hogy ekkora válságban lehet a MB részleg.

kicsip: köszi. persze, néztem léggel: alapon prime smallfft alatt 85 fokra melegszik egy alpenföhn matterhorn pure alatt 2 ventivel. tuningra 5GHz 1.25v prime alatt azonnal 100 fok és 1 perc alatt eldobta.
    mindez delid után kb 10 fokot csökkent és ugy már 5 percet ment 90-95 fok között a prime smallfft tovább nem kinoztam. szóval delid után vizzel biztosan 24/7 5gézán stabilan járatható. ez azért bőven veri a legjobb 7700k-imat is, és ez egy random 7740X :K

megvannak még a "menő" gskill bdie-aim is, nem adtam el őket. ezt a TeamGroup 4133c19-es kitet OPB-től kaptam az X299-hez tesztre, de egyelőre úgy néz ki ezek nem alacsony időzitésre vannak binnelve hanem a magas órajelet szeretik, szóval superpizni szinte biztos, hogy nem ezekkel fogok.

egyelőre a lap jegesedése az ami a legjobban aggaszt, hogyan fogok egy több órás sessiont kihozni belőle, de a maximus xi-nél is sikerült megoldani, bizok benne, hogy bejön amit kitaláltam.

Új hozzászólás Aktív témák