Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Raspberry Pi
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Vezetékes FEJhallgatók
- Specifikus előnnyel hirdeti az AMD a Ryzen 7 9850X3D-t
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- SSD kibeszélő
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
PROHARDVER!
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
jones965
Modder
Vegyes érzelmekkel vagyok túl a várva várt nagyágyúk találkozásán. A videó kártya, mely az Asus-tól érkezett, hozta a korábban már ln2 alatt pretesztelt órajelet-sőt-, a cpu viszont most ismét rakoncátlankodott, és vantage alatt 54xx mhz felett rendre elhasalt, ami ismét a tökéletlen kontakt eredménye.
A teszt azzal indult, hogy istennek sem akarta látni a quad channelt, így ennek hiányában a 3dm11-et, egyik nagy kedvencemet a következő tesztelésre hagytam meg. 2 eredményt sikerült elérnem, FS-ben 1907mhz-en, míg vantage-ban 1850Mhz-en. A gpu 1907Mhz-hez 1,65V-ot kért, a bench -108°C-ról indult, és -70-ig melegedett vissza a tesztek végére. Csoda hogy ezzel a kis pottal ( EKSF3D) tudtam kellően hűteni. Megkísérlem a bűvös 2Ghz- átlépését még a héten, szerintem benne van ebben a vga-ban.
A plasti dip-el kezelt rendszer remekül teljesített, egy árva fagyás pont nem volt a cpu és gpu körül. 25 liter nitró 3 óra alatt elpárolgott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Raspberry Pi
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Arena Breakout: Infinite
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Huawei Watch Fit 3 Okosóra!
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest