Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Achill3uS

    veterán

    válasz #35434496 #7741 üzenetére

    akkor haladjunk sorjában.

    hwbotprime trükkös benchmark, nem feltétlen az első futtatásra adja a legjobb pontszámot, és nagyban befolyásolja a java verzió is amit használsz, azonkívül raw cpu clock. memoriát és uncoret visszaveheted lazára.

    szigeteléskor mindenhova tömj minnél több rétegű szilviát. a képen amit feltöltöttél látszik, hogy a borda lefagy és tovább megy a hideg a kondikra és a nyákra is. tömj papírt a kondik és a borda közé mindig. de ha ilyen kis terhelést és feszt adsz neki akár le is veheted a full bordát, el kell birnia a vrmnek nélküle a terhelést ln2 mellet. plusz ventit is tennék oda ami fujatja és nem engedi ennyire lefagyni.

    de a venommal most már nem az első eset hogy gondod van, lehet, hogy nem való neked. mármint ha nem vagy sikeres vele, szigetelési problémák vannak, lehet, hogy ki kéne próbálnod egy másik potot aminek kisebb a talpa, kezesebb. sokan mondják, hogy AMD-re a legjobb, de Intelnél a nagy talp miatt bizony csinál probémákat, pl felfekszik vagy jobban fagyasztja a vrm-et. de alapvetően egy vazelin vagy plastidip-es kezelés már nekedis jóval megbízhatóbb körülményeket jelentene. én abszolút megértem, hogy nem akarod összekenni a lapot, de ezt neked kell előbb utóbb mérlegelni mennyire akarsz elmélyülni a témában. nekem a tesztlapjaim semmi másra nincsenek használva csak ln2, így nem szempont, hogy nyomot hagy-e de az üzembiztosság nitro alatt fontosabb.

    szerk. modoknak duplikáltam bocs.

    [ Szerkesztve ]

    "De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)

Új hozzászólás Aktív témák