- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen asztali médialejátszót?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Raspberry Pi
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
-
PROHARDVER!
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
üzenetére
akkor haladjunk sorjában.
hwbotprime trükkös benchmark, nem feltétlen az első futtatásra adja a legjobb pontszámot, és nagyban befolyásolja a java verzió is amit használsz, azonkívül raw cpu clock. memoriát és uncoret visszaveheted lazára.
szigeteléskor mindenhova tömj minnél több rétegű szilviát. a képen amit feltöltöttél látszik, hogy a borda lefagy és tovább megy a hideg a kondikra és a nyákra is. tömj papírt a kondik és a borda közé mindig. de ha ilyen kis terhelést és feszt adsz neki akár le is veheted a full bordát, el kell birnia a vrmnek nélküle a terhelést ln2 mellet. plusz ventit is tennék oda ami fujatja és nem engedi ennyire lefagyni.
de a venommal most már nem az első eset hogy gondod van, lehet, hogy nem való neked. mármint ha nem vagy sikeres vele, szigetelési problémák vannak, lehet, hogy ki kéne próbálnod egy másik potot aminek kisebb a talpa, kezesebb. sokan mondják, hogy AMD-re a legjobb, de Intelnél a nagy talp miatt bizony csinál probémákat, pl felfekszik vagy jobban fagyasztja a vrm-et. de alapvetően egy vazelin vagy plastidip-es kezelés már nekedis jóval megbízhatóbb körülményeket jelentene. én abszolút megértem, hogy nem akarod összekenni a lapot, de ezt neked kell előbb utóbb mérlegelni mennyire akarsz elmélyülni a témában. nekem a tesztlapjaim semmi másra nincsenek használva csak ln2, így nem szempont, hogy nyomot hagy-e de az üzembiztosság nitro alatt fontosabb.
szerk. modoknak duplikáltam bocs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel I7-5960X
- Újszerű - INTEL Core i7-9700K 8mag 8szál max. 4.9GHz LGA1151v2 CPU processzor + UHD Graphics 630
- AMD Ryzen 5 3600 BOX - Új, Gari 2028.08.06. - ig - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Hibátlan - INTEL Core i7-7700K 4mag 8szál max. 4.5GHz LGA1151v1 CPU processzor + HD Graphics 530
- HP ZBook Studio G8 i7 32GB RAM 1TB SSD RTX A3000/Garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
- Xiaomi Mi 11 T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest