Hirdetés
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
- Rosewill "kockák" az egyedi NAS vagy házi szerver összerakásán gondolkodóknak
- Milyen monitort vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Projektor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- LG LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Rosewill "kockák" az egyedi NAS vagy házi szerver összerakásán gondolkodóknak
-
PROHARDVER!
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
jones965
Modder
Ma kora este megejtettem az újonnan szerzett 6700K cpu LN2 tesztjét. Mint ahogyan azt sejteni lehetett a pretesztekből, sokat nem vártam tőle. Sajnos ez be is igazolódott, ugyan 5800 Mhz felett 4 magon mint a cövek megállt. Ott viszont a futtatott cpu tesztek gond nélkül lementek. 2 szálon 5900 mhz-et kipréselt még magából, de ennyi is volt a max órajel, egy mhz-el nem ment többet.

A másik, hogy a tesztelésre összeállított Hero lap nem viselkedett hősiesen, ugyanis BIOS mentések után a lap leállt, és csak bios resettel indult el, így ez a lap kiesett a tervezett sessionból.
Ennek ellenére kíváncsiságból lefuttattam az extrem lapban a Kingston kiírású bencheket, amelyek az alábbi eredményeket hozták.XTU 5Ghz
XTU 5,8Ghz
3dm11 physics teszt
A Hero lapot megpróbálom életre kelteni, aztán megismételni a bencheket, utána ez a cpu is megy piacra.
Az csak az én szememet bántja, hogy Nacho_arroyo physics eredményének a képmentésén nem látszik egy cpu-z képen sem a verzió szám?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core I5 14500 - 14mag/20szál - Új, bontatlan - Gari 2027.03.11. -ig - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core I9 12900KF - 16mag/24szál - Új, bontatlan, 1 év gari - Eladó!
- Intel Core I9 14900KS - 24mag/32szál - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus Master RTX 3070 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest