Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Achill3uS
üzenetére
Eddig ami le is futott teszt 1826MHz volt a legjobb. Most EVBot-al a kèt teszt után ismét 3DMark 11 futott 1927MHz gpu-val 1.64v mellett de a 3. Tesztnél egyszer csak fagyás aztán jött a kép ki kèp be tánc. Gondolom ekkor fagyott szét a pci e foglalat alja -96fokon.
Legközelebb halálraszigetelem ott is. Mark 13 lényegtelen mert win 8 alatt sokkal jobban megy. EVBot-al tudom állítani a feszeken kívül pwm khz adatokat és aktiválni tudom a pll-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Elite: Dangerous
- Path of Exile (ARPG)
- VR topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- AKCIÓ! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel I5-8400 / Akciós Ár!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Raktáron lévó 1851-es lapok! Garanciás termékek! Részletfizetésre is!!! ÉRDEKLŐDJ!!
- LG 55QNED813RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- Corsair Vengeance RGB 64GB (2x32) DDR5 6000Mhz for AMD // Számla // Garancia//
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone Xr 64GB 100% ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR Gyűjtői darab (3hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Legközelebb halálraszigetelem ott is. Mark 13 lényegtelen mert win 8 alatt sokkal jobban megy. EVBot-al tudom állítani a feszeken kívül pwm khz adatokat és aktiválni tudom a pll-t.