Hirdetés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Raspberry Pi
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik
- RAID
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
-
PROHARDVER!
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bagira01
veterán
válasz
subaruwrc
üzenetére
Először is gratulálok, tényleg szép küzdelem volt
. Over-nél kicsit hiányoltam a másodlagos képernyőt, kb a verseny 80%-ban csak nagy feketeség volt rajta
. Nálatok mindíg nyomon lehetett követni mi történik. Azt hittem egy ilyen rendezvényen többen vannak, a résztvevők 3/4-e szervező vagy vip volt, látogatók meg alig
Ezek szerint akkor te mész Mallorca-ra? Jó volt mikor mondták, hogy a győztes megkapja a konfigot amivel nyomta, kivéve a cpu-t, az egymagába többet ér mint az egész hóbelebanc 
Talán jövőre én is eljutok vmi extrém szintre, már készülget a pot-om

Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Over-nél kicsit hiányoltam a másodlagos képernyőt, kb a verseny 80%-ban csak nagy feketeség volt rajta
. Nálatok mindíg nyomon lehetett követni mi történik. Azt hittem egy ilyen rendezvényen többen vannak, a résztvevők 3/4-e szervező vagy vip volt, látogatók meg alig
Ezek szerint akkor te mész Mallorca-ra? Jó volt mikor mondták, hogy a győztes megkapja a konfigot amivel nyomta, kivéve a cpu-t, az egymagába többet ér mint az egész hóbelebanc