-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robb202
tag
Sziasztok!
Nagy help kéne. Szerintem roppant egyszerű amit kérek segítségképpen tőletek, de én valahogy nem tudtam megoldani. Pedig érzem az erőt :d
Szóval szeretném megcsinálni azt, hogy egy cellába be tudjak helyezni háttérként egy képet.
Szinekkel lehet hátteret adni, de képeket nem lehet? Excel 2003-ban vagyok.Egy filmkatalógust készítek és egy-egy cellába szeretném mindig behelyezni a film poszterét kicsiben. Persze az lenne a jó, ha fixen benne lenne, és a cellákat se lehetne később ott húzogatni.
Olyat esetleg meg lehet csinálni, hogy a kis képre helyezvén az egeret nagyobban is mutassa a képet?
Segítséget előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Asus TUF A15 Gaming Laptop! Ryzen 7435HS / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / RTX 4060 8GB! BeszámítOK
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4529
- Új Lenovo 16 Ideapad Pro 5 OLED 2.8K 120Hz Ryzen AI 5 340 4.8Ghz 24GB 1TB Radeon 840M Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50