-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robb202
tag
Sziasztok!
Nagy help kéne. Szerintem roppant egyszerű amit kérek segítségképpen tőletek, de én valahogy nem tudtam megoldani. Pedig érzem az erőt :d
Szóval szeretném megcsinálni azt, hogy egy cellába be tudjak helyezni háttérként egy képet.
Szinekkel lehet hátteret adni, de képeket nem lehet? Excel 2003-ban vagyok.Egy filmkatalógust készítek és egy-egy cellába szeretném mindig behelyezni a film poszterét kicsiben. Persze az lenne a jó, ha fixen benne lenne, és a cellákat se lehetne később ott húzogatni.
Olyat esetleg meg lehet csinálni, hogy a kis képre helyezvén az egeret nagyobban is mutassa a képet?
Segítséget előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Óra topik
- Gyúrósok ide!
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- LG UltraGear 24GS60F-B IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- 27% - ASUS ROG Strix G6 Gaming Notebook! 16" 165Hz / i5-13450HX / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe
- Lenovo T495s Ryzen 7 pro 3700U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- nVidia Quadro RTX 3000 Max Q SFF - Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50