Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• i2k

őstag

válasz Crus #152064 üzenetére

"Én viszont nem csalódtam! Van egy véleményed, amit próbálok megérteni, hozok rá érveket, most legutóbb azt, hogy 3 millióan tolhatják 235 millióból, főleg, hogy ott az Ubi+ szolgáltatás.."

Vicces, hogy igazam lett, hogy a játékosszám merül fel érvként, miközben minden más elsikkad. Pedig körbejártam, a keretek közt, rendesen.
    A japánok kárára elkészítették így ezt az AC-t, mindenki örül neki (tény: valóban Japán lett volna a legszebb helyszíne egy jó AC-nek), csak épp a japánokat sértették meg indokolatlanul.
    Ezért is írtam, mi lenne ha magyar AC lenne így, vagy mi lesz később, egy másik AC-val... amiben hasonló "alapossággal" taposnak át a történelem és kultúra-hűségen.

Nyilvánvaló már, hogy le se szartad az összes infót az elmúlt évben, amit erről a részről kaphattál, kábé mindenhonnan - és ne gyere Asmonnal nekem, én se onnan tájékozódom -, és a jelenség se érdekel, de ahogy a szélsőségeknek, úgy az egyensúlyozásnak is megvan a hátránya...

Új hozzászólás Aktív témák